Åre!! =)

Julaftonen var mys, hela släkten samlad med massa god mat och paket. Juldagen var som julafton fast hos mormor med andra sidan av släkten, på kvällen var det utgång, kom till stan halv 10 då vart det raka vägen hem till Brasse och Larsson där det festades, sprang ner på kajjis och tog stämpel och tillbaka. denna kväll var så sjukt jäkla kul, wiiiha! Vart efterfest och kom hem klockan elva i fredags, kul det känndes då jag och malin kom och gick hem genom stan i klackisar och gårdagens smink, fortafarnde fulla. Kom hem och då vart det Birsta med Papi. Blev illamående när jag såg den enorma hysteriken som rådde i alla tjejaffärer.Var meningen att jag skulle tokshoppa upp alla mina pengar men kom hem med en ynka tröja/klänning från Monki?? Kan iallfall säga att jag somnade gott på kvällen i soffan framför örslaget! =)

Igår vart det jobb 11-18 (döödens-dag) sedan spelkväll hemma hos mig med massa tjejer, åke ner en sväng på korgen och shakade, med det vart inte långvarit. Smake bra, smaka inte riktigt bra,

Nu om en timme åker vi till Åre och blir där i en vecka. Hoppas på att det kommer bli sjukt jäkla roligt, wiiiha. Sälen förra året var obeskrivligt bra så har skyhöga förväntningar på detta :) packade inatt då jag kom hem hoppas på att jag fått med mig allt!

  

Sliten krigare!

Igår jobbades det 7h, idag jobbades det 8h, är helt slut nu. Tur att man fick bra sällskap iallafall =) Även lite otur där att jag krossade min mobildisplay i österrike, någon som vill ha en trasig Lg ku990 viewty?

Har nästan fått alla bilderna nu, bara Mallzens som saknas. Kan inte förklara med ord hur bra det var, så kul vi nu har på jobbet när alla skämtar om det, fraser som ingen av de andra fattar osv. take me back! Vinken har ju ett kontor på Cypern som vi får åka ner och jobba på, blir ruggit sugen att åka ner till hösten när skolan osv är klar. 6månader bara, härligt i värmen även om det inte är så supervarmt på vintern. Filippa och Nina som är där nere kom upp på jobbet idag och sa hej, kul att se dom! =)

Nu ska jag snart decka, sjukt ont i huvudet och allmänt less.. Kan inte ens svälja mitt saliv för min hals är fucked up =(

GOOOOOOOOOOOOOD JUUUUUUUUUUUUUUUUL!!!! <3

  Bjuder på en fin julkyss från Österrike!

Looking good, looking jävligt good!

Österrike, Bad gastein -08 är den sjukaste resa jag varit på, spelar ingen roll vad jag skriver för det måste ha upplevts. 

Sthlms-gänget vart sjukt nice, backarna bra (?!!!!??!!!!), alkoholen var god, maten smake bra (?), hotellet var fint, relaxen var skön och krogarna var bra skit. HAHAHAH, bortamatch, hemmamatch? Visst hade man väskan i ett rum men sedan vem som sov vart spelade ingen roll, första natten sov vi 5st i min och Malins säng plus Andreas som sov i Malins resväska. När vi klev på planet och skulle hem så skakade jag bara, höll på att svimma, uscha. Det var en riktig intensiv resa. åhåhåhåh, take me back! Också somsagt, det som händer i Österrike, stannar i Österrike!

Mer biler kommer imorgon!! =) 


    
     
   



Packa

Att packa måste vara bland det tråkigaste man kan göra, uscha och fyyy. Har iallafall slängt in en tvättmaskin så hoppas det är klart snart! Ska städa litt på mitt rum så Malin får plats, just nu skulle hon kunna slaggapå golvet precis som det är för klädtäcket på golvet är tjockt. Nej fy, bortbortbort.

Frågan är nu bara, vart är min kamera?!!!!



Jag gillar Björns nya reklam, är den inte för underbar?



Körlektion

Hade min första körlektion nu imorse och det gick finfint, dock lite svårt med start i backe när det var en ishal en som ej var sandad/grusad. Men nu skulle de iallafall boka halkbanan åt mig, woooho! FIck köra med en killa från Sundsvall eftersom hon jag skulle köra med var sjuk, han var sjukt bra och pedagogisk!! =)

Kom precis på skolan och min nästa lektion börjar klockan dadada.... 13:30 FETT NICE!!! Not.


16 December

Vart en lugn och skön skoldag, dock tråkig föreläsning om vindkraftvärk.. skulle vara 45 min men vart på två timmar, <oooooops! Efteråt gick jag och Stinsen på stan en sväng, hon nhandlade lite julisar och sedan vart jag tvungen att kila upp på jobbet, gick brais idag. Vann kvällens tävling på fick ett fint presentkort, Öbackakort på 300 kr, det tackar man för! Jag, Mallzn och Annika skrev även våra packlistor, åhåhå vad kul det ska bli, shit majbritt!

