Jobbit

Har även idag jobbat, fick en bra start imorse och sedan gick det inte allt för bra efter lunchen som för övrigt vart på Waynes med Malin och Lolla. Har varit över bonusgränsen ALLA gånger denna månad, okej nästan en gång var jag 4 p under men har varit mellan 4 och 150 p över varje gång så det blir bonus hehehe ;) Imorgon jobbar jag 1-9 med utb 1-5 på det nya projektet som är ett sammarbete mellan telia och Viasat, ska blir roligt, även att Maja lovade tårta! :) Justja, vi hade en lagtävling idag på jobbet, de lag som vann skulle få en halvpriset lunch på waynes och mitt lag vann, wooohho! :D

Nu ska jag hoppa in i duschen och bege mig ner på stan, ska se SATC-filmen med Emmybus som förövrigt fick en bil idag:D *flörtflört*


Jag och Josse. Antar att hon är svart eftersom hon är i Turkiet sedan 1½v tillbaka.. USCHAFY ;)


Norrfällsviken

Norrfällsviken var himla trevligt hörrenini, Kom upp lagomt till att pappa grillat och fixat gomaten. Vart käk och massa dricke. Vi hade festen i förtältet med MASSA folk som kom från alla möjliga håll och kanter. Kvällen får 5 av 5 toasters.

Efter inte allt för många sömntimmar väcktes man av att alla började stöka i husvagnen, KUUL! =) Var planerat att vi skulle hem men jag, Malin och Jessica stannade. Vart en solig och lugn dag innan vi återigen korkade upp, höll till hos ett gäng Kramforsare uppe i stugorna, okej fördommar om de har alla men måste säga att de var riktigt trevliga! haha=) Kvällen blev sjukt rolig, var på fänget och shakade och när klockan slog 12  sjöngs det även för papi som fyllde år igår, Grattis Grattis=) Var sedan på efterfest uppe i stugbyn och kom hem kl 6 på morgonen.. hehe var lite trött då familjen tvingade upp en, släkten skulle ju komma och gratta papi. Vart himla varmt ett tag så vi gick ner till bryggan och la oss och solade, mycket skönt =)

Nu sitter jag på jobbet och slutar om cirkus 30 minuter, har jobbat sedan klockan 1 så är lite tröttis nu. Fick även mitt lönebesked idag, känns skönt att det är löning på onsdag, wiiiie! =) Undra så flundra om det blir en resa nu i juli? Vore härligt, någon som är på?!!! =)

Nej, dags att kämpakämpa sista minuterna! Sedan lite prom och mysis med Jenny, fylla i minnet från helgen haha" SKOJJADE MAMI, vet att du läser.

    

MIdsommarafton

Igår vart det ett skönt jobbpass, 9-12. Gick även kanonbra med, men det har det gjort den sista tiden *peppar peppar*. Vart en sväng på stan med Mamit efteråt, köpte en vit klänning tills idag och mätte sedan upp Hännit, vi vandrade runt på staden en snabbis innan vi gick ut på en prommenad, vart supervarmt, men eftersom jag vaknat 08:39 och började 9 så hade jag dragit på mig första bästa, mjukisar, myströja, sneakers så det var gaaaaanska varmt! Vi passerade iallfall Lidl och kännde hur sugna vi blev på jordgubbar så vi gick in och köpte det och choklad (svenska och inte tyska jordgubbar) Cyklade sedan hem och vilade en stund (läs: sov). Sedan kom Hanna och Majsan och hämtade mig så åkte vi ut till Brovalla och kikade på fotboll, Älgarna-Östersnd tror jag det var. Vart iallafall vinst med 3-1. Grattis=) Där satt vi även oh käkade upp våra chokladdoppade jordisar, MUMS!

Nu ska jag cykla in till stan tror jag, måste köpa strumpbyxor osv=) Sedan vid 3-halv4 bär det av mot norrfällsviken, familjen är där redan så blir så att vi bor med dom, även att papi fyller år på söndag men har ingen aning om vad jag ska köpa.. GE MIG ETT TIPS! Funderar på ett bidrag till ett par cykelskor eller nya löparpjux?Får se om jag åker hem imorgon ellerpå söndag, är ju party fleeera dgar där uppe:) 

Nej siså,  Puss&kram och HA en super Midsommar allihopa! 

ps. glöm inte 7 olika sorters blommor under kubben. ds. 

