Brunos!

Precis duschat efter att ha jobbat och solat, snart kommer nog Sofia så borde fixa mig lite.. Wiiiiha, hon lyckades (tyvärrrr?!!) övertala mig om utgång iaf, skulle inte ut ihelgen men men vad gör man inte för gänget lixom ;)  Råkade shoppa en kjol, linne och tröj/jacka idag med, oooooooooops!

Imorgon ska vi somsagt stå på stan och sälja gobröd/kakor/godis osv samt lotter för tysklandsresan i vår, tjooooooooooho! ska bli asa kul! =)

HEEEEEEEEEEEELVETE!

Jag har tappat min mobil, kul! Hade den på sista lektionen men sen då? Ligger den kanske på skåpet, i nv-rummet, är den kanske nu i någon annans ägo? FETT NICE! Hoppas det är någon vänlig själ som hittat den då det var ett missat samtal på vår hemtele från min mobil ca 30 min innan jag kom hem efter skolan. 


Om du eller någon annan ser den/ hör den så snälllla ge tillbaka
den till mig, 0611-22523!!!!! Ring dag som natt!!


Mysislåten!

ååååh vad fin denna låten är, ojojojo!


Tjänare kompiz!

Usch vilken dum dag. Började med tråååkmiljö, lunch var nog dagens höjdpunkt spagetti&köttfärsås. Och sedan SH som inte var så roligt idag, sedan var det sponsorsökande inför söndagen då vår klass ska stå på skyltsöndagen och sälja bröd och lotter så vi behövde priser, ringde runt till tio tusan olika företag och det gick finfint, fick ihop riktigt niciga priser, mycket mat-priser :D Mums. Han inte hem efter skolan så vart lite tröstshopping (tusan, skulle inte shoppa) sedan jobba. Var trååååk på jobbet idag med, uscha! Lesslessless..

Nu, dö av i soffan en stund eller borde kanske krypa till kojjs påengång... näe?!!

Denna myskorv är inte ens hemma så det ekar typ när jag trycker på tangenterna,
vem ska få upp mig ur den varma sköna sängen imorgonbitte när inte magdis är hemma
och kör morgongympa i min säng så jag blir så less och
 vaken att jag kliver upp?



Snaaarke sove!

Yabbadabbadoooooo, just nu går jag på överskattsenergi. Ska bums krypa till kojs och sova lullen. Ska bara packa ner datorn så paps kan ta med den till fjällvärlden.  Blir lämnad och övergiven tors-sön, buuuhu (läs: Föräldrafritt, yiiiha)



Huuuuuuur bra är inte denna tjej? Kan tilläggas att hon bara är 6 år också, grymt.


Killing me!

Min mage gööööör ontis, buuuhu!

Skulle lyssna på denna låt på youtube 9 crimes med Damien Rice,och vipps så kom det upp att Johan Palm och en kompis till han sjungit den, tycker att han faktiskt var duktig här, inte alls sådär skrikig, ja ni vet vad jag menar.



Attjo.

Sitter här hemma i soffan nu och kikar på det super underhållande Rachel Ray, läser historia och snörvlar. Asa kul.


Denna låt har jag såååååååå många minnen till, helt sjukt!


24/11-08

Idag skulle farfar ha fyllt 77 år, tyvär så fick han inte vara med oss så länge.

I MISS U FAFFI!


Gunnar de-Wall 1931-11/24 - 2008-05/01



I vårens gyllene strålar,
ser jag dig.

I ljuset av en sommarmorgon,
älskar jag dig !

I höstens dystra färger
saknar jag dig !

I vinterns kyla
ser du mig.
 

Brumbrum

Gårdagen var riktigt roligt, synd bara att inte Mallz kom så långt som ner påstan.. Vi spelade spel och körde massa lekar hos Bysse, dansade och sjöng till Håkan och hade allmänt roligt. På Gennys var det varmt så in i norden men vi kämpade på och shakade som aldrig förr. Vart lite strips och vatten på big boy innan jag och Bysse delade en taxi hem. Decke sen sova .

Idag har jag och Mallz varit o ch solat, var år och dagar sedan sist, om jag inte mins fel så var det ganska precis ett år sedan sist men kan ha solat en gång i våras med.. Så nu är man brun och fin, (läs: rudolf med röda mulen)

Back to business, skoooooooooolböckerna.


       
    

22 November 2008

ååååh, gillar denna låt så mycket.



 
FYYYYYYFAAAAAAANA vad glad jag är, vi fick precis våra lönebesked och det var MYCKET possitivt. åhåhåhåhåhhåh, detta gjore min helg.