Tog en prommis upp till bowlinghallen idag med, såg halva  papis match sedan vart det lite övningskörning. Har min första lektion imorgon, under hur det kommer att gå..? BRRRAAA hoppas jag på, har varit så seg med detta jäkla kort, men nu tusan ska det bli mitt!!

Kommunfullmäktigemöte

Var med klassen på kommunfullmäktigemötet ikväll, vi behövde bara vara där under första delen och den var inte intressant alls, munhöggs och höll på den ena värre än den andra. Fick iallafall goda winerbröd, mums.

I lördags var det tydligen en 92:a som hoppade ut från ett fönster/balkong och skadade sig rejält, ännu oklart om hon kommer att överleva. Paps jobbarkompis som var där sa att hon varit jättefull och någon hade sagt att de borde ringa hennes föräldrar och då hade hon sagt nej, ingen ringer mina föräldrar och sedan kutat och hoppat. Vet inte vem hon är, en som jobbar på Macdonalds iallafall. Sedan om detta stämmer till punkt och pricka har jag ingen aning om. Uscha och fy iallafall att sånt måste hända. Hoppas hon klarar sig iallafall!

Nu ska jag sova så jag är pigg till imorgon då jag och Simpan ska redovisa vår psykologi. Även snartsnartsnart Österrike, snällpapi lånar ut bilen så vi kan ta oss till Arlanda och hem, 3 bilar fulla med packning och glatt humör. Kommer bli så sjukt jäkla kul speciellt eftersom jag får dela hotellrum med Mallzen. Nanananaan, ladda!

www.fargadelinser.com

Läste på Lottas blgg om att man kunde få ett par gratis linser om man gjorde ett blogginlägg om
 företaget  färgade linser(klicka)
Har alltid velat testa färgade linser men aldrig tagit steget att göra
 det men nu så.
Ett par bruna blev det och jag hoppas
det kommer bli fett najs =)

TESTA DU MED!

www.fargadelinser.com



Måndagmorgon!

Dagen kunde inte börja bättre, eller det började dåligt inatt.

*Kunde inte somna inatt vilket ledde till att jag vaknade efter bara 4,5h sömn.
*Mjölken hade gått ut, brödet var slut och flingorna med.
*Fick mascara på ögonlocket vilket inte vill gå bort
*Kom till skolan, får veta att vi inte har någon Hostoria och börjar alltså inte föräns typ 11

En bra grej med morgonen var iallafall att pappa skulle ta bilen till jobbet och inte gå så då fick jag köra till skolan hehe slapp alttså att gå och fick lite övning, gick suuuuper bra, vart till och med en helt rak parkering på skolan.

Jag läser Småföretagande alltså uf men vill inte starta ett företag så jag och Michaela illustruerar ett företag, har precis skrivit vår affärsplan och vår handläggare är ingen mindre än BIll Gate och sjävklart backar hema Microsoft-gänget upp oss.




Lucia!

Klockan har nu slagit lucia och jag ska knoppa. Blev en lugn dag med jobb 13-17 sedan bara myskväll med idol etc. Hittades även på ett och annat bus. Imorgon blir det en lång dag, innehållandes skidor, jobb, shakandes. Sedan jobb igen hela söndag. KUUUUUUUUUUUUUUUUL! =) Jag kommer vara död, pangpang skjut mig.

Grattis Kevin.

får

jag räknar och räknar, kan ändå inte sova. <naaaaaaaaaaaaaaaaaaajs!

sova?

borde jag kanske sova nu? alarmet står ställt på 07:00 alltså om 3 timmar och 4minuter, känns nice. tror jag skiter i lucian imorgon, the one and only thing on the sceduale for tomorrow. Var Stina som fick in mig på de banorna..

WAOW!

Coldplay till Sverige igen, ses på Sthlms stadium den 22 augusti, nanananan denna gång ska jag och Emmy inte sälja vpra biljetter, dumdum man får vara! Lääääääääääängtar =)

JObbat ikväll, var helt okej dock inte lika roligt som igår kan bero på att min bestsellerfriend inte var där. Om en vecka är det alperna som gäller, längtar, wioiiiiiiho!



Sedan tycker jag att brunetten kan ta och komma hem från Thai, börjar bli lite otålig nu.
 Ska spendera helgen i solariumet för att vi ska matcha varande bättre.

Föreläsning

vart en tidig morgon med föreläsning på mittuniversitetet, hållbar utv. var massalärarstuderande så var mest intriktat till dom men ett och annat lärde man sig nog iallafall. Var även på stan för att kika på ett par jeans, hittade ett par som var ganska nice men lite fel storlek och det fanns bara ett par :/

Jag ser det snöa jag ser det snöa det var väl roligt tjoooho :)

Waow, vilken grej!

