Farfar

Stackars farfar som idag/ikväll fåyy amputera bort benet. Krya på dig!!

Denna dag har även den varit sjukt lugn och härlig. Ställde klockan på halv 7 för att jag skulle få somna om, det finns inget bättre än att vakna av alarmet och veta att man får sova ett par timmar till. Dock så fungerar det inte på helger utan när jag väl vaknar då så äre vaket som gäller. Gick på stan med mami en sväng vid halv ett innan jag vanadrade upp på skolan för att ha en debatt på miljölektionen. Vandrade sedan ner på stan med Biggit och Sannis, köpte en kjol på röda korset för 10 kr, en grå-aktig kjol som jag tror att jag ska ha imorgon, så laddar upp en bild då så får ni se vad fin den blev. Var nämligen upp till farmor ikväll och sydde om den, är riktigt nöjd, kan bara inte bestämma mig om jag ska sy på hängslen eller inte..

Okej Emma, såklart jag vill slippa allt nu och ta studenten men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge (okej hade det inte varit min tur nästa gång hade jag D Ö T T)

HAHAH, bästa kommentaren under debatten kom från Stina "Men Goddag Yxskaft!!" Var sjukt kul, tur att vi hamnade på samma "lag".


Måste väl även passa på att skriva Grattis Sabine eftersom hon fyller hela 19 år idag, GRATTISGRATTIS. Hoppas du, och alla andra studenter är sjukt ful(l)a och har superduper kul ikväll/inatt! . . . . . . . NOOOOOOOOT! =)

Godnattis.

Winter

Ja, nu äntligen kan man säga att det är vinter igen, Snön har legat ett tag nu och just nu visar termometern -7 grader. MYYYYS! =)

Veckan har varit väldigt lugn än så länge iallafall. Lugna skoldagar och har hunnit med träning på spegeln både måndag och tisdag och var faktiskt även och sökte jobb igår, Televinken var det som fick bli offer denna gång. Det gick mycket bra och ska på utbildning så fort de planerat in den, innon några veckor om jag förstod honom rätt. telefonjobb är verkligen inget jag vill göra på heltid men vad gör man inte för lite extra i kassan varje månad? Intervjubolaget är inget att lita på, ibalnd har de inte jobb på flera veckor osv. Så svårt att planera då när man fortfarande går i skolan osv så prövar min lycka (?) på Vinken ist. Var grymt mysig miljö där iaf och trevliga var dem.

Imorgon är det första studentfesten vilkt betyder att om 1 år så är det dax för MIN första studentfest. Morgondagens tema är 80-tal och det ska bli kul att se bilder dagen efter HAHAHAHAHA. Och nej, är inte alls aundjuk på studenterna, BARA 1 år kvar att bita ihop. Har bra schema nu så kommer säkerligen att stå ut tills sommaren, och när man väl börjar 3an vet man att det är de sista så då kommer det också att gå fortfortfort. Men frågan är, vill man sluta skolan? JAAAAA, men inte lämna tryggheten med skolan. Säg vad ni vill men är det inte underbart att få gå till soklan och umgås med sina kompisar varje dag? Läxor, prov och annat skulle jag gärna slippa men annars är skolan underbar måste jag säga!

Nu ska jag kila och slänga in lite tvätt eftersom vi fått en ny tvättmaskin idag, WOOOHO!! :D
Sedan sova, är lite hängig.

Söndag IGEN

jaha, då var dena helg över. Tragiskt nog.

I fredags var det en lugn skoldag med enbart miljö och idrott, en 5 minuters sväng på uf-mässan blev det förstås också eftersom jag liks skulle ner på spegeln och träna =)Var även på stan en sväng med mami, köpte en massa roligt och välbehövliga saker (: Vart även middag och hela fadderullan hos Josefin eftersom att hon fyllt 20 år, gamkärringen! Shakade lite på kajjan innan jauo (stavning) var så snäll att skjutsa hem mig, emmy och Josse.

Igår vart det lugna gatan med middag hos farmor&farfar, mhm gotti med efterätt och hela köret. Orkade inte laga mat själv eftersom pappa jobbade så! =) Sedan kom Sanna och hämtade mig och emmy så for vi upp till Lollo där även Anna var på mys innan det var dax att hoppa till kojs.

Idag har jag bara tagit det lugnt, var på en promenix med Jenny och Bruiser och även på härnöhallen där vi köpte baugetter och kykling&curryröra och massa annat smått och gott innan vi for till Stefans lgh oh mös. Sedan har jag halvsovit på soffan framför coyote ugly som är såååååbra! :) +

Nej, dax att tänka på refrängen, skola imorgon skönt iallafall att vi har några lugna veckor just nu! *peppar,peppar ta i trä*

GOOODNATT!

