Modo hockey är dom bästa

hejjahejjahejja Modo!!

Jobbar nu mitt favoritpass 11arbetsdagar i rad, dock kommer det inte fungera med morgonträningen jag lovat mig själv att fixa nu varje morgon eftersom jag börjar 07:45 .. Men helt udnerbart att ha hela kvällen fri och att man då ha hunnit träna direkt efter jobbet ist med, ska dock dra mig upp på minst 2 mornar i veckan.

Nu vill jag bara sluta, lunch om 1½h sedan möte så dagen kommer nog gå ganska fort. Direket efter jobbet blir det derby upp i Övik, Modo-timrå så åker upp med daddycool och brollan. Hoppas och tror på en modoseger ikväll men vettetusan då båda lagen har en tendens att spela som ett gäng hösäckar när dom möts........



Mitt nya liv

Ja, vi får se hur länge det håller i sig men ska försöka mig på att morgonträna varje morgon i stort sett, med vissa undantag. Idag klev jag upp och powerwalkade med vovven, otrologt skönt att vara ute och träna när det är 2 grader varmt och solsken på morgonen, sedan att lyssna på morgonradio med Gry, Alsing och Timell är ganska underhållande med.



Jaja, vi får se hur länge det håller i sig men om jag klarar det 5 dagar i veckan kommer jag bli imponderad av mig själv.


Pigg och allert

Klev upp tidigt och var på gymmet redan strax efter 7 imorse, känndes riktigt bra att få träna innan jobbet som började 9 och sedan var det bara jag och någon till där med så riktigt lugnt och skönt. Nu sitter jag här pigg och glad och kommer få kvällen över till massa annat pga träningen är avgjord Woooho! :D


Let´s rock


I lördags var det rock/inflyttningsfest hos Lindis, sjukt kul kväll som ja var helt perfekt egentligen!
Åkte till Birsta tidigt på lördagen för att hitta ngt fint att ha på mig, dock han jag bara köpa lite smått inne på ikea innan jag fick störd magvärk, gick och satte mig i bilen typ.... Fick iaf några underabara timmar med älskade Luddelidud, som för övrigt blir 3 månader idag.










Glöm inte bort att du är värdelös..

Lite halvspontant åkte vi ikväll ut till Toves stuga i Lövvik, Norafjärden. Man skulle ju kunna tycka att tovan borde hitta till sin egen stuga, som hon även guidat oss till förr men icke sa nicke, vi körde fel och hamnade i Nordvik istället, och sedan missade vi avfarten ner till stugan med sisådär någon kilometer också.. Väl frammer var det kolsvart så vi vågade först inte kliva ur bilen, efter många om och men kutade vi ner till stugan, kom inte in då det inte gick att vrida om nyckel så fick ringa efter hjälp, var visst bara att lyfta dörren medans man vred så en sak fck vi lära oss iaf. Bastningen som var målet med resan kunde vi glömma då vi inte vågade gå ner till bastuhuset utan gonade ner oss med diverse kläder vi hittade och filtar med massa götta i soffan och kikade på se upp för dårarna som precis börjat. Helt plötsligt togs nedanstående bilder, vafan har jag för kompisar?

... tove la även ett par gånger i 5an ist för 3an, missade malins avfart från e4an, och körde typ förbi hennes hus 2 gånger, good work Totti!










Fråga mig inte....


Snygg,snyggare och snyggast

Come to mama!!





Sofi Fahrman är enligt mig en av sveriges snyggaste tjejer, gaaalet vacker och en stor inspirationskälla!


All night long!

Haft en lugn dag på jobbet idag, hoppas det håller i sig *pepper pepper ta i trä*.

Nu snart blir det hemgång innan lite träning med tovan på friskis, blir ett aerobicspass och efter det hade jag tänkt att gymma lite men Modo möter ju Skellefteå så de vore ju kulatt se heh :)

Heeeelg imorgon, ska bli underbart skönt! Och på lördag är det inflyttningsfest hos Lindis med rocktema, gaaalet kul!! :D


Byppsi

Lånade Byppans oth-boxar innan hon lämnade landet för Australien i Mars, nu ett halvår senare flyttar hon till Sthlm så kanske dax att se klart dem snart? Hoppas iaf innerligt att hon fullföljer sina planer och besöker oss i ett lite varmare klimat ;) Gonna miss u babygiiiirl


Älsklingsluddelidudd

Ikväll har jag myst med älskade Luddelidudd, brors lilla son som blir 3 mån på måndag. Helt underbart gosig är han! Var hemma hos bror med papi och kikade på Modo-luleå där vi inte ska prata om resultatet.... Två av tre vunna iaf hittills så får vara glad över det!


