Be strong

Sitter uppe hos mamma nu, kalas för hela slanten eftersom hon fyllde år i onsdags! så GRATTISGRATTIS till dig. Av mig fick hon ett presentkort på en shoppingdag i sundsvall/birsta och ett halsbad av mig och bror.

Det är tungt, känslorna går ej att beskriv med ord. Tomhet. Vi alla vet att dagen kommer men, varför just nu? Varför just du? Jag ber på mina bara knän, låt det bli bra!

Sorgen kan inte beskrivas eller ha något ord,
ibland behövs den bara visas med en tår




Jobb, jobb och åter jobb.

Sitter just nu och väntar på samtal, dog av ganska rejält precis konstigt nog. Första timmen gick åt till uppstart och lite utbildning eftersom det inte gick att logga in, har redan på 1.50h såfått iväg 3 st. Woooho jobbar sakta men säkert upp provisionen haha.

Annars idag så har vi lekt i skolans fotostudio, det var fruktansvärt roligt. Vi fotade till vårt miljöprojekt och han även med lite flummbilder haha. Kul att kunna få fota med "riktiga" grejjor. Hade även kemi idag som jag för en gångskull fattade något av hha, Stina med, eller hur? =) Var även schmaskig mat idag på skolan, göingesoppa med gomackor :D Fick skjuts ner på stan av Melker idag med, duktig på att köra :D

Satte mig ute en sväng  när jag kom hem, blåste ganska rejält så gick i efter en inte allt för lång stund, Har även börjat läsa en bra bok, Gossip Girl som jag lånat av kusspuss min. (kommer snart och lånar de andra i serien haha )

Nej nu ska jag fortsätta att säljasäljasälja så jag får åka utomlands i juni hehehe ( har ingen chans med tanke på hur mkt c'vissa jobbar)

Imorgon fyller mami år, iiiiiihie Grattis i förskott

Sådär, då var helgen över.

Ännu en helg med strålande vårväder har passerarat. Jag kan inte låta bli att skutta fram på gatorna i detta sprudlande väder. hihi gillar det starkt! =)

I helgen har jag hunnit med en heldel faktiskt. Fredagen började med skolan sedan vart det en sväng om på stan där jag shoppde lite smink, en tunika och några par tights. Vart sedan lite stressigt, grillning hos pia sedan hem till Stina på förfest. Var en kul kväll om man bortser från vissa saker. Synd bara att vi aldrig kom ner på stan i tid så vi kunde gå på kajutan.. Men det kommer en annan dag.

Lördagen bestod av jobb, 11-17 så var ganska trött hela dagen. Inte bakis= mådde dåligt utan bara lite slö. Efter jobbet vart det  återigen middag hos pia  innan Lol(lo) kom och hämtade upp mig (GRATTIS TILL KÖRKORTET) sanna och birgitta, det blev tjockisgotta och film hos henne. Mys!

I söndags bar det av till Sundsvall (eller sun-city som drygos säger) kusinvitamin fyllde hela 17 år, grattis Pernilla! så vart god mat och tårta samt prommis där nere. Han även med en sväng om på Birsta innan. Såg massa fina saker, snälla låt det bli fredag snart så jag får lön! :D Direkt efter for jag hem till Stina, vi pluggade från 20:30-02:30. Läste biologi till privet idag och det känndes bra faktskt!! :D Imorse gick vi hemifårn Stina(myran) hem till mig (kiörning) sedan till skolan och var på plats till 9:20, inte helt fel för att vara oss! :D WÖÖÖö

Dagen idag har iallafall varit härlig. Hade bara ett prov sedan jobbade vi lite med miljöarbetet innan jag och Stina tog en svängom på stan, hittade ett par sjukt snygga leejeans som jag nog ska köpa på fredag, lite pösiga! mhm me like. Sedan vart det en prommis hem, deckade i soffan efter lite Gossip Girl-läsning. Nu har jag nyss kommit in efter en prommis med vovvarna och Stina. Vi gick ut mot sälsten sedan satt vi efter vattnet och gonade och planerade lite inför Sthlm nästa veka. YESA!

Alltså kan dagen förkortas med : PROMMMMMENADER HELA DAGEN!