Stackars farfar

Naaaah, stackars farfar som ska måsta amputera benet.. Keep on holding!

Igår hände något bra, jag somnade på cirkus 10 minuter! rekord om man tänker på de senaste veckorna. vaknade även pigg&glad idag vilket var skönt, gick till skolan och hade kemi som faktiskt var rooligt idag (: käkade lite lunch och fortsatte med en biologilektion sedan var skoldagen över. Kort och skön.

Var på stan idag för att försöka hitta något att ha på mig på fredag då det blir middag hos Josse eftersom hon fyllt år. Hittade I N G E T roligt alls, eller.. basplagg osv men inget tills fredagen, får se vad som kan trollas fram. gick iaf hem och tog det lugnt, kikade på simpsons oh klockan 18:00 hade jag träning, var på boxning ikväll. Sjukt jobbigt var det också, gick ju i boxning för 3 år sedan. Det var kul då, frågan är tycker jag fortfarande det? Återstår att se, blir jag inte mer imponerad av sporten på måndag så ger jag upp boxningstanken. Annars är boxning en sjukt bra sport för den som vill bli fitt. På tal om träning så går det bra för mig, tycker det är riktigt kul att träna nu,har som mål att gå på spegeln 4 ggr/v. Mån-tis-tors-fre, är riktigt skönt att gå dit direkt efter skolan, träna och sedan kunna gå hem och inte göra nå, eller plugga osv då förstås.

Nu ska jag gå och läsa lite och påminna Stina&Jenny om träningskläder eftersom jag ska släpa med dom på spegeln imorgon, roligare att träna med någon än att träna själv. Känns som jag drar med någon ny varje dag haha.

SOOOOV GOTT!!!!

Det är inte en vanlig dag för det är Biggans 18-års-dag Hurrahurrahurra!

WÖÖÖÖP, SÅ HÄR FÅR DET FAN INTE GÅ TILL!!!!!!!!!!

Ja, helgen har varit mysilus. Lördagen passerade i hög hastighet måste jag säga, var på Stan med Stini och sedan käkade jag lunch med Mami på stan. Mycket gott, sedan vart det bara till att gå hem och svira om innan det var dags för pizzabak på tullportens konditori, sedan kom Jenny och Stefan och hämtade mig, handlade tårtgrejjs och åkte hem till Jen där vi, jag, Jen, Stina och lisa bakade tårta till Birgitta som skulle firas.

Åt och drack gott sedan vandrade vi ner till stan där vi fick något nytt att skriva i vårt CV, nämligen pizzautdelare. Vi åkte en stund med Bullen som jobbade och fick även hjälpa till att dela ut, dricksen där vettni! Sedan spenderade vi lite tid på Big Boy och mini innan bullen slutade och skulle köra hem oss till Stinsen. Väl hemma på lingonstigen käkade vi goofika, kesomackor á la Malin&Stina, te och juice :) Mkt gott innan vi deckade och sov tills halv 3 idag.

Dagen har för övrigt spenderats hos Stina, vi har tjockat oss, promenerat och pluggat svenska. haha, tack Lars för maten! Och pappor imellan, HAHAHAH!

Att sånna saker faktiskt inträffar är sjukt.. AH, vet inte vad jag ska skriva, känner bara så stor sorg för de nära och kära. FY TUSAN!! Hon hade hela livet framför sog. Vila i frid Angelica!


Frisk?

Helt sjukt, klockan är halv 2 och jag är trött!! Haft grymt svårt att sova de senaste 2 veckorna men kanske är det ändring pådet? Hoppas!

Har iallfall haft en myskväll hos Emma, vi såg på film, käka chirre&dirre och snacka massa. Otroligt roligt att umgås med den bruden måste jag säga. Påvägen hem gick jag förbi kicken en sväng där brudarna var på fest, var där ca 1 min innan jag gick med stina och några andra mot kajjan och jag fortsatte vandringen i spöregnet hemmåt. Varför regnar det i mitten av januari? KNASIGT!

Sovasova nuja, imorgon hoppas jag på en rolig dag! Wiiiiiiiiihow Sov hgott allihopa<3

Helg.

Wihi, äntligen helg igen!!

Håller precis på att laga lite mat, fullkorns-pasta och falukorv gottgott, kanske inte riktg fredagsmat men måste man laga maten själv så finns det inte mycket annat än de och köttbullar som jag ALLTID gör att välja på.