Plugg en fredagskväll

Historian gick iaf bra igår, helt okej och det känns kanon. Justnu sitter jag här med datorn i knäna och kikar på Singing Bee, snart är det väl dax att slå över och se vem som åker ut ur idol i kvällens program. Är riktigt seg ikväll, trött och slö efter en skolvecka. Imorgon blir det iallafall jobb 11-17 sedan på kvällen blir det lite party, förhoppningsvis, om jag lyckas kravla mig ur alla ton skolböcker jag måste läsa i, på tisdag är det miljöprov och på onsdag är det skriftligt historiaprov.

Har hittat en utbildning som jag skulle vilja läsa, nämligen Affärsjuridik. Tycker denna utbildning värkar huuuuuuur lockande som helst. Skulle kunna mig att börja plugga redan nu, men förs ett år till att jobba och resa.

 


ASAKUUUUL!

Såhär ser det ut framför mig just nu, historia examination imorgon
efter det engelska nationella provet. Kul,
mycket kul.


Hjääääääälp!!!?


Flytta

Det var en ganska vanlig/halvtråkig dag på skolan idag, känndes som inget riktigt blev gjort.. Eller, miljön med Biggit var kul, HAHAHAHAHAH!

Idag var det jobb igen, men inte som vanlig.. Vi har flyttat, nu håller vi till ovanför kallings, suuuper frääääscht. Helt nyrenoverat. Kommer bli kalas, spec när man får sitta 4 och 4 nu ist för 2 och 2, (om man får sitta med några braiga och roliga såklart) Även nytt projekt, eller nytt och nytt.. Don't like vin.

Nu har jag nyss tjattrat med Sofia typ 20 minuter, åhhh vad jag garvar och inte förstår att inte folk har bättre för sig än att komma på sådana falskheter. Vem/var/när? Komiskt att folk ska behöva "råka ut" fär sådant. Uscha och fy..

blahablahablaha..

Nu, sove. Eller lite tv först, måste kika på Bella med., hoppas den är bra annars!!

1 Månad kvar, tjohej! =)

Vinterland

Lördagen var sjukt rolig, mys med släkten först, middag och gofika sedan bar det av till Henkan där det vart förfest, vi tjattrade och det spelades gitarr och nhl (?) sedan kvart i nio kom farbro blå, eller det var två kvinliga poliser, någon granne hade ringt och klagat klockan KVART I NIO?????? Det ska ändå vara tyst efter klockan tio och så mycket levde vi faktiskt inte om i den lilla lägenheter!!! Sedan vandrade vi vidare till Anna där det var fest för att sedan vandra vidare ner i snöstrmen till krogen, hatar härnösands jävla skittaxi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :@ Efter lite bird is the word-sjungande på biggan så vart det en kylig prommis hem för att decka.

Vaknade ett par gånger, innan det var da att kliva upp, började jobba klockan elva och mådde suuuper bra =) Vi på vin3 satt utan samtal sisådär i 3h så det var soft, han med ett par omgångar av vändtia. Var och käkade lax hos Pia efter jobbet sedan hem och decka i soffan, somnade till gossip girl och vaknade hav tolv.. sov i soffan i ca 4 tmmar alltså och vaknade inte då pappa försökte väcka mig, men det var skönt att sovabort hela kvällen som skulle penderats med massa plugg.

Hatar lärare om inte kommer till lektionern, spec om man haft håltimme och suttit där enbart för att vänta på denna lektion!!!!!!!!!!!

Sedan att skitjävla modo släppt in typ 21 mål under de senaste 4 matcherna, döööööö så dåliga dom är nu!!!!!!

Bilder sedan jag, soffipropp och snusarn var nere och kikade på när modo pissade på timrå.
  

Kalas

Imorgon fyller som sagt Farmor och Faster år, ja sicken fin present farmor fick med sitt första barn på sin födelsedag. Ska snart på stan med Papi, köpe en present och lite annat smått och gått.sedan upp till farmor eftersom de ska firas idag.

 Sofia väckte mig med ett sms idag, vankas utgång för hela slanten, kommer bli meeeegakul tror jag woho=) Nejsiså, inte kan man sitta här och lata mig hela dagen. Dags att ta tag i dagen och göra den till en bra dag.


Hej då Robin E!

