Mutt told me so

Mattsson sa att jag skulle ut så bäst att lyda kvinnan! Halloweenfest ikväll då, obligatorisk utklädnad. Får bli ett svart fodral och en ögonmask, också lite rött på läpparna så får de duga. Tror jag tar med huggtänderna med hehe;)

Och ÄÄÄNNTLIIIGEN vann modo precis, visserligen i förlängning men efter att inte ha gjort ett mål på 13 perioder, 2 veckor så är jag nöjd iallafall! Var en grymt stark avslutning.

Kvällens drink blir förljande, Absolut mango blandat med ramlösa granatäpple! tro det eller ej men det är riktigt göttigt och inte sådär supersliskigt som grogg annars kan bli!


11:24 let the weekend begin

SÅJÄVLA GRYM känner jag mig just nu, pallrade mig upp ur sängen och powerwalkade halva vägen och cyklade andra halvan till styrke/medelpasset som var 1h och sedan powerwalkoch cykel hem igen, nu är klockan bara barnet och hade jag inte klivit upp för träning hade jag fortf sovit nu. Känns alltid så motigt att kliva upp, man vill bara skita i allt men när man väl klivit upp är det inte ens jobbigt..DUMMA TANKAR!

Nu efter att ha druckit fruktsmootihie, käkat lite müsli och läst tidgningen blir det en dusch och sedan en stadsvandring.



mhm, ögongodis!


älskade lilleman

har spenderat kvällen hemma hos bror med familj, myst med min 4-månaders lilla älsklingsbäbbe. Stolt faster som inte kommer få se honom på ett halvår snart, han kommer vara en stor kille på nästan 1 år när jag kommer hem igen!

Står fortf i valet och kvalet för imorgon, ställer klockan iallafall så ingen sovmorgon då löparskorna ska sitta på fötterna och vara snörade klockan 9 imorgon bitte, wisch me luuuuck!

Sovgott!



...saknar även mamma-Maria! Ses  nästa helg igen


subban

vart gojävla subway till lunch med mammsen, lyxades till med en cookie med, även Mallzen fick  en i fredagspresent. läste en blogg om hur viktigt det är med små "goda gärningar" i vardagen för att förhållandena skall klara sig längre, ja hon är väll min pratner in crime om man ska säga så hehe och kan lova att det såg ut att uppsakttas!


Pain

outch, ajaj! Kan knappt röra mig, fick rulla ur sängen imorse, jävla träningsvärk!! Okej, så illa är det inte men sjukt irriterande.

Frågan är vad som händer i helgen, utgång eller inte utgång? Är sugen på en birstatripp med, bara för att. Kanske man ska vara duktig och åka uppöver och hälsa på mormor med som jag inte träffat många gånger i år alls, och snart ör möjligheterna slut med.. Tåls att tänka på.

pyttsan

är helt slut, körde ganska hårt imorse, inte kondismen styrka eftersom aerobicsen framförallt är kondisbasserad. Kom till lokalen ikväll och viasade sig att instruktören var borta så var ett medel/styrka-pass istället, jag kan säga så mycket som att... JAG DOOOOOG typ..

Känner mig dock lite mer levande just nu efter gojäkla fruktsmoothisen och en knäckemacka! Sneglar på rosabandet galan på tvn, usch vad hemskt det är när drabbade familjer pratar. Skänker även en tanke till Tove som tappade en nära anhörig igår, KRAAAAAAAAAAAAM


uppe med tuppen

jajjemensan, imorse var jag grym öfr att var amig själv, strax efter klockan sju imorse var jag på gymmet, han med en timmes träning innan jobbet började klockan 9, faktiskt kännt mig otroligt pigg hela dagen tacka vare det inbillar jag mig iallafall för att orka det oftare.

Dock har jag sjuk träningsvärk på vissa ställen efter tärningen igårkväll, vill inte veta hur jag kommer känna imorgon efter ett aerobicspass ikväll också. Jaja, snart Asien så bara att kämpa på!


22.15

var sugen på en härlig långprommis ikväll men slutade tusan aldrig regna, stormar fortfarande ute så åkte ner på gymmet och körde ett pass med Mallz, underbar kvalitetstid när man tränar, speciellt ensamma på gymmet!