Onsdag

Gårdagskvällen spenderades hos Stina, även pappa Maxen visade sig vara sälskapssjuk men det är inte ovanligt haha. Får ta och gratulera Filip som muckade igår också. Vi hyrde två filmer, två knas/kassa somvanligt då jag och Stina får gå lös på videoteket. hahah

Nu ska jag dra en borste igenom håret och sedan trampa ner och luncha med mamit som inte blev igår då min mobil dog. Efter det blir dett jobb 13-21 men ska försöka gå tio min tidigare så man kan se fotbollen! =)

Vart så himla sugen på att åka utomlands då det vart sånt snack igår på jobbet, dra en ospec sistaminuten för en vecka och bara sola&bada. MUMSIGT värre, Kommer bli en nu nästa månad hoppas jag på, eller precis efter yran! Tur att jag kan styra mitt eget schema och vara ledig en vecka bara sådär.

PUSSSIKRAMISAR allihopa

Working 9 to 5

Var uppe med tuppen idag (okej skulle varit uppe med tuppen för att hinna med en promenix innan jobbet men snozzade lite för länge och vaknade halv nio, HALV NIO!!!!!!) SÅ var bara att hoppa i kläderna som låg överst i garderoben och trampa till jobbet, kom dit precis på minuten. Vart lunch på Badis, Kochs grillbuffé, mumsigt värre! Gick lite trögt idag med men höll mål iallafall=) Alltid kul att jobba med Malin, vilket team vi är, lappar osv haha!

Nu ska jag keeka lite middag sedan ut på¨en promenixus med Vovvsingarna, på återseende-

längtar tills midsommar, blir i norrfälls som old times!

jadu

Undra vad våra chefer skulle säga om vi gjorde detta? Var en tjej som ringde för sj som talade in detta på en sjkunds telefonsvarare. FY!

Jobbert

Sådärja, då sitter man här återigen efter en solig dag, blåste när jag cyklade till jobbet likamed bra! (: Jag gillar att det är dåligt väder då jag jobber,  är jag ledig ska det vara toppen. Hoppas väderguden är på min sida! =) Det gick annars bra att jobba idag, känndes lite halvsegt stundvis med sånt är livet. Vart en Tex mex tallrik till lunch (middag) med Malin från rutiga. Mummas (: Fick även en trisslott på jobbet, vann inget men kunde ha vunnit! Haha

Nu ska jag lägga mig och läsa min nya veckorevy jag fick idag sedan sova, börjar kl 9 imorgon och jobbar till 5. Tror det blir lunchis med mamut imorgon med, wiiiihie=)

Sovgott alla!

Helgert!

Sådär, då var helgen över och imorgon börjar sommarlovet på riktigt, eller sommarlov och sommarlov, ska mest jobba heeeeeela sommaren lång. Jaja, blir lite pengar iallafall=)

Fredagen spenderades hemma hos Sanna med massa knytmys, vi käkade allt möjligt! =) Vid 12-snåret trampade vi ner på stan och Hamnkrogen där vi inte vart så långvariga utan vandrade vidare mot Gennys där det var ett jädrans drag faktiskt, Kajjan vara abonnerad så alla gick dit ist. Vart efterfest hos Kicken sedan sove, jag och Stinsen kom hem klokan nio på morgonen haha.

Lördagen spenderades i soffan med täcke och kubbe titandes på tv bakom ögonlocken, är glad att jag ärvt "att inte bli bakis" från mamma, TAAAACK! :D Sedan middag hos Pia innan Emmy och Jenny kom hit på lite förfest. Vi snackade och läste i Bla bla bla-bkoen jag fått, står 3000 onödiga-saker.meningar där. Ganska kul att läsa faktsikt! Var meningen att vi skulle ner på Hamnkrogen men vi vart så sena så vi tog taxi direkt till Kajutan ist där det glatt shakades rumpa dryga timmen innan jag och Hanna blev bjudna på taxi hem till henne där vi deckade efter lite tjatter och rådgivning (=

Idag har jag softat hela dagen, var inte så bra väder så har haft en riktig hemmdag med undantag för en liten kvällspromenix runt stan. Såg En prinsessas dagbok 2 på tv4+, har missat den men vidare bra var den inte.  Satte mig hä efter filmen vid halv 12 och skulle bara kolla lite, har fortfarande inte kommit härifrån, men nu ska jag hoppa i säng och soooooova, dock inte trött ännu så får väl läsa lite i bla bla bla-boken. Imorgon blir det jobb mellan 13-21.