Vart en lugn och skön hemmakväll efter jobbet, käkade pizza och drack mjök medans papsi och jag såg på idol och singing bee. Jag personligen kan inte bestämma mig för vem jag gillar bäst, eller jo.. Katrin, helskön brud vars blogg jag läst väldigt lääääääänge, Hon är som hon är, gilla eller gilla inte, tror det inte finns något mellanting där. Annars är ju Kevin störtskön, gillade inte alls Robin B först men han bli bättre och bättre, Anna och Alice har båda grymma röster, ja. Sluttyckt nu.

En av mina favoriter är iallafall Gavin deGraw  

.ÅÅÅÅÅÅH vad jobbigt, när man äntligen gått och lagt sig och börjar slappna av blir mman törstig, måste resa sig ur den varma sängen för att gå och hämta vatten, LESSSSSSS!

Snöstorm.

ja, det är precis vad det är ute. Kall om fötterna är vad jag är nu, gick ingen jävla buss när jag skulle hem så traskade, vilket jag alltid gör men inte i detta väder, uscha och fy! Jag skippade mitt miljöprov imorse, var som sagt 4 prov denna vecka och jag kunde inte ge alla en ärlig chans satte.. Får göra det på tisdag ist hoppas jag! Samhällsprovet gick super iallafall, var inte alls svårt vilket jag trott.

Nu ska jag ta nått att käka,  en macka eller så innan jobbet som börjar klockan 17, bara 3 timmar så det är lugan. Hoppaspå den smarrig middag efteråt, sa till Papi att jag ville ha kyklingtacos (asgod geggimojjsgrejj pappa gör,favoriträtt) eller vanlig tacos, sjuuuukt länge sedan.

Och ikväll.. IDOL såklart! Vad ska man annars hitta på i detta väder en fredagskväll efter jobbet? =)

Deg på jäsning!

Woho, nu står bulldagen och jäser ska bli grymt gott med en varm kanlebulle och ett iskallt glas mjölk ikväll lagom till att pappa kommer hem från jobbet! Idag kom även min klänning som jag beställt från style by stars, jag vet inte vad jag tycker om den.. Men testade den med en annan topp till, så såg den ut som en gullig kjol, blir nog en keeper trots allt, eller jag vet inte?

Hittade en bild på facebook från förra sommaren, detta från klubben Home. Måste ta och prata med Elli och Karro med, lovat att komma och hälsa på, såg att sj har biljetter nu från 25 kr om man reser i januari så typ 50 kr tue och retur är inte illa, sånd bara att det tar 9 timmar med tåg.. Elli kommer från gbg och Karro från malmö men båda befinner sig där nere nu eftersom ellipelli pluggar. Millan kanske också är sugen? Hoppas!



Svettiga och äckliga efter timmtals dansande, tror vi gick därifrån vid 5 på morgonen eller något sånt, kan säga att våra fötter var nåååååågot risiga, ajsingvajsing.

Chokladmuffins!

Vi hade allt förutom strösocker hemma så kunde inte baka bullar, vart chokladmuffins istället på pappas begäran. DOm vart lite misslyckade, eller goda vart dom men det går inte att få bort papperet. Hata sånt!

Nu börjar ett av mina favoritprogram, Insider. Brukar oftast vara sjukt intressant, förra veckan satt jag som förstelnad, funkar verkligen psykvården sådär? Helt förbluffad! Hoppas detta blir lika bra, seeeeeeeeeeeeees!


Skrivkramp och bullbak!

Imorse klockan 8:30 startade nationella provet i svenska b och pågick hela dagen, jag gick lämnade in precis 14:00 så vart ett x anal timmar och mycket ont i fingrarna..

Nu ska jag baka bullar, Farmor och Faster fyller år på söndag så det bli kalasis på lördag och jag lovade farmor att fixa bullar så att hon slipper! =) Mums.

Men nu först medans bulldegen jäser.. PLUGG WIIIIHIOOHOHOO (:

Secondhand

Uscha, snart spyr jag på allt plugg! Det är inte kul längre.

Dagen
har bestått av plugg, plugg och åter plugg. Vart ett litet avbrott för middag hos farmor. Mums som vanligt, sydde även in två par byxor när jag lix var där. Det är inte bra att sitta ï soffan med dattan, jag sneglar lite fööööör mycket på fel skärm.. Kan inte låta bli då det är DH, woho.

Följde även med Pia på Erikshjälpen idag, vart en jeansskjorta, ett skärp, en väska och 3 böcker för ynka hundralappen. Sånt gillar vi! =) Sedan hur modo spelar/spelat idag behöver vi inte prata om, sååååååååååå dååååååliga!!!!!!!! SKÄMMES TAMMEFAN!