En bild från dennis uteplats under stadsfesten i somras, fantastisk helg det, och snart är vi tillbaka till govädret, känns som om det bara är det jag skriver om men, jag lever för resan just nu!


kärnfria vindruvor

Hur störande är det inte när man tar en vindruva som ser galet god ut och när man biter märker man att den har kärnor i sig? JAG HATAR KÄRNOR!!!


bortse från det förra inlägget.

för helgen slutade inte alls som planerat, fick för mig runt 2-tiden att jag skulle åka till tjejernai Sthlm som faktiskt kvällen till ära hade inflyttningsfest. Sagt och gjort, bästasta Nikki tog och jobbade sista 1½ h åt mig så jag han hem och duscha och packa på 20 min innan mammsen skjutsade mig till midlanda för att hinna ta  18.55-flyget ner. Otroligt glad att jag gjorde det, var en helt underbar helg som innehäll lite av varje hehe.

I söndags innan jag åkte hem han jag även ta en fika med Anna som var på cypern samtidigt som mig, pratade lite minnen och det får mig att längta ännu mer till vår resa som snart blir av, hela cyperntiden var fantasisk så jag har höga förhoppningar på att asien kommer bli MINST lika bra!

Bara nästa fredag blir det sthlm, finland och sthlm igen, hinner med 3 dagar hos tjejerna igen!



SNART...



..ÅKER...



..VIIIIIII!!!


TGIF

Hurra, äntligen fredag! Känns underbart må jag säga. Helgen blir lugn och skön hoppas jag på, imorgon är Malin nämligen sugen på en birsta-tur, måste köpa mig en ipod och har ju presentkort så hehe. Blir även bad imorgon ute hos Emmlan i hennes nya badtunna.

Imorse innan jobbet var jag på sjukhuset och tog en till vaccinspruta , inte mig grej riktigt måste jag säga. Men bara en kvar nu!!


Träna kladdkaka?

Träna eller kladdkaka, träna eller kladdkaka huuuumpf? Ja, har varit planering och lite bokning av hotell i Thailand idag, här sitter vi alla träningsklädda för att vi skulle träna efteråt. Slutade sjukt bra med att vi valde att baka kladdkaka ist, menar hur många kladdkakor kommer man käka i thai, nä precis ingen HE-HE!

Måsta rappa, tjejerna eller gtamarna rättare sagt har börjat lassa upp!


Kalas

vart ingen träning igår utan raka motsatsen, My fyllde nämligen 19 år grattis grattis så vart tårta och massa annat göttigt. Fick mig en liten mysstund med Mejan med som snart blir hela 1 år också, så fantastiskt charmig och gullig liten tjej.

Sitter återigen på jobbet, denna vecka är lite stressigare än dom två föregående men så är det ju alltid denna tid i månaden. Men nu idag ska jag förhoppningsvis shoppa också, satt senast förra veckan och sökte efter info om när förken fahrmans andra bok skulle komma ut, hittade dock ingen info men till min stora förvåning så fick jag se på gynnings blogg idag att den kommit ut, älsade första boken Elsas mode så har stora förhoppningar på Elsas värld som den andra boken heter.


CP NORDEA

Vafan är det med en bank som slutar med insättningar tex efter ett visst klockslag? Banken har nog korta öppettider så nå tusan borde man väl alltis kunna sätta in pengar men inte då, nordea här i stan har kommit på att efter kl 13 får man inte stoppa in pengar eller ta ut alls, KUUUUUUUUUL!!

OnePiece

Herregud vad fula dom är men kan tänka mig att att dom är FANTASTISKT sköna, skulle faktiskt vilja ha en och mysa i hemma, tänk er vad soft att ha på afterskin osv, synd bara att man ska spendera vinterhalvåret i ett lite varmare och tropiskare klimat HE-HE-HE, hade det inte varit för det hade jag slagit till för länge sedan!

 

 


21:5

Cyklade i värsta stormen till middag och slingning efter jobber, tog bilen hem och skulle snabba mig på aerobicsen som jag vet börjar halv 8 egntligen då jag och Tovan tagit fel på tiden tidigare och missat passet, detta föll dock helt bort min hjärna och tio i när jag skullr dra dit kom jag på det, var bara att kika på träningskortet och såg att det var ett medelpass på geresta kl 8 så brummade fort som tusan dit och han till start! Har aldrig varit på något pass med ledaren var helt ok, lite annorlanda dock.



Skulle gärna sitta där igen, ett gott glas vitt och smarrig mat i göttigt sällskap!


Inte ens 2 kvar

Ja jäklar, om 2 månader har vi kommit fram till Thailand och Phuket där vi ska börja våran förhoppningsvisa underbara resa! Snackade nyss lite med ambassaden igen, lite klurit med attvi måste ha utresor att visa för att få visum med douddel och trippel entry som vi ska ha, men snart fixat så. Pusselbitarna börjar falla på plats och nu är det egentligen bara bokningen av resa till arlanda, färjebiljett thai-malaysia och boende för de första nätterna, vi har kollat massa så ska bara bokas och betalas. HELG JÄVLA GALET, KAN INTE FATTA ATT DET SKA BLI SANT!!



