pjjuuuuh

Igår var det en lugn och mysig dag på dagen, sovmorgon och sedan en tur förbi tatueraren och upp till gamlastan där jag, sofia och anna shoppade och strosade lite innan det vart dax att ta en dusch och svira om inför kvällens bravader, det spårades rejält igår och fytusan vad kul det var.  blev dock ledsen i ögat en sväng då en kar kom in på en bar med en orm runt halsen, ni som känner mig vet att jag är oooooootroligt rädd för just ormar, uttja!!

Ett annat minus är också att min hatt försvan, sist jag såg den så hade Tom och Dave den så jag hoppas att dom har kvar den, saaaaaaaknar den!

Imorgon ska jag också flytta, till Nadsans old apt, en fin takvåning en bit färifrån. Kommer nämligen ner 3 nya från härnta så ska bo med dom tills jag åker hem, billigare och roligare så!! =)  

Idag har jag inte gjort många knop, legat helt utslagen i sängen efter ett par för många jägerbombs igår.. Så ikväll håller jag mig till dom alltid lika säkre Redbullvodka. Ska hoppa in i duschen nu innan tjejerna kommer förbi, kommer inte ha samma tillgång till internet nu framöver så vi höres igen när vi höres! :D

TAAAAKE CARE!


hemkommen!

Precis hemkommen från en hejdundrandes kväll, vart bubbels, symbol, flaris, rainbow och starskys ikväll. FETT KUL har det vart och kommer ng inte vara liika kul at vaknamorgon eller senare idag,..ska iaf försäka komma iväg till standen, tar ju bara 7 miin att gå så inte äre långt hekler.

Ska sovanu,pussssikrami Malin,Maria,Mbysan,Mattsson, LOOOVEYOULONGTINE!!!!pusssuss


Fääääärdigjobbat!

Nu är det alldeles strax färdigjobbat här på cypern, ska jobba i en timme till och sedan är det over and out. Vet inte är jag kommer hem, men blir inte än på ett par veckor iallafall. Måste jobba på den just nu obefintliga brännan! =) 

Så, jag kommer inte kunna ringa er familj&vänner lika mycket längre, får fortf gå in på kontoret och låna dator osv men kommer inte ivlja gå hit varje dag direkt om man säger så. Jag kommer dyka upp hemma när jag känner för det, när jag känner att jag gjort mitt här på denna ö. Märks att det börjar gå mot hösten med, barstreet blir allt tunnare om folk, stora skillnader bara från förra till denna vecka. Men i och med att vi lärt känna dom som jobbar på barerna osv gör det inget alls faktiskt! =)

PUSSSIKRAMI allesammans!! =)

Hallå i stugan!

Sitter just nu på jobbet, kanske sista dagen idag, imorgon eller på torsdag?

Jag ska sluta, jobbet går riiiktigt dåligt och samtidigt känner ja att jag vill/behöver ha lite semester
, lite sommarlov eller vad jag ska säga för det har det inte blivit på två år känns det som. Jag kommer iaf inte komma hem riktigt ännu vad som än händer, ska sola&bada och njuta av livet innan jag ens kommer tänka på att boka en flygbiljett hem, har ju träffat 4 underbara tjejer här nere, Johanna och Lisa från Trollhättan, Anna från växsjö och Sofia från Sthlm, alla åkt ensamma hit för att jobba via arbetsförmedligen, sagt upp sig och sökt andra jobb osv, har grymt roligt med dessa brudar, alla är 88-89or och det kan bli rätt så spårat om jag säger så på nätterna hehe.

Har även fått en liten sväng av vininfluensan, är hostig och täppt i näsan, haft feber osv men ni kan vara lugna, efter 3 veckor med i snitt  2-3 timmars sömn varje natt, 8timmars arbete och resten av dyngnets timmar spenderat på barstreet så är det nog en rimlig förklaring på min lilla förkylning. Vill bli frisk så att jag kan gå till stranden eller ligga vid poolen på siestan, just nu blir det till att gå hem och decka.




Sofia, jag och Anna.

 

Dave, sofia och Dan



Jag och Dan
Transan


.
Dave, jag och Johanna


Johanna, jag och Lisa

.


Philip, jag och Anil.
.
.


Philip, jag och Anil

-.

Sofia, Anna och Johanna

..

Sofia, Howard och Anna

..

Lisa


Sofia



Jag, Sofia och Anna

Living my life!

Här skiner solen och jag slutar morgonpasset om ungefär en 5 minuter, ska då inte ut och sola utan blir till att gå hem och sova. Igår var det nämligen spårning, vart först ett par drinkar hemma hos mig & Nadica innan vi vandrade ner till barstreet och intog flairs där vi fick en äcklig fischbowl. Mötte upp Gbg-tjejerna jag lärt känna och hade riktigt kul innan vi tog oss en drink på stammis-waves med.