PUss&kram, sovgott(= (bilder kommer senare)

GRATTIS JENNY!

Grattis Jenn på 19-årsdagen! =)  Hoppas du får en sjukt bra dag med massa fina paket och gooootårta! =) PUsssi

Studenter

Måste bara få säga grattis till alla som tog studenten igår, läääääängtar så mycket tills nästa år då det är min tur! =) Idag började med sjukhuset klockan kvart i 9, prov kl 10, trappan kl 13 och sedan Studentmottagning till typ 19, Emmy och alla andra var så fina. Stora flickor och pojkar nu. Vart full fart hela dagen igår, när jag kom hem råkade pappa tippa en kokhet kopp te över mitt ben, gjorde sjukt ont måste jag säga! Vart bara till att byta om och möta upp Josse för att spela litt brännboll på ka5, bege oss vidare till psykparken och parta loss med alla studenter. Vart ganska kallt men då var det dax att bege sig till Gennys där det var studentfest. Mycker roligt men dock sjukt varmt där inne på dansgolvet, har knappt någon röst nu efter allt sjungnade/skrikande! haha Även att min Hena började gråta över presenterna hon fick av mig, hhiih I LOOOVE YOU! <3

Skulle haft skolavslutning i kyrkan klockan 08:00 imorse men vakande inte av väckarklockan.. Men dock var jag skitpigg när pappa sa hejdå halv 6 innan de åkte till sthlm. Skumt!

Justja, skulle bara jobba 4 timmar denna vecka man hade inget annat för mig i onsdagskväll så passade på att jobba då, vilket jag inte ångrar idag eftersom jag sålde 6st= 245p, känndes bra! =) Woooho. 

Nu ska jag duscha och sedan gå och handla lite inför kvällen, blir knytkalasmiddag hos Sanna med tjejerna! Mysis!(=

Regn och balfrisyrer

går inte ihop.. Idag har det inte varit några vanliga lektioner utan det var, vårkalaset. Var sjukt kallt och frusen lunch idag på skolan, gott! =) Strax före klockan två cyklade jag hem till Julia där jag fixat och trixat hennes hår inför kvällen, Landgrens 9or har bal ikväll. Ska nog dit och kolla, om det inte börjar regna igen! Sedan ska jag hem och plugga inför kursprovet imorgon.

Julias hår.

Finaste på bal!

Idag har jag hunnit med en hel del, skola, kikat på monumenttävlingen, stan och fixat klart emmys studentpresenter, jobbat 13-17, kikat på 3ornas bal. Fy17 vad fina dom var, speciellt min Henis! =) Efter balen åkte vi hem till Sanna som fyller 18 år idag. GRATTISGRATTIS bruden och käkade gofika!=)

Nu ska jag gå och lägga mig och Plugga lite, biologikursprov på onsdag!

Min absolut bästaste på bal!


Ett år sedan

För ett år sedan tog 88orna studenten, för ett år sedan lämnade jag mina nära och kära samt min trygghet för Usa-New york. Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaow, Kommer ihåg denna dag så väl, alla tårar som kom när jag skulle säga hejdå till mor&far, alla tankar- gjorde jag rätt, skulle jag inte stanna hemma ändå, tänk om planet störtar eller om det blir ett terrorattentat? Ja, känslorna kom i överflöd och nu sitter jag här ett år senare och har varit med om mitt livs bästa resa, tre månader i new york sommaren 2007.

Birsta

Det vart ingen prommis utan en impulsresa till Birsta istället, motion mot slösa pengar.. humpf :) Det var bara jag, Pia och Jessica som åkte. Köpte två vollangkjolar, ett par shorts, nagellack, tröja, hårsnoddar och hårspännen. Jag som inte skulle shoppa något mer denna månad, så bra gick det med de.  Vi for även och hämtade farmor hos kusinerna i Njurunda där hon varit kattvakt ett par dagar medans de är i sthlm, honkatten hade bitit och rivit farmor ganska rejält, hon hade jäte ont och var alldeles sårig och svullen på ben och armar. Stackarn, hon fick iallafall åka in och få spruta och pencilin nu ikväll då vi kom hem till stan igen. Katten fick ungar förra veckan och fick något cpryck även fast farmor bara ställde ner mat och inte ens var i närheten av ungarna.