Nelly.com

Sitter och spanar runt på lite olika nätshoppar, jag blir så glad av detta härligt sprallande vårväder, känslan jag hade när jag cyklade till skolan i eftermiddag var obeskrivlig, thights, kläning, vårkappan, och såklart solbrillorna, kände hur de inte allt för kalla vindpustarna kom mot mina kinder, jag njöt. Sommaren är påväg.

Tillbaka till ämnet, blir otroligt shoppingsugen när jag kikar på alla dessa nätshoppar, vill beställa masssssssor av nya fina plagg och produkter, får sätta mig ner i helgen oh kanske klicka hem något fint. hihi

Tänk er någon av dessa 2 läckerbitar i sommar, solblekt hår, brunbrända ben och en fin klänning samt ett par fina skor till då förstås! Vilken färg skulle ni valt på sidenklänningen?



image90image87

..

<a href="http://www.bloggregistret.se/"><img src="http://www.bloggregistret.se/button.php?u=malleysi" alt="BloggRegistret.se" border="0" /></a>

Sol sol mera sol

Idag är det 3edje dagen i rad som det  är suveränt väder ute, kasnke inte allt för varmt men soligt och mysigt värre=) Nu sitter jag här och har precis käkat frulle, Stina ringde och väckte mig och kasnke inte var allt för social och trevlig i luren så kasnke ska ta och ringa upp och se vad hon ville haha vart mest bara mummel från min sida.

Nu snart ska jag göra mig klar sedan ta och cykla till skolan, börjar klockan 12 med kemilabb och sedan efter det är det biologilabb. Hoppas någon annan också är sugen på glass efter skolan, sätta sig i trappan och käk lite glass vore inte helt fel nuva!

Tror jag tänker ta lite mer sommriga skor idag, hoppas jag inte kommer frysa ihjäl om fötterna =)

Ha en superduper dag allesammans! =)


WOrking 9-5

Sådärja så var man hemma efter ett jobbpass då, gick super ikväll, sålde 4 st alltså mål så nu ligger jag på prov, inte många kroner men eftersom jag  hade lite minus från igår och sist jag jobbade då det inte gick så bra alls. Men nu är det bara att tuta och köra då det 8 säljare med högsta poäng den 15 maj får åka utomlands i juni, har inte så stor chans att få åka då det redan ligger på 2000-tals poäng men det är iaf en liten morot till att orka jobba =)

Måste passa på att säga GRATTIS till Lollo som tog körkort idag med, härligt tjejen.

Nu ska jag lägga mig och läsa lite teori, var på skolan till 9 imorse och då hade vi ingen eng, sedan var det 45min kemi och sedan hemstudier på biologin så var hemma tidigt och la mig o siffan och pluggade lite teori sedan vaknade jag halv 4, sov alltså 3 h sedan var det dax för jobb, utvilad var jag iaf. haha

Sovis till 12 imorong med, HÄRLIIIIIGT! =)

Stockholm

Sådär då var man hemma efter helgens bravader i huvudstaden. Efter 1½ timmas sömn var det dax att ta bussen till Sthlm kl 06:00, hakv 1 anlände vi till vårt hottell i slussen. Vi duschade och fixade oss innan det var dax att gå de 150 metrarna till tunnelbanan och åka vidare till karlaplan och oxenstiernsgatan där vi satt i publiken på inspelingen av Parlamentet, tillåt mig att skratta, HAHHAAHAHA, det var sjukt roligt. Det var Henrik Schyffert och Petera Mede mot Soran ismail och Johan Glans, synd bara tt inte Björn Gustafsson var med, programledaren Anders s Nilsson var ocskå sjukt kul ahha. Var inte alls så riggad jag trode att det skulle vara, de bröt en gång under de 1½h de spelade inte coh då för att ta bort glasskärvorna från Jphan glans skall som han tappade.

Efter inspelningen posade vi lite emd dom och fotade innan vi åkte vidare till Drottninggatan och käkade på Mongolian bbq, SJUUUUUUUUUKT GOTTTTT MUUUUUUMMMMA! :D Buffér, man plokade ihop sin egen wook och gav den till kocken som tillagade den, mums! =) Fanns öven suchi buffé, fruktbuffé och kina buffé. Vi rullade ut därifrån, Justja, vi delade en flaska vitt till maten som smakade värre än pappas hemgjorde vin, UUUUUUH!

