Sommar och sol

Visiten i stugan var mys och härlg, det var supervarmt så vi satt i shorts och linne och pressade lite så vart lite röd på bröstet. funderar stark på att solduscha eller något liknande inför sommaren för jag är så bleeeeeek. Men vågar inte med tanke på hur flammig man kan bli.

Idag har jag inte gjort så mycket, var hemma från skolan med tanke på hur kasst jag mått inatt, trode jag åkt på en sväng av magsjuka men snarare en lättare matförgiftning, dock bara jag i familjen/släkten som mått dåligt. Knasugt. Måde iallafall bra när jag vaknade imorse så ja, jag vet inte kanske var det bara magen som reagerade konstigt på något? 

Jobbade nu kväll iallafall och det gick inte så bra, men ny dag med nya möjligheter imorgon iallafall. Justja, fick löning i fredags, var MYCKET mer än jag någonsin trött, shooping imrong. Eihih =)

Nu ska jag sova, laddar hela veckan inför helgen, kommer bli kul! :D


Ett steg närmare

... SOMMARLOVET! :D

Igår var det en tung och jobbig dag, farfars begravning. Den var mycket fin och ja.. jag kommer verkligen sakna dig faffa! Älskad och saknad!  Solisten sjöng fin musik och prästen som även kände farfar var duktig. Var skänt att få  umgås med släkten lite, träffade släkt som jag aldrig träffat förut och det gamla vanliga: vad stor du blivit jag har inte sett dig sedan du  var sååååhäääääär liten (visar med handen ungefär 3 cm ovanför golvet) Men, farfar var omtyckt så det var myket människor där och även supermycket fina "sista-hälsning-kort" lästet upp från människor från när och fjärran.

Idag skulle jag jobba 11-17 och sedan på grillfest hos Jenny för att sedan gå vidare mot hamnkrogen och ev kajjan men jag är inte på humör för det just nu, känner bara för att ta det lugnt och umgås med familjen så jag följer med upp till stugan istället. Ska ta med mig någon läxbok och försöka få något gjort men lär bli massa mys ist bara. Så ni andra, ni får ha det så kul ikväll så ses vi ute nästa helg. =)

Nej, nu ska vi åka så ska snabba mig att dra en kam igenom håret.. ha en trevlig helg allihopa och glöm inte era mammor imorgon=)

Ta vara på nuet, för nu, kommer aldrig bli nu igen.

Onsdag

Dagen har varit bra faktiskt, till och med solen hittade fram mellan de tunga molnen vilket gjorde mig på bra humör =) Har idag haft Biologi B-prov, det sista innan kursprovet den 11 tror jag det var. Hoppas att det gick bra, tyckte det var ganska svårt. Efter skolan fick jag skjuts av Micke ner på stan där jag träffade mami, vi gick runt och kikadepå massa kläder oh köpte ett vitt/blått linne från H&M med en volang längst ner, super sommrigt tycker jag. Gillade det enormt och det bästa var priset, endast 98kr. woho =)

Väl hemma satte mig ner och började plugga in till svenska provet som jag ska göra nästa vecka, hoppas det går bra.  Innan det var dax att cykla iväg till jobbet för att jobba 17-21. Igår jobbade jag 13-21 och det gick skitdåligt, fick inte iväg något sälj innan rasten och på kvällen 3 st=96p=24p förlite. Uscha, där ryker provitionen som jag glatt jobbat ihop, Jobbet kan värkligen ha sina bra och dåliga dagar, i lördags sålde jag 8st=302p på 5½h och igår sålde jag 3på 7h.. ja ni förstår. Idag gick det också myket trögt, fick iväg två sälj iallafall. Uscha, hoppas det går bra imorgon, är ledig från skolan så ska jobba 9-17. HOPPASHOPPASHOPPAS ATT DET GÅR BRA!!! :D 

Nu ikväll har jag klickat hem lite saker, vart en mjukisdress, en svart och en grå sommarklänning/stranklänning/softarklänning, ett grått/vitt-mönstrat linne och en svart hög kjol. Allt från H&M. Hoppas det levereras snabbt så jag får kläderna typ.. tills fredag skulle inte vara helt fel haha.

Nu ska jag hoppa i säng och sova så jag är taggad inför arbetsdagen imorong, ska luncha med mami med. Woho =)


Ny dag nya tag

Då var det ny vecka, ny dag och nya tag som gäller. Gårdagen spenderades enbart hemma, sov, pluggade och kollade på tv hela dagen, var en riktig hemmadag efter en rolig utekväll. Var skönt att jag iallafall han med lite studier också så dagen inte enbart gick åt till att slappa.