Sverigedemokraterna inne!

Jag är inte rasist men kan inte annat än hålla med katrin Zytomierska som skrivit denna text
. Jag tror att vi behöver disskutera invandrarpolitiken betydligt mer och med en större omfattning än vad vi gjort hittills, ställa krav på dem ang svenska osvosv (jag vill är inte för dödstraff eller muslimer etc)för deras bästa, det går inte att passa in och bli accepterad om man kommer hit och inte VILL lära sig vårt språk, hur ska man då kunna få jobb osv? borde vara en självklart. Sedan tycker faktiskt jag också att man absolut inte ska räkna med att få lära sig sitt modersmål som vissa vill, flyttar jag till Australien kan inte jag räkna med att mina barn ska få läsa svenska där.. Missuppfatta mig rätt, JAG ÄR INTE RASIST.
"

Jag tycker att det är bra att det gick som det gick för SD av två anledningar. Dels för att det är en väckarklocka och dels för att det så tydligt visar att media inte kan påverka allt. Och dels för att vi en gång för alla får det hela svart på vitt. Utläningar är inte så populära i Sverige. Anledningen till det vill jag inte spekulera i, men det är ganska uppenbart att det är så och det ska man kanske ta åt sig av? Det tycker jag i alla fall. Varför är det så? Hur kommer det sig att det finns så många människor som röstar mot invandrare? Svaret är ju superenkelt såklart. Det är fel i vårt system. Systemet är uppbyggt på ett sätt som gör att det det tas in många flyktingar (vilket är bra) (det tror jag de flesta håller med om), som hamnar fel (på grund av bidrag tror jag) och sen stannar i det här onda mönstret. Lär sig inte svenska, acklimatiserar sig inte i vårt samhälle, kanske blir bråkiga och kriminella... vad vet jag vad som sker med dem, men tydligen är det inget positivt eftersom så många inte tycker om dem. Men det är så. Det är ju fakta.

Nu är valet klart och SD ska in i Rikstagen. Vad händer då? Alla tar avstånd från dem. Är inte det så typiskt Sverige? Vi har en demokrati, men när alla sagt sitt så ska det inte gälla ändå?? Nu får man gilla läget. Folket har bestämt att SD ska vara med och bestämma och då ska de få vara det tycker jag. Jag tycker att det är omoget och oproffsigt av de andra partierna att vända dem ryggen. Gå ut ur sminket bara för att Åkesson kommer in, sluta fika om en Sverigedemokrat kommer in i fikarummet? Jag blir mörkrädd när jag lyssnar på våra politiker. Hela valvakan kändes det som om det var BigBrother på ett dagis. Och varför vad det ingen som ifrågasatte? Varför var det ingen som sa "Folket har röstat fram dem. Vi lever i en demokrati. Ska de då inte få vara med och bestämma? När folket vill det?"

Näe... Istället satt de där och snyftade om att det är så hemskt och förargerligt. Men va fan kom igen. Ta tag i saken istället. Sätt er ner och disskutera med Åkesson han verkar inte helt oresonlig. Det är de där supertragiska Mona och Lars som inte är det. Sitta där med armarna i kors och sura som små barnungar är vad de gör. Och att hon inte avgår??? Hur jävla många bevis behöver en människa för att förstå att hon inte är populär? Hos någon. Lite narcissistisk kanske?

Äe, jag tycker att det är bra det som hänt. För att det rör om. För att det visar hur läget faktiskt ligger till. Och för att det måste få politkerna att inse att de totalt misslyckas med sin politik. Nu gäller det för Alliansen. Nu har de fyra år på sig att bygga ett trevligare Sverige där folk inte röstar på ett främlingsfientligt parti.

