Underbara måndag!

Lördagskvällen spenderades somsagt hemma hos Mattsson i hennes yberfina nya lägenhet, där firade ju även Maria som fyllde 19i tisdags. Spelade drickespel, sjöng lips och käkade förstås tårta med, gotti! Väl på stan gick vi först in på svenssons eller in och in, alla vi kom inte in så var bara att vända ut igen och gå på Gennys där det shakads ass med brupporna, mycket roligt måste jag säga att det var! var meningen att det skulle bli sleepover hos Mattan men hade lovat papi att ta vovvsisen under söndagen och orkad inte gå the walk of shame hem på söndagsförmiddagen så vandrade he, mycket klokt val även fast det inte blev mysbrudarna och tårta till frulle!

Idag började det nya vårterminsschemat, ganska bra må jag säga att det var =) har saknat idrotten men nuså har jag idrott 2ggr/v igen vilkaet ska bli roligt! Efter skolan vandrade jag och Stinsen ner på stan för att fixa litt inför nästa onsdag då är det nämligen... Första studentfesten med teamat Yrke, och nej vi ska inte vara poliser eller sjuksköterskor, vi går all in och kommer vara "fulast men samtidigt snyggast" haha, kommer dock ta ett par timmar att fixa oss men allt för guldmössan va?!!! :D

efter en riktig slapparkväll framför tvn med först herrarnas handboll som var riktigt bra och sedan idrottsgalan ska jag tänka på refrängen och kojjsa, woooooooooooho löning på fredag oxh det längtar jag till!


Kommentarer
Postat av: Anonym

2009-01-21 @ 16:56:26
URL: http://http:/
Postat av: Matilda

Läget i Åre är bara fint serru. =)

Hur är läget där hemma då o vad händer? :D

2009-01-21 @ 16:57:40
URL: http://matildizz.bloggagratis.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0