Gårdagen var en riktig kanonkväll, vart lite shopping och tunnbrödrulle på stan innan vi åkte upp på höga för att kolla ¨på handbollen, bysse var såååå duktig så =) Vart fixning och matlagning, korstroganof ála Malin&Maria hemma hos Maria, den vart mycket god, sa tjejerna aillafall ;) Vandrade ner 2 trappor och festade hos Maths kompis, vart gitar hero, singstar och drickespel. Efter ett par timmar vandrade vi upp till Maria igen och dansade och sjöng glatt till älsklingshåkan. Kan även berätta för intresseklubben att jag valde fel skor igår, det vart lite halt.. Shakade gjorde vi iallafall på Svenssons och Gennys.

Idag har det varit full rulle hela dagen, var hos bror på kalas, åkte med bysse och maria på handboll igen, denna gången såg vi herrarna, fyllde i varandras minnesluckor och tycker synd om Maria som var liiiiiiiiiite tröttis. Sedan tillbaka till kalaset innan det bar av mot teatern där jag, stina, biggi och siffy kikade på dansuppvisningen, mycket duktigt, vissa iaf=)

Nu, vallander.

Mysdag

Ska precis gå ner till stan och möta upp Sofia och Maria för lite julklappsshopping och fika. Hörde att det blev handboll efter det och sedan kanske bästa av allt, blir middagslagning och fest, wooooooho en riktig mysdag med andra ord. =)nFår ta och inviga mitt nya smink ikväll då.

5 december

Har nyligt kommit hem från jobbet, var kvar på skolan tills klockan var 4 för vi höll på med en tävling, privat ekonomi. Han inte hem innan jobbet så vart att göra ett par ärenden på stan ist, köpte ett nytt puder eftersom mit tog slut imorse, vart samma märke och färg, Isadora mineral, liiiiiiike it. Fick även tag på denna mascara som jag väääääääntat på ganska länge,äntligen är den min får testa den imorgon och se om den funkar.



Såhär skrev iallafall Frida Fharman om den:
För ett tag sedan träffade jag en tjej som jobbar med bla. Max Factor, hon sa ett de snart ska lansera den bästa mascaran hon någonsin prövat. Lite skeptisk var jag allt innan jag själv testat. Men så fick jag hem ett pressprov på nya False Lash Effect Mascara i förra veckan och visst hade hon rätt. Nu har jag prövat den ett par dagar och den är faktiskt fantastiskt bra! För att inte vara en dyr lyxmascara så är det här förmodligen det bästa som marknaden kommer att ha nästa år. Den ger böjda, flylliga och långa fransar på samma gång, jag märker verkligen skillnad. Med den här behöver jag faktiskt inte använda mina fakefransar som jag så ofta gör. Dock har jag märkt att den smular lite efter ett tag, men effekten är som sagt riktigt bra! Ni får dock hålla till godo ett litet tag till, den släpps först i vissa butiker i December och därefter i Januari till priset av 179 kr.



vart även tvungen att köpa denna palett från Viva la diva som jag läst om mycket på alla dessa modebloggar den senaste tiden, fick passa på innan den tar slut.




Såhär skrev Bjooti om denna:

Och till sist min stora favorit, High Pearl eyeshadow collection. Denna låda innehåller inte mindre än 48 skuggor som är fantastiskt mjuka och fullpackade med pärlemorpigment som lämnar en metallisk känsla. Färgerna är underbara och denna palett är helt enkelt fantastisk! Vad kostar den då? 159 kronor! Det är nästan löjligt billigt för så många skuggor. Märks det att jag är helt såld på denna?


 


Bruuuuuuuuuuuuuuum!

Gårdagen i Övik var trevlig, länge sedan man såg Julia och det visade sig att även hon ska till Åre över nyår, woho! Blev vanliga ljusa slingor, all utväxt är borta och några bruna med för den mer lite naturliga looken ;) Kanske skulle ha gjort fler bruna, vart riktigt coolt även fast det bara är jag som ser dem nu :)

Idag var det en halvslapp skoldag, miljö där vi mest bara babblade av oss lite, lång lunch och sedan SH. Fick även skjuts hem av andreas i min klass, snällt :D Sedan vart det tacos till middag, såååååå gott, mums. Ikväll har jag bara varit, skulle ha jobbat igår men hade ontis i huvudet så blev inge av.

Idag har min lilla reeeka flytt landet, hon och hennes undersåte drog till thai för sol och bad i 2 veckor, kul för dom, as kul! Men själv så åker man ju till Alperna om exakt två veckor, kommer bryta benet i backen, min tur som vanligt! sedan är det ju snart dax för en vecka i Åre med över nyår, frågan är bara vart vi ska på nyårssupén.

3december

Vi är dom coolaste och snyggaste ni nånsin sett, vi är DAMÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖB =)

Festen i lördags var roligt, skyltsöndagen 6timmar i regnet var kall och blöt, gårdagen på jobbet var sämst och just nu har jag mensvärk, Fett kul. Imorgon ska jag iallafall skippa skolan, ska upp till Övik och Julia och fixe håret, vad det blir får vi se, kanske en snagg ála Carina Beg, extentions ála Katrin Zytomierska eller rosa ála Kelly Osborne, vad tycker ni?

tagen in action:


RSS 2.0