Vadskajaghaförrubrikidagdå?

Helgen har svischat förbi, det gick fort och bra att jobba i lördags, och direkt efter jobbet mötte jag upp Stinsen för lite mathandling, vi lagade tacos och sedan efterrätt, vi hade en megamyskväll med andra ord, en lugn och skön lördagskväll med andra ord, mer sånt tack! :)

I söndags väckte papi mig ganska bra tid, upp, fixa dona och sedan bar det av mot Birsta, tror aldrig själva birstacityhuset har avecklats så fort, jag och jessica tog det i rekordfart! Shoppade lite inne på ikea med, förvaringstjoffs. Vart en mp3 på media markt med, ÄNTLIGEN har jag musik igen att lyssna på när jag går till skolan, prommenixer osv. Papi vart nog mest glad över att han kommer få ha sin ifred! Rååååååkade få med mig 2 par skor hem med.. ett par gåutskor med killerklackar och ett par svarta höst/vinterstövlar! =)

Nu ska jag springa och skölja ur min hårinpckning, sedan kommer mamit och hämtar mig så ska vi till kussisarna där jag ska fixa massa hår. På tal om det så ska jag klippa mig på onsdag, woooho, tror det blir kort, bara jag vågar! =)

Godnattis!

Pjuh, nu har jag lagt över alla trehundrasjuttioelva bilder från mobilen till datorn och bytt musik i mobilen så nu är jag fit for bed. Ska jobba imorgon 11-17, blir 5/6helgen i rad jag jobbar. Lite less, men men slutet av månaden = lite extra klirr i kassan den 25e =)

Heeeelg

Jag gillar fredagar! Gillar kännslan av att gå från skolan ner mot stan och veta att det är två dagaras ledigt även om väskan alltid är toktung pga. alla skolböcker som skall konkas hem för att förhoppningsvist bli lästa.

Var in och beställde mina glasögon idag, två par. KOmmer se ut som ett toka i dom, passar inte alls i glasisar. Har haft mkt dålig syn sedan jag kanske var 6? Hade glasisar som liten men kom in i trotsåldern och våga vägra. Använt linser lite nu och då men nu jäklar ska man bli glasögonorm igen. Efter att visat och rådfrågat massa kompisar, mamma osv skulle jag visa de 4 par jag lånat hem för pappa, han tyckte att alla fyra paren var superfula. Tack för hjälpen dude! =)

Har en tycka-synd-om-mig-själv.kväll idag, nejdå men en bara-ta-det-lugnt-kväll iaf! Kikar just nu på Mamma Mia på datorn, sett halva och den är hittills ganska precis likadan som när jag såg musikalen förra sommaren på Broadway i NY. Saknar den tiden, och framförallt er tjejer!

Nu ska jag gå och hämta ett glas av pappas hemkokta rödvinbärssaft, mycket mumsigare än dricka! =)

Uppe med tuppen!

Somnade rätt sent inatt, sedan upp för att vara hos optikern strax efter 8 trode jag, har skrivit upp vilken tid det är i kaöender som jag har hos Empa och hon snoooozar hos Aspie så hade för mig att det var strax efter 8, vaknade och ringde ner dit halv 8 för att kolla men då säger dom på telesvararen att dom inte öppnar föräns 9.30 så det är jag måste ha min tid. Annars börjar jag inte skolan föräns 12.25 eftersom vi inte har någon miljö idag bara SH! =) efter skolan ska jag plugga lite och sedan träffa mamit för tidig middag/fika innan jag börjar jobba kl 17. Wihih, känns bra att ja massa tid på morgonen, har duschat, kikat på vakna med the voice käkat frulle och är redo att gå men har 40 mins slötid kvar! =)

Ha en trevlig dag allihopa.

Nätshopping!