Idag klev jag upp i tid, duschade och för en gångs skull var jag klar precis i tid för att gå till skolan, skulle snöra på mig skorna då Pia kommer och ska hämta vovvarna och erbjuder mig skjuts till skolan, kom hela 20 minuter innan biologilektion började. Typiskt att man aldrig ska få skjuts när man försovit sig.. Men sånt är livet =) Vart bara en och en halv lektion sedan var det lunch, jag, Jenny och hennes pojkvän Stefan var och käkade på China. har inte varit där sedan början på november så det var göttans. Tillbaks till skolan för att ha klasstid och engelska. Det som bestämdes var att nästa fredag efter Matte D nationella ska vi ut på sälsten och mysa, grilla och spela kubb med klassen som en liten avslutning 2 veckor innan den riktiga då vår ena klassföreståndare ska resa bort. På engelskan fick vi i uppgift att skriva en sak som skulle göra att vi skulle slippa känna stress. Jag och Jonas kom fram till att: Go to a spa with a close friend. Have some massage, manicure, pedicure and just relax in the jacuzzi. To sum this up: Just get taken care are of. Och visst låter det inte helt fel? -Nej tänkte väl det va!

Fick skjuts hem av Micke efter skolan, hehe ingenmotion idag alls. Och sedan klockan två har jag enbart pluggat tills nu, skrivit lite svenska, läst biologi och återigen läst biologi. Prov på onsdag, hormonsystemet, sinnena och ngt till som jag inte kom på nu.

Nu måste jag gå och laga någon mat, håller på att hungra ihjäl. Sedan ska jag till Stina och plugga, vi ska köra en favorit i repris där vi pluggar hela natten, sover ett par timmar och går sedan till skolan, sist gjorde vi detta dagen innan provet och det var det ända vi pluggade och vi klarade det galant båda två. Så nu tänkte vi göra samma sak, fast en dag tidigare så vi kan läsa igenom detta även imorgon.

Helt underbart att det bara är 4 skolveckor kvar inkl. denna. Ser fram emot denna helg och nästa helg så desa två kommer gå fort, och sedan är det bara två kvar och hur många lektioner har man då? INte många iaf, fast blir till att plugga ändå med tanke på alla slutprov. Ett år lvar. Känns skönt att inte behöva säga att jag har två år kvar iaf.

Godnatt eller snarare godmorgon=)

Jag har precis kommit hem nu och skulle bara slå av datorn men tänkte slå iväg ett litet inlägg först. Kvällen vart över förväntan bra och efter att nästan ha gett upp på kajutan så blev kvällen riiiktigt kul =) Tackar Jen och Tess för en trevlig kväll och söt bebisen=)

Klockan är super myket och jag kommer alltså sova bort hela dagen.. Jag som skulle plugga och vara effektiv, jaja det får jag spendera kvällen åt.

Bästaste helg!

Äntligen helg igen, känns kalas bra! Igårkväll vart det tårta och spel hos Joanna som fyllde 18 år, äntligen! Och grattisgrattis tjejen=) Och idag har jag jobbat hela dagen, gick super och nu är det lite stressigt, har precis hoppat ut ur dushen och ska nu iväg till Jenny. Blir partyparty ikväll och är riktigt taggad så ses på dangsgolvet! =) Nej nu har jag riiiiktigt brottomt!!

image91


Snörvelsnörvel The Cold is killing me.

Klockan är just nu ganska mycket, eller lite kanske jag ska säga. Här sitter jag och snörvlar, är tokförkyld och har varit sjukis hela veckan, var första skoldagen för mig denna vecka idag med endast en och en halv lektion, väldigt slappt men ändå höll jag på att dö. The Cold is killing me!

Jag fick ett ryck nu ikväll att jobba lite svenska, det känns som att jag verkligen kommer bli klar med den snart, känns faktiskt roligt nu. Hoppas bara att Staffan gillar det med.



Under min lilla bloggtorka har jag hunnit göra väldigt mycket somsagt, var i Sthlm med Stina över Valborg. var myspys med shopping lite fest oh ja, skönt att komma iväg helt enkelt. träffade lite vänner och käkade gomat =) Vi var där 4 dagar, alldeles lagomt. Har även hunnit med att jobba lite somvanligt då. Snart löning, WIIIIE! :D Men denna period har inte varit helt tipptopp. Jag saknar dig farfar!



Visst är det jobbigt, när någon man håller kär, inte längre finns där.
Men det hör ju faktiskt till, att allting inte alltid blir som man vill.
Jag minns det som varit med glädje i själen och riktar min blick högt över träden
Tack för vad du givit och tack för vad du var.
Tack för ljusa minnen som du lämnat kvar.
Jag saknar dig Farfar! <3

working five to nine

Länge sedan jag skrev, jag veeeeeeeeeeeeeeeet. Har hunnit hända väldigt mycket men ska från och med nu bli duktig på att skriva.

Sitter just nu på jobbet, det går riktigt segt för vissa men jag har iallafall fått iväg 3 st och sålt in mina 80p. Känns bra. slutar om 7 min alltså 10 min tidigare eftersom jag vann klunsen mot johan efter mitt sälj. woho.

Back to work.


RSS 2.0