Lycka till Alliansen! Jag håller tummarna.


Ägga

Blev lite brådis här på morgonkvisten så kokade 2 ägg medans jag fixade mig lite och käkade dom nyss nu på jobbet, fan vad underskattat kokta ägg med mild kavvi är, galet göttigt enligt mig! =)

En jäkligt stressig dag idag, får springa på systemet på 10-rasten enbart för att hinna, lär ju bara vara jag, Tove och alkisarna där sedan på lunchen som är 45 min ska jag hinner cykla hem, gå ut med hundet, cykla tillbaka till stan, hitta ngt att ha på mig ikv och tillsist kanske att jag hinner stoppa ngt i magen också men det lär jag inte göra..


torsdag 20:05

Sitter och svarar på lite mail på jobbet, radiosporten i örat och det går jävligt lätt att jobba när Modo leder!


Sovmorgon

Riktigt skönt att få sova ut för en gångs skull, hade tänkt att besöka gymmet innan jag börjar jobba men orkade inte, får bli efter jobbet ist. Jobbar till 21.15 och längtar redan till matrasten med tanke på att jag lagada världens godaste pestokyckling.

Imorgon är det iaf också jobb som vanligt och sedan Hoffmaestro på stadshuset i Sundsvall imorgonkväll, kan inte annat än bli helt awsome! Slimmy Jimmy Bobby Boy, ljuvligt!



Mallz, Jag och Emmlan längst fram på Hoffe i somaras!


Jogga

Ja man kan ju inte bara tjocka sig med götta, har varit ute och sprugit nu en sväng med vovven. riktigt härligt när man känner att mar orkar lite lite mer och orkar hålla lite lite snabbare tempo för varje gång man tränar, otroligt kul och får mig att vila fortsätta!! :D


gooofika

Efter jobb hela dagen så ska jag nu hem till Mallzen på goooofika, mumsmums och syndning blir det ikväll då ryktet går att det finns dumlekakor he-he!

Hoppas att hon bli glad över presenten hon får av mig, Emmlan och Tove med, fast det tror jag nog :)


Denna karl Håkan Hellström ska hon få av mig med, veeeet att jag är värlidens bästakompis, tråååkigt bara att han är lite försenad och inte kommer förän inatt ;)!!


Club 8 - Jesus, walk with me

Mysig och härlig låt från någon reklam!



GRATTIS ÄLSKLING!!

idag fyller min älskade,bästaste och mest av allt underbaraste tjej år!

GRAAAAAATTTIIIIIIS baaaaaaaaaabyyyyyy!!!!!!

 



  

 

     


Modo hockey

Torsdag den 30e är det derby uppe i Övik!! Jag, Pappa och bror ska åka upp en sväng och förhoppningsvis se på bra hockey, kommer ju inte bli så mycet hockeytittandes nu i vinter men kommer nog hålla mig uppdaterad iaf, Mallzen som är Timråit och jag som är Modoit kommer hålla alla tummar och tår att rätt lag vinner/förlorar hehe..

Röda, vita gröna alltid lika sköna ModoHockey SÅÅÅÅÅKLART!! :D


I think about it all the time

Jobbar min 13e dag irad idag, men det är inte alls jobbigt eftersom man har något att se fram emot HEHE, hade nyss rast så sprang på systemet och ja, där träffar man ju hela stan på lördagarna och införskaffade lite smått och förhoppningsvis göttigt. Förstår inte varför jag och Mallz ALLTID faller för grupptrycket, övertalar varandra osvosv, tror ärligt aldrig vi misslyckats med att övertala med varandra när man värkligen försökt.. Bra ska jag nog inte säga men haha man lever bara en gång!

Nejmen ses ikväll, vaskning är mottot ikväll tror jag?


Mary

Wtf..... hittade en gammal bild som jag avsolut inte alls visste fanns. Tänk att vi nu flera flera år senare skulle vara så bra vänner, trodde man inte då!




Brownie

Höften jäklas lite men hoppas på att det är lite knasig träningsvärk bara och att det känns bättre imorgon!

