sundat bloooooody sunday!

gårdagen var kalasbra, först hockey hos byströms med en härlig modovinst, killarna lekte med färjestad och matchens slutade 10-3 till MODO!! :D Sedan bar det av till lindiz där det var en helr del blandat folk, drack lite vin&cider innan det vart krogen en sväng där vi skakade rompa, sedan inatt skulle jag och by se bronsmatchen, tog med oss mat hem och det sista jag minns innan jag somnade var " då börjar matchen mellan slovakien och finland" sedan somnade jag.. Tydligen gjorde by också det, menmen gött sov vi!

Idag kikade vi på handbollen, brännan hade hemmamatch och sedan har jag vari duktig och lagat mat hemma åt mig och far, vart rotsaker i ugnen och kyckling med gogegga till, mums och ikväll var jag på coop en sväng och lyckades shoppa på bokrean, blidde två st böcker. Bakade en halvt misslyckad paj ikväll med, rabarberpaj med ett hackat mörkt chokladlager on the top, ingen höjdare!!

Sedan såg man ju 5-milen ikvällmed, BRA jobbat alla svenskar måste jag säga, spec Johan Olsspn som måste vara sveriges oskung då kanske? 3 medaljer har karln lyckats spurta hem!! :D




hallådär i blåbärsskogen!

Sitter på jobbet, ovanlig jag vet! Mätt som en plätt efter en lunch på rutiga med Sofia och Linda, kyckllingspett for sure, deni Mattsson och Maria hehe!! :D Ansökte nyss om att få sluta klockan 17 ist 17.30 och gick det godkännt så jag och Bysse brummar ner till birsta och firar löningen idag, mhm!!

Hittade en tröja från somewear som jag har beställt med =)


Åter igen VILKET LOPP!!

Igårkväll vart det först kalasis i äbro med gotårta, i och med att det skulle vara en nkter helg så hade jag bilen, for in til stan vid halv 10 och satt hemma ett tag, sjukt tråkigt då jag var alldeles ensam så for upp till Bysse en stund där vi kikade på os, herrarnas 30km dubbeljakt. Var inte så spännande första 15 men edfter skidbytet stack ju Johans olsson så då vare sjukt spännande ända tills 10 m från mållinjen då Hellner passerade först, anger och trea Olsson så vi fick alltså Guld och bron igår. Vilket teamwork de hade svenskarna bitvis låg Olsson ensam 27sek före andra klungan och Hellner och Södergren tvåa och trea och bromsade klungan på typ 11 pers.

JÄKLAR vilken insatts av både Helner, Olsson och Södergren!! WOHOOOO

Åkte sedan hem direkt efter loppet, skjutsade hem bys farbror och sedan hem igen, kunde dock fortfarnade inte soa förän 3 kanske? menmen, skidskytte ikväll då! :D Ingenting är omöjligt.

VILKEN FERRYTALE!!

Vilket jävla lopp av Björn fucking jävla Ferry igår, var helt sjukt bra åkt av karln!! Jag satt med händerna för ögonen och vågade inte titta riktigt inför sista skyttet, kikade mellan fingrarna och sedan känndes det klart. Känns kul att se att just han fick vinna, gjort ett par superbra lopp under karriären men inte haft turen på sin sida om man säger så!

Sedan att ACO kom 4 efter ett bra lopp av henne var inte fy skam heller, att veta att man ligger 12sek från medalj får en att kämpa lite mer än att man är 8 i spåret och vet att man inte hinner dra ifrån.. Men att hon bommade lite var synd.




åh fy fan

Ja, igår skulle jag inte ut somsagt efter mitt och Malins lilla vad, dock så kunde ju inte någon av oss bärga oss så slutade med en massa kalas,  svenssons, efterfest och  vin&jägerdrickandes klockan 4 imorse så med handen på hjärtat kan jag säga att jag inte var allt för pigg imorse då jag skulle upp och jobba men nuså har man gjort sina 9h på jobbet idag så känner mig värd en riktig slappkväll med världens bästa bruppsor, By&Malin mhmhmh!

Var dock inte ensam om att vara sliten idag, Josse log hon också och sov en stund bredvid mig. Var kul med mycket folk på svenssons dock så spelade djn jävlig kass musik och då menar jag det också, hur många som hellst gock och pratade med han men inte tusan vart de nå bättre av de? 

 


RING FOLKET RING

Har "jobbat" 57minuter hittils av dagen och resten har bara varit att läsa miljoners bloggar triljoners gånger om, aftonbladet varannan sekund och facebook ska vi inte tala om hur många gånger jag besökt.. UUUH! Helt dött på jobbet, tur att youtube finns och annan webbtv.

Ikväll direkt efter jobbet blire kalas *2, var bjuden på ytteliggare ett men hinns inte med tyvär. Sedan blir det nog litt utgång ikväll med, vill men borde inte, är sjukt sugen men, borde inte.. Vafan yrar jag i? VARFÖR INTE?? :D:D Antar att morgondagen kommer vara lika lugn satte, kan lägga mig på golvet eller fäla bak stlden och lägga upp föttren på bordet och slumra litt imorgon då! :D



FREEAAAKING AWSOME!!


Keeliigt dåååååh!

Är du la go elle?

Konstigt nog blir det bara skrivande på jobbet på kvällarna, kanske för att sveriges befolkning har annat för sig en fredagskväll såhär än att ringa in och beställa ett abg vilket gör att vi får en hel del ledig tid om kvällarna, och nej detta var inte ett klagomål :D

Imorgon blir det en tripp till Birsta med Pussy, hoppas på litt rolig shopping i och med att sist jag var där var det veckan innan löning = minus trehundratjugofemtioelvatusen på kortet.

Litt bilder från heniÅRE











 


KEELIIGT!

Lovade somsagt brupporna att börja blogga påriktigt igen så vi kan hålla koll på varandra, dax att ta tag i det igen kanske? =)

Sitter just nu på jobbet iaf, varit lugnt hela dagen *peppar peppar*, snörvlar fortf men vad ska man tro om man är tokförkyld, åker till åre, backarna i 23minus, fest, ingen sömn osvosv? Får nog skylla mig själv lite höhö.. Åre var iallfall helt underbart kul, från att vi åkte tills att vi vart tvugna att lämna paradiset, träffade ett gäng otroligt trevliga Falkenbergare som vi hängde med alla dagarna, skakade rumpa på bygget för det mesta och bästa, drack massa öl på afterski och busade på allmänt.

PUSSY, lägg ut litt bilder va?






RSS 2.0