Färjan =)

Ikväll gick det bra på jobbet, eller det känndes inte så bra men när man kollar på resultatet så var det bra. Jobbigt att sitta på ett asa-svårt projekt där man ska sälja 0,3/h.. Sålda 2st på 3h sedan satt jag en timme på smf2 och där ska man ha 1,3/h och jag fick iväg 2st på en så woho! Lääängtar tills nästa vecka, då ska vi flytta in i nya lokalern. Kommer bli roligt eftersom det blir ett nytt viasat-projekt med. Saknar!

Längtar tokamycket till ungefär om en månad, först Alpern och 6 dagar efter hemkomst är det julafton, sedan 3-4 dagar efter julafton bär det av till Åre för en veckas mågott med massa vänner. Kommer bli sjukt kul och jag kommer bli sjukt pank, Men det är det värt!

Nu ska jag se kvällens färjan-avsnitt, kommer förhoppningsvis somna med datorn i knäna. Ska upp klockan 6 för en powerwalk innan skolan.Sov gott allisammans!

Halsfluss!

Mysigt, förstår inte varför just jag, flera gånger per år får problem med halsen?  Igår var det först jobb och sedan kalas. Fick lyssna på ljudfiler så jag slapp prata. Inte så kul dock.. Eftråt var det hem till Pia för att gratta henne med hela tjocka släkten. Vart gomat och gofika och mysatt umgås med familjen en hel helg utan att gå ut. Låg iof deckad hela fredagen och tyckte synd om mig själv. Men det får man ibland. Vart även väckt inatt ett par gånger, springade i trapperna uppochner, någon som skulle upp med datorn och läsa bloggar och sedan decka bredvid mig ett par timmar. Haha, kul att prata med påverkade personer som inte tror att dom är det alls. Men vi såg ju hur  det gick att skriva i adressfältet..

Idag blir det en såndär mysig slapparpluggsöndag, pappa jobbar till klockan sju så får väl göra fika eller något till honom då, vi firade ju honom igår eftersom han var ledig då=) Världen bästa pappa! Tror också jag ska kolla om han inte är sugen och åka ut till Farfar på kyrko en sväng och tända ett ljus.

Veckan blir ganska enformig, pluggpluggplugg
Måndag: Jobb
Tisdag: Plugg
Onsdag: Svenska B nationella 5h
Torsdag: Historiaprov
Fredag: Miljöprov och Samhällsprov

Emmy, Jag & Madde hemma hos Ems faster i sundsvall innan vi begav oss in till City och
beskådade älskade Håkan Hellström och njöt för fullo.




JAg (Erik) har vunnit en tecknigstväling =)

För ett tag sedan då jag och Malin var i Birsta och shoppade med familjen så var vi in på Ica Maxi då pappa skulle handla något, vi var trötta och less (läs: bakis) så vi satte oss vid ett mini ritbord och målade (fyllde i ett papper som hade konturerna) jag målade som en 3-åring, drog bara massa sträck och drygade mig allmänt, skrev att det var Erik 3 år som målat och mtt mobnr, inget mer med det lixom. Trode jag. Idag när jag kom hem från skolan ringde det ett 060-nr, trode det var typ någon kusin eller faster som rigde men icke utan det var från Ica Maxi, de berättade att Erik vunnit och hade ett pris att hämta ut i affären, woho tänkte jag, ett tvspel, resa.. vad vad kan det vare? =) vart mycket glad till hon sa att det var klistermärken.. KUL PRIS! Även att hon sa "Din son Erik". jajaj, det var ett par roliga minter när jag ringde Malin och berättade, hon garvade som tusan och fickcsedan ur sig " Meh, jag ansträngde ju mig till och med och sedan vinner du"

Nu är även nyårsstugan bokad, ses på 200m2, 3 våningar, relax och massa massa mera i dadada ÅRE! Skulle inte tack nej till någon av dessa två bakelser till nyår. =)

 

 


puss&kram!

Ny design och filmtips!

Sötnosen Sofia har gjort en bloggdesign till mig, så himmla gulligt av henne! Jag har försökt själv men det har inte gått så bra om man säger så, tack för hjälpen!

Provet gick nog ganska bra tror jag, hoppas jag klarar det=) Efter den enda lektionen kom papsi och hämtade mig, vi for och handlade lite, vart lite förvaringskorgar till badrummet som alltid ser ut om ett bombnedslag med mina saker överrrrrrrallt! ;)Vart gooomaten och nu har jag nyss sett en film, hittade en sida på nätet där det finns både gamla och nya filmer att se direkt online, klicka här.

