Vinterdag

Mycket  mysigt väder ute just nu, solen skiner och fåglarna kvittrar (nästan så) synd bara att jag sitter innomhus och arbetar.. slutar om 30 minuter och då jag traska hem, duscha, börja fixa, skjutsa pappa, hem, fixa,trixa och sedan dadadada.... PAAAAAAAAAAAAAAAAAAARTY!! =) Jäkla Ester(hahahahhah) som tjataj och lurat med mig!  Maruska, vad säger du hehe kom igen Lena! =)


:..........................Och ja, jag är övertrött justnu!

En kväll på slottet

Igår var jag och Mamit ner till Sundsvall och köpte min balklänning och den var såååå fin så, hahah inte sådär superspeciell men färgen var lite mer vågad iallafall! =)

Jobbar just och och efter att man snällt fråga "hoppas jag inte stör mer än vanligt" brukar det man få svar som:  mitt i maten, ska precis iväg, nattar barn eller kanske mitt i hockeyn vilket man kan förstå men nyss kom  jag till en Karl (ja, han hette inte karl men var en Karl) Han svarade ialfall att han inte kunde slita sig ett par minuter eftersom det var mitt i Antikrundan.. höhöhö litt kul!

Tiden har gått sjuuuukt segt ikväll, slutar iallafall om 5 minuter vilket ska bli härligt. FIck damp på parkeringsautomaten när jag skulle på jobbet, fick ta bilen eftersom det har varit snöstrom hela dagen och jag vandrat runt som en dåre och bltt dyngsuuuuurare än dyngsuuuurast. Iallfall skulle jag stoppa i pengar och dem spottade ur biljetten när jag inte hade lagt in klrt så fick springa ut efter en stunde doch lägga in mer, sånt är iallafall irriterande, ungefär lika irriterande som att Mallzen drar till Thai på söndag, grrrrr!

Semeldagen!

 Bjuppar på ett par ybersnygga bilder från ett par veckor sedan när det
var Håcke i sundsvall, ååååh mums
vad magiskt det var!
 Ta mig tillbaka =)




                                         








Miiiiiiiiicket bra helgers!

Oh, waow vilken sjukt bra helg detta har varit!! =) Efter massa fix&trix  så var åkte vi till Malin där emmlan och Mallzen var, efter en liten stund komma alla brupps och sedan tog vi isbanan ner till stan och bussen till Alnö där vi var  på förfest, mycket trevligt folk måste jag säga!! =) På natten skakade vi roooompa på Stads och heheh, efter litt missförstånd osv så vart de nattkek på subban, MUUUUMSI!! 

Lördagen spenderades i sängen halva dagen och på birsta andra halvan, tjejrna shoppade medans jag och Maria satt och keka fettigpizza. På kvälla var det meningen att vi skulle tebax men efter mycket om och men stannade vi hemma, jag och Blondie spenderade kvällen med mjuuukis och poppisar i soffan.

Hehehehe, kanske att jag samlade typ tuuusen pluspoäng hos Mallz och typ en miljon minus hos en annan individ, HAHAHAHAHA men det bjuuuuuu jag på!


 


           


TGIF

Äntligten fredag och dra mig baklänges vad tiden går fort! Idag blir det sundsvall igen, Maria kommer snart och hämtar mig så ska vi bege oss ner till den stora staden. kanske hittar något att hä på mig där nere förhoppningsvis. Något som annars är säkert är att det blir stadshuset ikväll, förfest vankas hos någon Sundsvallare som jag varken vet namnet eller kön på ännu.. Schuuuukt taggad, kan inte bli annat än schuuuuukt kul med schuuuukt roliga brudar =) 

 

Träning

Nu ikväll har jag varit och tränat, åkt längdskidor och det var faktiskt riktigt roligt. Har sedan jag var en tumme hög tävlat i skidor och draghund men vart less och droppade det för ett par år sedan. Synd bara att det skulle vara 17 minus men körde på rätt bra så vart ganska varm och svettig hehehe så gick inte direkt någon nöd på mig. Måste ju komma igång med träningen för hela v.14 ska vi ju ut med äventyr på skidtur en vecka. Ska bli fett kul att tälta en vecka när det säkerligen kommer vara minus 43 grader ungefär. MYYYS.


Ordet var Magiskt.

Konserten igår var helt underbar, först vart det käk på Biteline med 7 härliga bruppor sedan vart det förfest hos några karlar, om jag inte minns helt fel hette han Alex som vi var hos?  Väl på Stads så armbågade och knäade vi oss fram, 700pers var det och vi stod på front row eller okej, jag hade en framför mig.. damn it! Vi tjoade och stojjade iallfall under hela konserten, lökade som aldrig för och sjöng så rösten plötsligt försvann och justja, fick ta  Håkans hand TVÅ jävla gånger, WOOOHO living the dream!! =) Jag vet inte vad jag ska säga, ta mig tillbaka kansek är passande? Åhhh, cad bra det var! Ruktigt kul att träffa nytt folk med, Malin och emelie har gjort ett bra kompissökandejobb där nere måste jag medge!! =)Läängtar tills nästa gång. 