Annars ikväll har jag satt in löshår på Julia som ska på bal på tisdag, blev finfint! Hon kommer säkert vara stiligast på balen =) Sooooova nu! Godnatt!


Kanonkul!

Gårdagen var riktigt rolig, först var vi hemma hos Malin innan vi begav oss till hamnkrogen där det istortsett bara var gammlingar, kul för dom eftersom pappa osv tjatat på mig att få bort alla ungdommar eftersom vi "tagit över" deras place! haha. Vandrade vidare mot kajutan där vi shakade och busade, var riktigt kul! Även att josse var ut, hehe long time nooo see=) Kom inte hem föräns vid halv 5, var till Kicken på efterfest. Kvällen får 4 av 5 toasters!

Nu ska jag gå ut i det fina vädret och ta en prommis! =) Sedan ikväll blir det till att plugga inför det sista provet innan somarlovet som är på onsdag. 

(laddar upp lite bilder senare från helgens bravader!) 

Lördagen den 7juni

Tjohoooo, gårdagen var härlig. Vi satt ute i stugan och snackade, dansade, spelade kort och snackade en massa skit. Åkte in till stan och vandrade till Hamnkrogen där det var helt okej, inte lika proppat med folk som det var förra helgen men helt okej. klockan ett när bandet slutade spela vandrade vi till kajutan där vi shakade, mycket skoj. Var en knökfullt men helt okej, efter att försökt fixa skjuts till stallarna eftersom vi var några som var badsugen men misslyckats blev det hem och sova. En riktigt lyckad kväll men noll förväntningar.

Idag annars har jag "jobbat", skulle jobba elva till fem men de var fel på systemet så vi kunde inte jobba så vi fick gå hem redan kvart i tolv, skönt! Vart en svängom på stan med tvillingarna i hopp om att hitta något att ha på sig ikväll men misslyckades även där. Han iallafall med att käka ett minimål på big boy, GÖTTARNS. Satt fint i kistan! Nu har jag "vilat ögonen" o soffan ett par timmar och ska börja göra mig klar inför kvällens nya äventyr.

Smitta!

Idag har det varit en riktigt härlig dag som spenderats på smitingen med nära och kära. Steeeeknde som attans och ksönt vare =) Nu ska jag och tjejerna precis åka ut till min stuga och mysa, dricka lite vin och snacka massa skit sedan ska vi in till stan, lär bli hamnis osv =)

Ha en trevlig fredagskväll allisammans!

Baaaaaaada!

Idag har jag badat för första gången iår, och inte bara en gång utan två gånger. =)

Imorse hade vi kursprov i kemi B, det gick sådär. Vart klar ganska snabbt och spelade sedan poker och hade diverse diskussioner i nvrummet med några människor. Åkte sedan ner på stan och köpte ett par solisar eftersom mina låg kvar hemma och dat var stekande hett idag, var och kollade på sjöslaget med. Bara ett år kvar nu, det kommer gå snabbt, NV06B, TJALALALALAL!! =)

Såfort jag kom hem åkte jag, pappa och Emmy ut till stugan och badade, var skönt. Inte alls så farligt kallt, sedan vart det lite pressning på bryggan med och skitsnack med min älskade Empa! =) Trevlansch. Annars ikväll har jag och favvotjejerna i klassen spelat kubb, på mellanholmen och i stadsparken. Mysigt värre, så skönt att kunna gå runti shorts kl 12 på natten och inte frysa, MHM! =) Påvägen hem vart man uppringd om nattdopp, så hem, hämta bikinin och sedan bar det av mot bondsjöklippan, det var superhärligt faktiskt, simmade flera gånger ut och in och ja, JAG ÄLSKAR SOMMAREN OCH DESS FRIHET! Hemma nu efter lite jordgubbar och smält choklad, mums!

Sov gott allihopa! =)

södmsl

fdg

RSS 2.0