Efter lite tvkollande och skitsnack på hotelltummet deckade vi strax innan halv 11, vaknade sedan pigga oh redo för hotellfrukosten som var god, hehe. Vart en heldag på stan och även fika med Stina kompis Veronica. Vi åkter sedan ut till Stina faster på middag och sedan in till stan igen för tillfixning och party, vi var på ett ställe som hette the viper room ,helt okej måst ejag säga att det var. Shots/vin/cider/ökl kostade allt 25 kr, hehehe ;) Vi var sedan och käkade emd två killar, inte alls dryga haha. Sedan var vi på efterfest med 4 killar, två dryga killar från sthlm en as cool kille från finland och en superhet kanadensare. haha

Om jag säger såhär, det vart inte många minuters sömn mellan hotellfrukosten på lör-morogn och sön-morgon. Vi checkade ut från hotellet vid 12 sedan åkte till till t-centralen oh låste in väskorna, hoppade på pendeln mot överviks station och kikade på hur det såg ut, nu fattar jag ännu mindre.. sjukt skumt alltihopa! Åkte sedan in till stan igen och käkade lunch/middag

Lofsdalen

10april

Sådär, då var man hemma efter 5 dagar i fjällen. har varit jätte roligt och super härligt, vi har åkt i backarna alla dagar, hela dagarna, loooooove it.  Vi har bott sjukt nice, helt nybyggda lgh, 4 sovrum så jag och Stinsen delade på en dubbelsäng, sover gott och tryggt med henne i närheten, diggar hennes ljud (internskämt) Jag klarade mig utan skador, dock två tjejer som bröt armarna, stackare!

När vi inte åkte i backarna så bastade vi, kikade på film, spelade biljard, badade i vildmarksbad, jacuzzi eller festade. Vädret kunde iof ha varit bättre, 2 soliga dagar fick vi om man räknar ihop allt tror jag, annars snöade det och någon dag var inte ens toppen öppen pga kraftiga vindar och lavinfara. Men skall icke klaga! =) 

Lite surt bara att bussen kom iväg kl 17:50 ist för planerat 16:00.. sedan pga av det dåliga väglaget vart vi tvungen att köra över huddik och vi kom hem klockan 24 och min och Stinas buss gick 6 timmar därefter. Häääärligt.


Malin 18år

5eapril

Wigihihi, idag har det jobbats och mathandlats inför fjällen med Stina. Nyss hemkommen från Mallabuus där det käkats tårta och druckits lite vin. Hon fyller nämligen 18 år idag, GRATTIS BRUDEN!!!! :D Nu ska jag hoppa in i duschen innan Stina kommer och det blir lite utgång. haha ska vara uppe hela natten så jag kan spva under hela bussresan imorgon. Wiiiiihe, ses om en vecka! :)

ha det gött! :)image86

Long time!

Sådär, då var det ett tag sedan man skrev då, har hunnit med ett helt påsklov och massa mer därtill. Bland annat har älsklings-stina fyllt 18 år, det har firats med dunder och brak och massa party =) Har även hunnit med att jobba ganska mycket även på detta lov. Katjing i kassan!

Just nu sitter jag i nv-rummetv och skrivert med mina vita fingrar, målat och hjälpt till med tapetsering hemma hos framor och har inte fått bort all vit-färg från fingrarna.. men men har nyss haft en äventyrs-lektion. Vi åker nämligen till fjälls på söndagmorgon och kommer bo i finfina stugor och åka slalom&snowboard i 5 hela dagar, kommer bli sjukt kul =) Sedan på fredagmorgon åker jag och Stina vidare till Sthlm för lite mys, wiiiiho! :D hotell, shopping och massa mys, kommer bli underbart!

Nu sitter vi bara och väntar på att matsalen ska öppna så vi kan käka lite gröt, mumsfillibabba! =) sedan är det krmi och efter det slutar jag, ska jobba kl 13-21 sedan, uuuh jobbigt!

Plikten kallar, seee u

RSS 2.0