Beroende på kostnadernav och möjligheterna kanske det blir ett besök på denna brygga på Maldiverna ;)


Älsklingar

På fredag kommer älsklingpälskling hem, underbara Maria som varit borta alleles förlänge nu! Vore dock toppen om Byppsi kunde masa sig hem med, skulle sitta som handen i handsken (menar egentligen en kebabfavvo i kistan  från mini hehe) och bilden skulle bli fulländad.


08.45

Jobbat i en timme och håller på att avlida.  05.55 ringde min väckare men slog av den och satt den på 45 min senare, 2 minter efter det när jag precis stängt igen ögonen igen kommer pappsen och väcker mig, 3 minter till och jag står påklädd med ytterkläder och allt för en prommis med daddcool och hundarna, vart några kilometer och tusan vad det blåser kallt ute idag!!


Uuuuh

Återigen måndagsmorgon här på kontoret, inte allt för peppad inför denna vecka om jag säger så.. Blev en lugn helg med kusin och släktmys i helgen, galet gött och ha haft 2 vita helger i rad, och nej jag är ingen alkolist!!

Ikväll börjar ju iallafall Paradise Hotel, vilket brukar vara otroligt beroendeframkallande haha, ser fram emot detta som tidsfördriv inna man ska sova varje kväll, tacka vet jag play-tjänsterna som finns!


Counting down

Insåg att det bara (och ja kan låta som en evighet men känns otroligt nära nu) är 44 arbetsdagar kvar tills avfärd, där imellan ska det hinnas med en finlandskryssning bland annat med jobbet och  hälsa på mina underbaringar i Sthlm så känns som om tiden kommer gå otroligt fort då man hela tiden har något att se fam emot.

Gårdagskvällen var otroligt tevlig, super god mat, i stort sett fri konsumtion av vin och öl. Alla uppskattade nog denna kväll otroligt mycket, ett litet break från vardagen med kollegorna och cheferna gjorde susen och alla fick ganska så mycker mer mersmak och ser ännu mer fram tills kryssningen som vi ska på 5 november.

Som sagt...
 

...arbetsdagar kvar.


Trerätters

En otroligt lugn dag på jobbet idag, peppar peppar ta i trä. Riktigt skönt, fördriver tiden just nu med att kika på massa roliga bloopers på youtube hehe. Efter avslutat jobb halv 5 blir det gymmet direkt och sedan kvart över 6 går bilarna från jobbet, vi ska ut till Lotsstugan med kundledningen och käka 3-rätters och lite kul med prisutdelningar osv. Håller tummarna på att jag vinner biljetterna till  NHL-PREMIÄREN I GLOBEN HEHE!


OJOJOJ MODOUTKLASSNING

Riktigt härligt med en 3-poängare ikväll, Modo utklassade Frölunda och vann med hela 6-0. Fantastiskt bra känns det, och att lillebror Timrå förlorade mot Djurgården gör ju inte saken bättre direkt HE-HE-HE!!


Pannkaksmiddag

Igår efter jobbet vart det pannkaksmiddag hos farmor, otroligt göttigt och fick med  mig en lunchlåda idag med som får mig att vilja ha lunch nununu.  Han även med ett frisikspass igår, plus den vanliga 6 km powerwalken.

Nu äre dett jöbb som vanligt, relativt lugnt hittills och hoppas på att det fortsätter så hela veckan ut, sjukt skönt att jobba 07.45-16.30 så man har hela kvällen över till annat, dock inte alltid lika kul för en sjusovare och
morgontrött människa som mig..



Shopping

sprang ner på hm på lunchen och råkade gå förbi ett reaställ med shorts och kjolar, plockade på mig 3 par shorts för 50kr st inför resan, vi har ju shoppingförbud då alla pengar ska sparas men dessa kommer jag ha STOR användning av där nere och hade behövts iaf ;)

Bland annat dessa fräcka och härliga vart det



Bild från http://colorelle.se/


men GÖTTIGT

Är visst kanelbullens dag idag.. hehe


Guldklimp

Har bara varit hela helgen, kikat på lite innebandy, tränat,  fixat och donat lite och sovit ut riktigt ordentligt. Kan inte komma på senast jag hade en sådan helg, måste ha varit i vintras någon gång.. Ikväll har jag iaf pussats och gosats med min lille guldklip, kul att se hur fortf de utvecklas, hela 3mån och i vecka är storkillen nu!



Imorgon börjar ännu en arbetsvecka, 0745-1630 hela veckan lång så får inte bli så sena kvällar.´


Och somsagt..... när man bara är så får man vara sluskig, spec på söndagar ;)


RSS 2.0