Har idag precis som i förrgår och igår varit på spegeln och tränat, kommit in i en träningsperiod nu, tycker till och med att det är kul!! :D Annars så sov jag hos mami inatt, åkte upp med henne efter hennes jobb igår och åkte ner med henne idag för hon började jobba strax innan tolv och jag var faktiskt leeedig idag, har inte träffat henne sedan juldagen då jag var upp en sväng så det var mys. Var dock på skolan och käkade lunch och lekte i musikrummet med Stina innan vi gick ner på stan och inhandlade en present till Birgitta som fyller 18 på söndag! (:

Ikväll ska jag till Emma Berg och mysa, var så grymt länge sedan jag träffade henne nu curlingtoket så det ska bli kul, även att alla andra ska ut.. Ha så kul!

Back to work, tycker jag hör pastan kokaöver?

Nytt.

Nytt år nya möjligheter..

Idag har det varit en lugn och skön dag, om man bortser från löpturen till skolan imorse, sprang till gymnasiet på 15 minuter hemifrån måste vara något slags av rekord. Började med engelska och där satt vi och skrev som nå små illrar, fick skrivkramp efter 60 minuters konstant skrivande. Tur att lektionen inte varade längre och att vi lämnade in "uppsatsen" direkt så att den inte blev liggandes hemma. Hade sedan kemi som jag faktiskt begrep mig på idag, mycket bra! (: Sedan lunch biologi och hem till stinisfinis en sväng, sedan gick vi ner på spegeln oh tränade en snabbis innan vi traskade hem igen, har gått himla mycket idag, hemmifrån-skolan-myran-spegeln-tränat-hem. Bra med motion!

Stackars Jenny som åkt på en allergichok idag med, i hope you'll be fine Hun!

Slappat hela kvällen, jag förstår inte varför jag alltid är så trött? Tror minsan att fröken kanske måste börja käka lite vitaminer etc?

Soooova nu, wiiie! :) Jag tycker att Emmy,Stina och Biggan är söööta! :)

Pain

Vaknade med världens smärta, mådde illa osv så var bara till att stanna hemma. Dagen har spenderats med gott (okej, behövligt) sälskap nämligen biologi-boken, har läst genetik,ekologi,genetik,ekologi,genetik,ekologi och lite mera Genetik. Så nu är jag rent ut sagt expert, okejdå ska inte överdriva. Känns iaf bra inför morgondagen. (:

mhm, Feeder-comfort in sound måste bli dagens låt iaf!

Söndags ångets once again.

Jahaja, denna ångest kommer ungefär samma tid varje vecka.. Söndagar är inte mina dagar, alltid samma ångest över att allt som skulle bli gjort i helgen inte ens har fått en tanke ängnat åt sig. Jag har knappt öppnat biologiboken och det är kursprov på onsdag.. SMART DRAG!

I fredags var det iallafall en bra dag, efter skolan var jag och Biggit på spegeln och tränade lite, sedan var det bara till att springa hem och fixe lite innan Anna mfl kom och hämtade mig också åkte vi ut till Brunne, till fanny på 19-års kalas. Mycket trevligt och goootårta hade hon (: Sedan for vi in till stan och jag och Emmy gick på kajutan en sväng, var inte så mycket folk där så vi gick till lgh ett tag för att sedan återvända till kajutan (: Var en rolig kväll, alltid kul att shaka loss :)

I lördags sov jag mest hela dagen, spenderade lite tid (ytterst lite, önskat att jag inte somnat framför tvn) med biologin sedan kom papi hem från Sveg där han tävlat. Dock utan hund eftersom hon visst följt med en annan familj till fjällen över helgen. Han skjutsade mig till Emmy där jag han vara 15 minuter ungefär innan jag skulle vidare till Jenn på mys, vi käkade gurka, morötter, popcorn och dipp, MUMS! :D Sedan gick vi på en långprommis och sa bland annat hejdå till Liza som idag åkte till Paris för att arbeta som Au Pair :) LYCKA TILL BRUDEN. Sedan promenixade jag hemmåt och han inte mer än hem innan Emmy äntligen fick tag på mig ( glömde mobilen hemma hos jenn inatt) Det var nämligen pulkatime inatt, Emmy och sprock kom och hämtade mig också for vi upp till slalombacken och åkte pulka, MYCKET ROLIGT :) Alltid kul att leka i snön(:

Idag hade jag planerat min dag i förväg , skulle kliva upp vid 9-10 och plugga, sedan gå och träna på spegeln vid 2 och sedan hem och äta och fortsätta plugga men vaknade halv 2.. och då kom pappa och hämtade mig också skulle vi hämta min telefon som Jenn glömt att lägga i brevlådan haha. Åkte och handlade osvosvosv sedan kom Jenn med den, man känner sig verkligen avklädd utan sin telefon, handikappad rent ut sagt.. Men nu, back on track! Såg även Singing Bee ikväll, var ganska kul, fast ändå tråkigt.. ingen som riktigt gjorde bort sig.