Efter lite shakande på Rainbow så intog vi Starskys, där kvällen till ära inbjöd till skumparty utan dess like. Det var helt crazy, alla var som galna och inte såntdär skumparty som det brukar vara i sverige utan det var 3 ggr så mycket skum, golvet gled man runt på som bambi på hal is och det känndes helt enkelt som om man var helt insmord i glidmedel haha. Det var spårat, och kan säga att eftersom barerna börjar stänga vid 5-snåret så vart det inte en allt för tidig kväll, eller jag borde säga morgon.

Veckans jobba har gått skit, och då menare jag riiiktigt dåligt har det gått. Förstår inte riktigt varför menmen, jag hoppas att det bara är  en fas! Som ska gå över NU!! Kom även 4 nya killar från Sthlm i söndags, riktigt sköna killar som festar på ganska bra hehe. Sedan kommer det även ett gäng från 3s kundtjänst som ska sitta på vårt kontor här nere på söndag, hoppas på något riktigt ögongodis =)

var även mening att malin&maria, mina älsklingstjejer skulle komma idag men efter massa strul, dödsfall, sjukdommar osv så blir det inge av, är riktigt ledsen över det. Vill visa er mitt liv här nere, som jag vet att ni inte skulle bli uttråkade och missnöjda över. Chansen är minimal, men hoppet är det sista som sviker så jag håller tummarna och hoppas med hela mitt hjärta att det kommer ett plan lastat med favoriter på måndag!

Nej nu är det bara 1 minut tills jag slutar, HA DET BRA ALLIHOPA! :D


Som om en sten lossnat från hjärtat!

Idag är jag stark, just idag mår jag bra!!

Boendet har ordnat sig, wiiiha! Kommer ner 3 st från Hsand den sista och dom har ett rum över i sin lgh, så jag är otroligt glad över att jag får bo med dom, Peter, Mikaela och Niklas ni är underbara!!! =) Här där jag bor nu kan jag bo kvar tills de kommer så det blir bra, så tjejer när ni kommer på fredag så är det en ganska stor pool 20 meter utanför dörren, tar ganska precis2 minuter att gå till bargatan och 7 till havet så ni är riktigt välkomna och enormt efterlängtade!!! =)

Nu ikväll har jag och Nadica varit och gått i lite affärer, shoppat lite krimskrams och mat med för den delen, måste säga att det är kul att bo själv och få handla all mat som man är sugen på, eller okej oftast blir det köttfärsås, fiskpinnar,sallad eller pastasås men om det smake bra!

Ni förstår inte hur efterlängtade ni är bruppsisar, mmhhmhmhmh!

Nej, dax att göra lite nytta, här är klockan snart tjugo i tio och dax att hoppa in i duschen för att göra sig redo för en partykväll, här går man ut vid 12 och sedan kommer man inte hem föräns tidigast efter 5 någon gång så det är lite förskjutet, frågan är bara hur pigg jag kommer vara ikväll, var nämligen ut igår, kom hem 8 imorse efter ett beachafterparty  så han sova 2 timmar innan det var dax att gå till jobbet, under de två timmarna han även städerskan komma och väcka mig, Max och  Nadica han även dom komma förbi och väcka mig, så med ett par missade sömntimmar kan alltså denna kväll sluta hur som hellst.

Nu har jag skrivit massa skit, men får mycket klagomål på att jag aldrig uppdaterar så, här har ni lite skit att läsa.

Det är knas på cypern.

Stina och per ska åka hem så jag måste nu fixa nytt boende, blir fruktansvärt besviken och irriterad men what to do lixom?  Var meningen att vi skulle flytta in i ett nytt hus på onsdag och leva lyckliga i alla våra dagar höll jag på att säga men det går ju inte för mig att bo själv med en hyra på 600euro så måste hitta en lgh, får räkna med 350e och det står jag ut med men sedan är det 350e till för deposition som jag inte har råd med nu innan löning den 25e.. Vill inte åka hem, inte alls men ev. så har jag inget val. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ, jag hoppas att det löser sig, jag hoppas,hoppas,hoppas för jag vill inte åka hem.  Nej uschfy

Vad som än händer så kommer jag att bli kvar minst 2veckor till i och med att mina bästa bruppor kommer på fredag nästa vecka, Malin&Maria ni är efterlängtade till tusen!! Det är det som får mig att kliva upp ur sängen var dag nu!!!

RSS 2.0