Här sitter jag och lyssnar på Lena PH-dansar i neon, coldplay  och nätshoppar, farligt med detta, att det är så lätt att bara klicka hem något ;) Har beställt ett par uggs, dock levereras dom inte föräns om ca en månad, sorgen! Vart också lite klänningar, tunikor,blusar och mössa&vantar från h&m. SÅ skönt att man får hem allt och sedan testar man och skickar tillbaka det som inte passar med den bifogade "tillbakaskickslappen" och sist betalar. Alltid skönt att få pröva i lugn och ro och till massa olika skort etc. Och mamma, du kan vara lugn shoppade massa på reaavdelningen.

Idag har det varit en lugn dag, vi träffades för att göra lite projektarbete sedan var det historia och psykologi innan det var dags för att traska hemmåt och lite städning tog fart. Nu ska jag gå och kika på lite tv och dricka en kopp te, MUMS!

Grinar förövrigt en skvätt då jag lyssnar på coldplay som spelade i globen förra veckan, jag och emsen hade biljetter som vi sålde, vi fick något knäpp alltså, kan meddela att jag i torsdagskväll satt på jobbet och halft grinade av ånger.

SOVGOTT SÖTNOSAR!

Kära tisdag

Idag har jag haft en lagomt sådär jobbig dag, först skola 8-11 sedan jobbade jag 13-21. Skulle egentligen bara jobba 4h men eftersom vi slutade så tidigt passade jag på att jobba heldag för att få lite mera peningar, fick även håll i utbildningen en liten stund idag eftersom min dator fuckade sig och fanns ingen annan, samtalsanalyser vart det och dom var sååå duktiga! :) Även en ny säljtävling nu, till Österrike mer om det vet vi inte.

Var på stan en sväng idag och kikade på vinterstövlar, hittade 3 par mer intressanta, svrta skinnstövlar men de jag fastnade bäst för gick på 1798kr vilken känns aningen surt.. Får ta med mig mor till Birsta någon dag tror jag allt.

Nu ska jag bums hoppa i säng, superdupertröttis!

Henart!

Jobbet gick kabnoners idagf,och vädret har  vart bra, synd bara att The Moses förlorade! :( Jag och Emmy har lagat gottimaten idag, hembakt pizza, MUMSert! =)


Vilken skärpning!

Inte skrivit många inlägg alls på flera månader och nu blir det flera om dagen haha!

Just nu sitter jag på jobbet, full fart här idag. Det skickas även runt matlistor eftersom de bjuppar på lunch idag, mhm gotti! =) I eftermiddag ska jag iväg och kika på fotboll med bästaste Emms! =) Wooooh, och efter det blir der party med Emmertpemmert! Ska bli sjukt kul! =) Tror även att jag ska jobba ett par timmar imorgon, om jag hinner, har lite plugg att ta tag i.


mysus!

Dagen började bra med lite sovmorgon, hade miljökunskap, svenska och samhälle. Ordkunskapsprov på savenskan vilket gick super, MVG =) Hade även samhällsredovisning, grupparbete men Michaela var inte där idag så jag fick redovisa själv men det gick bra, Jörgen tyckte att jag hade fått med allt.

Vart middag hos Pia, tacopaj MUMMA sedan hade papi bakat äppelpaj till efterrätt, Mumsus! :) Annars var det myskväll med brudarna ikväll, vi såg Juno och Dagboken som jag iof sett tidigare men sjukt mysig film. Tack Lollo för skjutsen hem. :)

Nu ska jag hoppa i sängen, ska jobba lite imorgon 11-15, egentligen är det till 17 men hade planer med Emmy så de får nöja sig med 4 timmar.


Ett gott skratt förlänger livet! (Hoppas jag på)

Ja, i lördags var det ju somsag personalfest- kräftskiva! Var sjukt kul och det var ganska livligt om man säger så haha. Vart lite filmer med mycket skratt på, skrattar till tusen varje gång jag kikar på dom så nu hoppas jag att jag kommer leva de där extra 5 åren som man inte få tillgodo när man är vänsterhänt! :D haha

Skola idag sedan hem och keka innan jobbet, gick super ikväll. Hoppas det håller i sig! Nu har jag precis gjort klart samhällsarbetet, eller mest bara sammanställt det. Ska redovisas muntligt imorgon men det kommer gå super. Inge stort alls.