Ett klipp från Malins kamera, MAGISKT!!


YABBADABBADOO Håkan Hellström!=)

Nu alldeles strax ska jag ta och åka ner till Sundsvall, ska hämta upp maria på sjukhuset där hon numera jobbar också. Åhhh, sjukt kul det ska bli ikväll, blir mat med massa  folk först, Malin och Emlies sundsvallskompisar skulle med tror jag, sedan blir det förfest hon någon dom känner innan det bär av mot stads där sjävlaste Håååkan ska spela, mums!!!


Mattan

Nu är jag precis hemkommen från Mattan, vart lite slötv-tittande och lite småplanering inför sommaren som förövrigt kommer bli hejhopptralalala-bra! =) Just nu är det minus 18 grader ute, burr.. var inte kul att sätta sig i en iskall bil och köra hem kan jag lova! Allid lika kul att umgås med Maria och Emelie, synd bara att Mattan inte ska med imorgon, utan jag och marippa får dra partylasset själva denna gång.

Nu ska jag dyka ner i Psykologiboken och sedan snarka litt, kabske ladda inför imorgon med!!=)

SOVGOTT 

JAAAA!!

Imorgon är det Samhällsprov och ännu bättre, på torsdag är det psykologi prov, har aldrig varit så lycklig som jag är nu tor jag. WOOOOHOHO vad kul det ska bli.

Okej, nu var jag kanske lite ironisk.. Maria ringde nyss iallfall, eller jag fick ringa upp för någon inte har pengar höhö.. Henne mami hade iallfall fixa boende åt oss mitt o stan i en storis lägenhet på torsdag till Håkan. Kan inte bli bättre, middag  ute check, förfest check, boende check, skjuts check, biljetter check!! FETT NICE =)

Nuni, sängen kallar!!
¨

(Peppa,peppa,peppa)

Englas showroom

Har läst Englas (klicka) blogg i snart två år tror jag nu, en härlig tjej som ger mycket bra modetips för alla, vardags som fest, budget som lyx och är en stor insperationskälla.

Engla har nu en tävling i sammarbete med www.airtours.se där hon lottar ut ett presentkort á10 000 kr och 24 st á 500kr. Om jag vinner kommer jag att boka en resa till staden som aldrig sover - New Yok. Resan skulle bokas till i mitten på maj då jag skulle passa på att köpa min balklänning och studentklänning där nere och givetvis bunkra upp hela sommargarderoben med alla dessa läckerbitar från bl.a forever 21, en butik som jag saknar. Ett besök ut min min älsklingö, Long island skulle också planeras in, hälsa på min underbara värdfamilj Stulz som jag var sommar-au pair åt sommaren -07. Saknar Raym (nu 4år) så otroligt mycket, kan inte förstå hur mycket han utvecklades under de tre månaderna jag var där.

New York är modets mecka enligt mig själv, att få strosa runt i Central Park och bara tänka för sig själv med en Starbucks-mugg i handen, kika in i alla exklusiva butiker där man bara kan drömma om alla dessa plagg och återigen ta en tur ut till Ellis- island och hälsa på frihetsgudinnan. En föreställning på Broadway skulle inte heller sitta helt fel.

New York- Staden som aldrig sover.


Älskade vinterland

Jag kan inte låta bli att tycka att det är sjukt mysigt ute just nu, så grymt mycket snö och ganska milda 10minus. Och nej gott folk, jag är inte sjuk. FÅr bara massa myskänslor, tänk er då man var liten, då var en sådan dag himmelriket!! =) Måste ge ett förslag till klassen om pulkaåkning någon kväll i veckan men varm choklar oh krovgrillning kanske? !!!!

Helgen har gått fort som vanligt och imorgon börjar en ny solvecka, men denna vecka har jag ju något speciellt att se fram emot, HÅÅÅÅÅÅCKE på torsdag, NANANATJAJALAALLALAL!!!!! :D:D:D:D:D:DD::DD:


En kväll med lek och stoj i Åre.


Shopping

Efter mycket om och men så kom vi iväg iallfall, jag och Sofia gick lös inne på Euro sko där brevid telia. Köpte dessa tre par skor för ca 500 och innan rabatten var avdragen stod det 2300 så jag känner mig mer än nöjd. nananantjalalaal, förlåt Papi, lovar att slänga minst ett par gamskor nu.. Okej, lovar att försöka slänga minst ett par iallfall =)

Nu ska jag snart åka och hämta Maria och sedan åka på coop och handla lite för ikväll blir det mysimojjs hemma hos Mattsson med brudarna, ska blir sköntis!


 


Sundsvall

Sitter just nu och väntar på att pappa ska ringa så jag kan ta bilen, ska brumma ner till Sundsvall och möta upp Maria och sedan hämta ut våra Håkanbiljetter, woooho längtar tills på torsdag!!!! Snart kommer nog Sofia hit med, inte sett na på ett tag så ska bli roligt att träffa henne!! =)

Sedan ska snyggingen i mitten lifta hem med, woho!


