supriiiiise!

Lurade nästan alla där hemma och kom hem förra veckan hehe.. Var riktigt kul att få krama om tjejerna som inte visste något, roligast var nog Mallz..h hehe var liiiite överraskad om man säger så!

Nu är man hemma iaf och måååår, har börjat arbeta litt och tjäna peningar. Ska dock på arbetsintervju nu till veckan för ett annat jobb, vet inte så mkt om det men vi får se hur det går!!

Nu ska jag kila men, home sweet home var det dom 2 första dagarna nu saknar jag allt och alla, freakin´cold hemma!


Quadåkning!!

Idag har jag, Phil, Anil och Olle hyrt fyrhjulingar och varit ute och lekt turister, var till Adonis Bath and Waterfalls. Sjukt skumpig trängväg dit, väl där så var det små pölarman kunde bada i, iskallt vatten som kom från från vattenfallet och med massa lianer som man kunde klättra upp i träden och kasta sig ner med som värsta Djungel-george! Var riktigt kul, åkte även förbi Coral Bay och slumrade till på stranden en liten snabbis innan jag hämtade tjejerna på jobbet och tog dom på en åktur där divers saker inhandlades bland annat inför kvällens bravader.

Vi ska ut och käka ikväll på en mysig restaurang nere i hamnen allihopa och sedan superspåra så jag antar att det blir flairs.

Dax att hoppa in i duschen och försöka få ur all sand ur håret och kleta på lite make up innan det är dags att Tagga. Känner på mig att denna kväll kommer bli superbra, trots vissa mindre roliga saker. Wooohoho

Bilder kommer imorgon.

RSS 2.0