 Mår lite sisådär, trött och frusen så ska krypa till kojjs tidigt ikväll. Hoppas jag orkar hålla mig vaken och titta på Grey´s =)

Mysismagdisen, tog bilden förra hösten då jag precis kommit hem från USA. Hon är hel crazt vid vatten och fåglar, vet inte hur många gånger hon slitit sig lös när hon suttit bunden runt ett träd och pappa fiskat, hon simmar efter fåglarna fram och tillbaka, tillslut syns bara nosen på henne, hon reagerar inte på något alls. Så man får simma i och hämta henne, DUMDUM!!

Hallåallisammans =) och grattis Obama

Har nyss klivit upp, har bara en lektion idag och det är psykologiprov. Sitter här med boken i högsta hugg och funderar på att elda upp den, less! :/ Ska stick upp på en powerwalk nu och försöka släpp aallt jag pluggat in, lätt att man rör ihop alla perspektiven.

Kanske ska pappa på att gratta Barack Obama till segern i presedentvalet med, hoppas han går starkt fram med sitt nytänkade!! =)


läckerbitar!


Åhhhh, varför görs det så fina kläder? Kan dom inte sluta producera nu så man hinner använda det man har hemma liggandes i garderoben? Okejdå.. varför är jag inte ekonomiskt oberoende och kan köpa allt jag vill? Får se till att fixa betygen nu så så kag kan plugga vidare eller bara.. börja blogga på riktigt? =) Har  iaf beställt en utav dom, vilken får bli en suprise, håll utkik på dansgolvet!

Här nedan har ni nåra läckerbitar:




   

FETT NICE!


NNANANANANNANANA, modo hockey tjalalalalalaaaaa modo hockey tjaaaaaalalalalalalaa

1MODO Hockey19+1233
2Linköpings HC18+1133
3Rögle BK19+733
4Skellefteå AIK18+1132
5Brynäs IF19-829
6Frölunda HC19+128
7Färjestad BK19-227
8HV7120-327
9Luleå HF19025
10Djurgårdens IF20-825
11Södertälje SK19-821
12Timrå IK19-1321

Söndag igen.

Gårdagen var sjukt kul, vet inte riktigt var jag ska säga men jag och Malin var iallafall utklädda till Bröderna fluff, krullperukerna på =) Var typ 8- inatt så vart taxi hem, skööööööönt. Både Malin och jag somnade nog innen vi ens hade fått huvudet på kudden.

Idag har jag pluggat lite psykologi eftersom att det är prov på onsdag, sett litt film och käkat bakismat, PIZZA! :) mums. Nu ska jag sova, förhoppningsvis har jag inte ont i halsen imorgon heller, håller tummarna! Tur att jag inte jobbar förän på torsdag.

Blir så jäkla less, Lars var sjukt kul i fredagens avsnitt av idol, haha! Idol är inte sådär seroöst som det var förut, det har tappat sin status så lars gjorde helt rätt. Mer sånt underhållande tack!


Ny datta!

Inviger nu min nya datta, har slagit till stort och köpt mig en bärbar en, inget storslaget utan en surf och skolarbetsdator bara =) Snäll pappa betalade hälften, eller jag ska få pengar för halva.

Igårkväll vart det Idol och singstar hos mallzen( behöver inte tillägga hur det gick, om jag säger så.. Jag låter som en katt som håller på att bli strypen när jag sjunger), hennes hosta is killing me softly, inte lätt att sova breve naa. Dumma som vi är stod vi imorse och väntade på bussen som skulle ta oss på stan/jobbet. Den kom aldrig och tillslut kommer vi på att det är söndag, eller lördag men röddag, puckon. Vart en skön prommis ner på staden, införskaffade oss lite grejjs inför kvällen maskerad haha. Vi kommer vara såååååå snygga! =)

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen innan brupperna kommer, blir lite förfest här innan halloweenpartyt på Genny's. Blir lugnt med tankt på att båda hundarna  är här hemma eftersom pap och pia ska bege sig till Casionot och gambla med faster m.fl.

Nu, LADDA&TAGGA! =)



ÄNDRADE PLANER:

Snart kommer Maria och Sofia och härmtar mig sedan där det av till lingonstingen(?) typ där iaf för fest =) Ska bli roligt, så vi blir hos oskar ist för mig med andra ord vilken blir lugnt och skönt för hundisarna =) Borde kanske ta nått att äta med eftersom jag enbart käkat lunch idag på jobbet och inget annat, känner att huvudet börjar bli unloaded och det + alkohol tror jag inte är någon hitt va? Been there done that ;) (SKOJJA MAMMA)

RSS 2.0