Sommar&sol

Sitter på jobbet nu och ska strax gå och skjuta mig själv tror jag.. JAG VILL OCKSÅ LIGGA PÅ SMITTA, till och med paps ligger där..  =(

Denna vecka har det blivit mucho jobb, lite för mkt faktiskt om jag ska vara ärlig! I onsdags lyckades jag iaf övertala Mallz och Maria för en öl eller två på skeppet, var mycket trevligt och kvällen avslutades med lite shakande på Gennys med gråtröja ;)

Igår var det meningen att jag och Emmy skulle mysa, slutade med att jag, Maria, By och Ems satt och skulle findricka litt, dela på lite mouserat vin och sedan gå ner och kolla läget på Skeppet&Hamnis, slutade med att vi vart dyng.. Det hans med både, skeppet, hamnis och Gennys för att avsluta med lite nattkäk på Pinicchio, mums! Tack Davve, eller vad säger vi tjejer? =) Marias mobil försvan och efter en hel dels sökande och efter många om och men så somande jag innan jag hunnit fått ner huvudet på Marias kudde!

Man kan inte annat än vara superglad när det är såhär fint väder, usch och fy vad bra jag mår nu!! Så jag och Maria håller igång, vi håller i och kör för tredje gången denna vecka en riktig helkväll ute på stan! Wohohoho, kan också påpeka att Mamma, nej jag är inte alkolist men lämnar landet och mina underbaringar om exakt en vecka så, måste passa på =)

En bild från balen på mig och min blivande sambo. vackaraste Stina!!

Såhär fint skrev Mallz i sin blogg!
du vill aldrig erkänna att du har fel
du är modoit
du är dryg med dina "uträkningar"
du är smartare än mig
du är jävligt uppkäftig
du är pinsam på fyllan (jag med kanske?)

men ändå älskar jag dig så jävla mycket kvinna.. måste du åka? du fattar inte hur mycket jag kommer sakna dig och dina dryga jävla uträkningar (kan inte fatta att jag sa det där). du och jag har ju så satans roligt tillsammans, och jag hade hoppats på att den här sommaren skulle bli sjukt rolig tillsammans med dig. men ne.. nu drar du din jävel. för er som inte vet så ska hon dra till cypern i 3 månader. och det finns fan bara en posetiv grej med det, och det är att jag kan komma och hälsa på dig hur ofta jag vill. men resten av sommarn då? åh...men visst...lämna mig du bara. buhu cry me a river säger jag bara.Jag kommer sakna dig som ett tok med kvinna, men Paphos är somsagt bara en 4h lång flygresa bort, lovar att skicka hem ett fint paket till din stora dag!! Saknar dig redan, även fast jag inte åkt! =)

Midsommar!

Glad eller trevlig midsommar.. vad säger man?

Nu strax ska jag, Malin, Maria, Millan, Mattson och M(b)yssan bege oss uppöver till Norrfälls, jag tror banne mig inte en kotte blir kvar i Härnta ikväll, har spenderat kanske 10 av de 12 senaste midsommrarna där så är kul att även resterande börjar haka på trenden, bättre sent än aldrig!  =)

hittade en bild på Mallzens blogg, vi förra året på midsommar runt kanske 4a-snåret på morgonen, litt slitna efter ett jädrans hålligång, waow, denna kväll har jag stora förväntningar på vill jag lova, men Norrfälls har då i stor sett aldrig gjort mig besviken så!! =)


Hejsan vaaaaaaaaaaaaa!

Har bland annat hunnit med att ta studenten sedan sist jag skrev, två underbara veckor fyllda av skratt, tårar, lek, bus och en hel del alkohol inblandat. Det har varit de två bästa veckorna i mitt liv måste jag med handen på hjärtat säga, saknar alla som ett tok redan, NV06B är minst nog en klass för sig, som lärarna sade.. Togheter we we made it!!!!!!

Här är en bild från balen =)


Sommaren blir varm!

Nu är det nästan klart, den 5e juli flyttar jag och Stina till Cypern i minst tre månader, kan bli en ev förlängning! Woooho, kommer bli super roligt men det suger att jag inte kan åka med tjejerna till Gotland.

Hoppas att alla kommer ner och hälsar på, besäll flygstolar så fixar vi boendet =)

NUuuuu, ska vi snart sjösätta båten till sjöslaget, hoppas den håller!!


RSS 2.0