Fick ett litet ryck idag och sprang och köpte brun hårfärg.. Sista chansen att vara mörkbrun innan resan, i och med att jag är ljushårig då bleks det så mkt utomlands så får lov att ljusa upp det litet innan vi åker så att det inte blir rött, vill dock inte bli ljusblond som jag alltid varit.. I landsproblem, jag vet!


Miss those dancing days!


Bästa resan hittills och bästa sommaren, vill uppleva allt igen!




 


Gi-pizza

Morgondagens lunch står nu i ugnen, papi och jag har bakat pizza på dinkel osv som tydligen ska vara nyttig och bra om man försöker hålla sig till gi-kost förutom på helgerna då haha. Luktar iaf göttigt!

Lite trött i benen efter en powerwalk upp till Geresta, ett f&s-pass och sedan en powerwalk hem också, ska bli härligt att kasta sig ner i sängen nu med en film, tror jag ska se Nothing Hill som följde med en Cosmopolitan. Mysig flm (:


Anna Hibbs

Har i flera år velat fram och tillbaka, vill klippa page men vågar inte. Suget kom nu igen när jag såg hur mycket syggare anna Hibbs blev nu när hon klippte av sig gåret. BAHDBjkdäjo'ägj'sdk'd jag hatar att vela, kanske dax att bara göra det hehe?


Röra på fläsket lite

Har nyss kommit hem från en middag hos farmor, bror och bäbis var också där så har suttit och snusat på lilla Ludde som precisblivit 2 månader hela kvällen, mysen! Nu kommer Emlan strax och hämtar upp mig så ska vi rörd på fläsket litt, dax för ett friskis&svettis pass åter igen!


LYCKLIGA TJEJER

gaaaahahahaha, nu är det bokat ASIEN 2010-2011!!!!! Måndag den 13 december alltså på självaste lucia beger vi oss mot varmare breddgrader, vet inte vad jag ska ta mig till, kommer nog nypa mig i armen imorgon när jag vaknar för att kolla så jag intedrömt detta bara. Förhoppningsvis kommer vi hem till senvåren/tidig sommar men man vet ju aldrig, kappsäcken kan ju ta slut tidigare än vi planerat...

WAAAHAHAHWHAWHAHWWHAHAOSDUHAEOFJADSÄKPOÅAGOHIQJÅÄPDJFÄ, SÅ JÄVLA GLAAAAAD!


jobb, fotboll och planering

Jobbat idag, väldigt skönt att sitta och hantera mail och till stor del är det nog spotifys tjänst! Var upp på höga och såg andra halvleken av älgarna-Hff där det blev lika 1-1, men härligt att sitta ute  medans solen fortf värmer innan den riktiga höstkylan biter i.

Nu har jag precis skickat in en inlämningsuppgift och dax att åka på middag innan kvällen kommer spenderas med brudarna och planering inför AAAAASIIIIIIEN!!!! :D



hehe, köpte ett terminskort för friskis&svettis idag med så nu jäklar kör vi!!


Friskis&svettis

Ja, då har man fallit ner i det träsket! Alltid tyckt att det har varit kärring gympa men ack så fel jag hade, i onsdags var jag på ett medel/styrka-pass och det var riktigt jobbigt då man tog i för kung och fosterland, igår var vi på aerobics och det var lite småknepigt eftersom man inte kunde hänga med i alla stegkombinationer första gången men det blir säkert bra! Ska köpa ett terminskort så man kan gå på olika pass varje dag om man så vill det, härligt kompliment till gymmet som kan bli lite långtråkigt ibland. Eftersom aerobicsen igår inte tog så jätte mkt pga mkt spralttlandes och så då man inte kunde hänga med och ta i så åkte vi ner till gymmet efteråt och körde lite, blir sjukt peppad av tjejerna!! :)


övertid

Denna vecka kommer inte betå av mycket annat än jobb, träning och lite plugg. Blir hela 55h arbete då jag har tagit på mig övetid ihelgen, 12 timmar kvalificerad övertid ger fina pengar om man säger så, plus att jag redan jobbet ett par timmar extra denna vecka redan men det känns som ett måste då man väl får chansen och spendera 6 mån i asien är ju inte direkt gratis om man säger så.

Synd bara att jag råkade bränna desas pengar, jaja snart har jag dom igen! NOOOOOOOOOOT!


RSS 2.0