Nu, PLUGGA!!! :) Bättre sent än aldrig.

Går inte att ändra textegrejjset, det där testet var himla enkelt när jag lade upp det här. FY

    image48

Mojjsi

HEEEEEENAHEENNNNNA, wiie, nu är jag hos Empalojsan och säger hej;) ska vidare upp till Jenn och mysa, käka morötter och gurka.

NANANANA, gårdagen var kul!

HAAA SÅ KUL IKVÄLl/Malin&Emmy

Tusan också.

Ja, idag hade jag tänkt att gå upp rellativt tidigt för att försöka få någon ordning på min dygnsrytm men det var lättare sagt än gjort.. Vaknade nämligen klockan 14:30 då papi ringde hem och väckte mig, hehe ojdå. Sedan ringde Emmy och då var det bara till att hoppa i mjukisarna (ja Stina du läste rätt) och gå ut, jag och Emmy tog oss en sväng ut till Äbro, tog det allmänt lugnt och tittade på massa kort osv :) Sedan var vi på Coop och handlade och sedan skjutsade hon hem mig, käkade lite rester från papis goda pastagratäng igår och sedan var det bara till att gå och möta Emmy igen för en prommis. Vi gick förbi "vårt" hus, förr gick vi alltid samma slinga och förbi ett otroligt fint hus som vi vill ha, var säkert ett år sedan vi gick förbi där senast men det såg sig likt ut :) Vi gick även in till Ida en sväng och sa hej.

Annars nu ikväll har jag, tro det eller ej, städat och tvättat :) Vikt massa kläder från tvättberget ( konstigt att 98% av alla kläder är mina hehe) Och det första pappa sa när han kom hem från jobbet och insåg vad jag höll på med var: Vad i helskotta håller du på med, är du sjuk på riktigt eller? :O Som ni märker hör det alltså inte till vardagen att jag gör så. Städade även mitt rum igår :D WOOOHOHOHO

Nej nu ska jag faktiskt [fuck:this] gå och packa väskan, lägga fram iallfall lite inför morgondagen :) Börjar med idrott klockan 10:05 på höga och har sedan kemi och efter skoldagen har jag fått med mig Biggan på ett träningspass. OCh efter det blir det hem, fixa osv sedan ut till Fnysi som ska ha kalas, hon fyller för överigt 19 år idag, GRATTIS!!! :D (eller igår eftersom klockan slagit 12) Vilket betyder att Josse fyller 20 idag, GRATTIS PÅ DIG MED!!!

Nu sova, GOD NATT!!!! ( i hopp om att få tillbaka dygnsryttmen, lycka till mig själv eftersom det är helg nu)

igen..

Vad är det med mig? Jag är piggare än piggast just nu och klockan är 2 på natten.. Tur att jag inte har några lektioner imorgon, wohohoh!

Idag var jag iaf och gjorde provet, gick inte så super men kursprovet är ju nästa vecka så ska göra det då igen ju. Annars var jag på min sista mattelektion idag, det känns helt insane!!!:D Idag kändes det som om hela klassen var borta, Stinsen är sjukis, Jenny med och massa andra är borta, Melker den fuskon är i Egypten, stanna där du om du kommer hem och är brunare än mig blire inte kul.. Jag är för övrigt det vitaste mäniskan på jorden, vitare än snön :( (hej solariumet imorgon kasnke)

Nanana, nu ska jag gå och dricka lite citronvatten! MUMMA (: Och sedan lägga mig och försöka sova, iaf läsa lite såg att papi köpt aftonbladet. Snart är det helg med, wiiiho Känns bra. Födelsedagskalas hos Fnysi i stigsjö på fredag och ev klassfest med. Sedan är jag ensam hemma fredag-lördag för papi ska till sveg och åka skidor (: Good luck have fun.

sova?