Less

Åh vad less jag är på att jobba, tror att jag ska trappa ner från tre ggr/v till två ggr/v. Vill ta vara på de sista månaderna i skolan. Både igår och idag har jag brummat runt ganska mkt, känns som om jag tjuvkör och att papi borde typ låsa in mig på rumme elle något.

Mööööhpiiiii, igårkväll var det mys hemma hos Mattsson med henne, Maria och söööt wilmer! =) Nu ska jag ta och gå
och sussa, stackars papi har fått en sprucken tand ? och en rejälupphakning, inte lätt att bli gamm..


KÖÖÖÖRKORT!!!

NANANANANTJALALALALALAA, imorse klarade jag teorin och klockan 10 klarade jag uppkörningen!! Är så otroligt glad att jag klarade det, speciellt att det gick så pass bra på första försöket med. ÅÅÅÅÅÅH, vilken frihet.

Ses på vägarna!! =)


Halkbaaaaaaaana! (måndag 2/4)

Wooooh, idag har jag varit och gjort halkbanan vilket var mycket roligt att fara runt och slira lite och massa annat!! Höll på bli tokig på hon som bokar körlektionerna med.. Bokade och skulle ha en dubbel imorgon men han från sundsvall som skulle köra här denna vecka, hon hade då inte lagt honoms schema men när hon gjort det skulle hon lägga in min dubbla efter klockan ett någon gång så skulle jag få veta exakt tid lite senare ( detta var två veckor sedan) idag när jag var där frågade jag vilken tid den var imorgon då hittade hon den inte och hade glömt att boka den ÄVEN fast hon kom ihåg att hon lovat att fixa det......... Som tur var kunde Magnus som han heter köra med mig 16:55- 18:15 så blir en riktigt sen köris imorgon men det bli bra det hoppas jag!! =)

Måste ta och ringa Maria nu, skulle mysa med henne och Mattsson ikväll men efter maten vid halv 5 gick jag och la mig i sängen en stund under täcket för att få bort den grymma smärtan i magen som dök upp, ja tjejern ni vet vad jag snackar om. Var inte meningen att jag skulle somna untan bara vila en stund och det resulterade i att jag vaknade för typ 20 min sedan.. Ååååååååh, missade värsta mysjkvällen plus att jag inte kommer kunna somna nu ikväll, ska ta och gå en prommis nu men Vovvisen och möta pappa som är på bowlingmatch så ska vi träna på fickparkering påvägen hem.


JAAAAAAA!!!! =)

Har sagt länge att jag och Maria ska gå på Håkan i sundsvall men aldrig kommit oss för oss att boka nå biljetter och iförrgår sa Mallzen att de var slut, in fort som tusan på ticknet och visst var det så, sedan har vi båda varit besviken och titt som tätt ett par gånger om dagen loggat på ticknet för att kolla om det inte råååååkat dyka upp några biljetter och nyss hade det kommit. Ringde Maria med det samma och nu är de bokade så nästa torsdag är det Stadshuset i Sundsvall som gäller och HÅÅÅÅÅÅÅKAN!!!! =) NANAANANTJAJAJJAJAAJJAJAJ!

Detta gjorde min dag, även att körlektion gick fina firren!


k

k

Ååååh hena, GRATTIS!!

Idag fyller denna underbara bästa tjejen hela 20 år, whhhhaaahahahaha. Helt sjukt, ojojojoj!!

Jaaaaaa må hon leva, jaaaaa må hon leva
jaaaaaaa må hon leva
uti hundrade ååår
javisst
ska hon leva
javisst
ska hon leva
javisst
ska hon leva
uti hundrade år!





Hon är brabrabra!!!

2-0 NV06BÄST! =)

Studenfesten var helt grym i onsdags, jag och Stina tuperade vårt hår i 4 hela timmar för att få riktigt affro och vi lyckades, alla trode att vo hade peruk men inteee rååååååååååå! FÖrfesten med klassen var helt underbar och väl på Gennys fick jag och stina tjejernas poäng och Jonas tog hem grabbarnas så nv06b tog ALLA poäng och leder nu guldmössan med 100% YEEEEAH!!

Helgen har varit lugnis, var på Boda Borg igår och lekte litt, sedan vart det middag och oarty ute hod empa men jag var nykter och åkte hem när dom åkte på korgen. Mycket mysigt =)

Idag har jag bara pluggat och varit på prommis typ, imorgon blir det lite stressigt tror jag.. Svenska C 8-9:20 sedan ska jag göra halkbanan 10 till jag vet inte när och förhoppningsvis tillbaks på skolan för litt filosofi och historia. Mahahah, ska bli kul att göra halkisen, alla säger att det är sjukt skojj =)

Nuuuuuuuuuuuuuuu tralalal ska jag gå och lägga mig, kanske leeeeesa litt och sedan zzznnnnarka!

RSS 2.0