Jaha.. borde inte jag sova nu? Ska upp om 5 timmar men är pigg som en jag vet inte vad. Orsaken till detta är att jag somnade i soffan vid halv 6 och vaknade vid halv 8.. Tänkte då att jag går och lägger mig i sängen och vilar 30 minuter till innan jag sätter igång med den stora biologipluggningen till imorogn men ickerå, vaknade halv 11 och nu är jag piggpiggpigg.. Förvänandesvärt många pratglada på msn nu med! :D haha

Imorgon eller klockan är ju över tolv så idag har jag biologi prov som jag nämde tidigare, har inte pluggat alls och vi får se hur det går, nästa vecka har vi iaf kursprov i biologi och då ska jag enda göra detta igen så känns inte så viktigt tills imorgon vilket det borde, prov som prov.

nananan, igår mös jag med Stina, vi låg i soffan och deckade, lagada mat och inte vad som helst utan lax, pressad potatis, sås, vitlöksbröd och gosallad, mar mycket gotti och vi bjöd även Julia och Patrik på maten vilket uppskattades! :D Sedan efter maten skulle vi ta tag i plugget men.. vi båda somnade ute i deras mysrum! God job girls, vilken bra start på det nya skolåret, hav väl att skylla på att vårterminen inte starta föräns nästnästa måndag, haha DÅ ska det bli ändringar! :)

Nej, nu skajag gå och käka en kiwi! PUSSKRAM

Ta mig tillbaka till USA! NUUUUUUU ;D

image43



Nytt år!

  1. Wööö, hemma efter fjällenresorna UTAN benbrott!!!

    (Varning för stavfel)

    Iallafall så vet jag ej med vlika ord jag ska försöka förklara denna resa... obeskrivlig, måste ha upplevts.. SJUKT BRA!!! :D Fullt ös medvetslös från söndagmorgon till torsdag kväll, WÖÖÖÖ-ÖÖÖ-ÖÖÖÖKnulla alla brudar, ja varför det sades av alla under alla dagar, under alla tillstånd vet jag ej men, haha kul iallafall nu såhär i efterhand!

    Ja, resan kan iallafall kort och gott förklaras med de fyra B:eena : Bira, Bastu,  bubbel och brudar(för killarna då) :D:

    Vill tillbaka nu, kommer blir sjukt svårt om inte omöjligt att vara med om en bättre resa! Men så säger vi ju om allt vi upplevt eller hur?
      
    image35

    Nu är lovet iallafall slut och mattelektionen börjar om åtta och en halv timme, då får vi förhoppningsvis reda på hur det gick på kursprovet i matte-c, vill nog inte ens veta.. Känndes URKOLASCH! Men ska bli roligt att se mina underbara klassisar igen hehehehehe (not) ;) En sak som var en bra avslutning på lovet var iallafall att Stina ringde och sa typ : hej jag tänker komma nu, vi ska plugga ( och med det vet vi ju att hon menar softa), jag hinner svara typ Hej: innan hon är redo och slänga på luren innan jag ska hinna säga något annat hahaa. Har inte träffat stina sedan juldagen alltså, på 12 dagar och det märktes vi garvade åt allt, eller kan man kalla de där ljuden som kom ut för garv? HAHAHAHHAH kul var det iallafall att träffa henne. Vi gick till mini och gjorde en liten.. hum ny kebabfavorit ungefär.. de plockade ihop en fruktsallad åt mig och stina MYCKET GOTTTIS!: D

    Nu har jag tillbringat alldeles för mycket tid åt andra saker och alldeles för lite tid åt pluggandet som skulle göras under lovet.. kan skylla på att jag dumpade alla skolböcker hos mamma redan innan vi fått lov och att jag inte varit där något så jag kunnat hämta dem... hehehe MY BAD! biologiprov på onsdag, wheeeyi! Ruggigt taggad.

    Mitt och Stinas nyårslöften är även att bli seriösare. Vi ska nu kämpa för att ha någon annan outfit än mjukisar och sovtröja på skolan ungefär som hela förra terminen.. Okej kanske inte sovtröja men det var nära många gånger, vi ska hänga med mer under lektionerna så vi inte behöver plugga lite mycket hemma till skillnad från förra terminen då vi varken hängde med eller pluggade hemma, vi ska jobba lite mer så vi kan unna oss något på påsklovet, en reeesa (behöver inte vara utanför sveriges gränser) och jaa... det fanns en hel del andra saker med som är inräknat i detta löfte som vi inte behöver ta här.

    Nuuuuu ska jag sova, heheheh.. skulle försöka vända tillbaka tidsrytmen igår men vart mysis med film osv ute i äbro hos Emzern så var inte hemma förän vid halv 3, och vipps så kollade jag på klocka efter lite hackande och då var den 5.. GOD JOB MALIN!

    GOTT NYTT ÅR ALLA OCH TACK FÖR ATT NI SOM VAR I SÄLEN FÖRGYLLDE MIN RESA!!!:D 2007 kunde inte avslutas bättre och 2008 kunde inte få en bättre start! :)

RSS 2.0