Nu ska jag hoppa bums i sängen och ögna igenom svenskaläxan till imorgon- Yes, ögna är ett av orden som vi har i glosa! =) 

PUss&kram

Livet är orättvist!

Idag fyller Johan 19 år, kan inte förstå att det snart är ett år sedan han tragiskt och hastigt lämnade hos här på jorden. Detta år har gått så otroligt fort, dagar som Studenten etc vill jag lova att det skänktes några extra tankar både till Johan och hans familj. Var till kyrkogården i söndags med faster och familj, hälsade på Johan, farfar och Patrik. känndes skönt.

Tog precis en paus från pluggandet, klickade runt lite och kom in på en tjej vid namn Maddes blogg, en 20-årig tjej som fått en ovanlig elakartad cancer, överlevnadsstatiskenen är 20%,  hon han leva ganska precis ett år efter att den upptäcktes. Iförrgår somnade hon in. Uscha och fy, här är hennes blogg, även hennes fästmans blogg. De har startat en insamling i hennes namn, riktig Maddeanda. http://www.barncancerfonden.se/Gavor-Bidrag/Egen-insamling/Insamlingar/Den-javla-idioten/?mode=3

Tyker detta är så sjukt hemskt, varför ska vissa tas ifrån livet så tidigt? ja, världen är prättvis!

Usch och fy vilken dyster inlägg detta blev, men, världen är inte roligare, tyvär.

http://jagefrisk.blogg.se/   Här kan ni läsa om maddes liv, hennes tankar kring cancern osv
http://therealcolombo.blogg.se/  Hennes fästmans blogg.

Duktig!

Idag har jag haft en lång skoldag, 8-15. Efter det, bums hem och fortästta plugga,varje. Känns har svenskaord som måste pluggas på samt lite utav  varje. Känns ivf skönt att jag inte skjuter upp allt som jag alltid tidigare gjort *peppar peppar ta i trä* 

Nu har vi även börjat lite smått med projektarbetet, lämnat ut intresselappar osv. Jag, Andreas, Simon och Henrik ska styra den årliga Tysklandsresan, Teknikmässan i Hannover ska besökas. Kommer bli kul som en sista grej i april innan vi tar studenten! Kommer sakna min klass så otroligt mycket!!!! :( Inte föräns nu jag verkligen förstår hur bra vi har det!

Nej, nu kallar Svenskaglosorna!

Sova! <3

Igårkväll tänkte jag at tjag skulle vara duktig och ställa väckaren på 6 och sedan på halv 7, sagt oh gjort, stängde av första alarmet och vaknade sedan av att pappa kom och ropade " MAAALLIIIIIIN, börjar inte du klockan 8idag?" Hade glömt att "slå igång" det andra alarmet så vaknade halv 8 och fick panik, skulle ha den första svenskalektionen med den nya läraren, eller ny och ny. Vart superdupermegastress men koim bara 3 mion sent så! =) Svenkan gick bra, prov på fredag och sedan var det psykologi, måste vara den intressantaste kursen. Sjukt kul! =)

Slutade klockan 11 och då skulle jag bums hem och plugga hade jag tänkt, kom sedan på att det var tisdag oh erikshjälpen hade öppet idag, har aldrig besökt det stället oh alla andra snackar om att det jämt och ständigt fyndar där och eftersom att jag hade papis räcerbike så cyklade jag ner men hittade inte ett nå, stötte bara på en gamma l lärare! Sedan hem och börja plugga till engelskaprovet imorgon, somnade dock och vaknade vid 4 då det var dax för kek och sedan ikväll har jag jobbat! KUUUUUUUUL att jag läst igenom engelskatexterna! =)

Hoppas intresseklubben antecknar min intressanta skrivning!

Snörvel

Äventyret var fett nice=) Vi seglade, rodde och paddalade. Tältatade och badade i freeeezing coldwater, var så kallt att mina fingrar drog ihop sig och jag tappade min ring som hag fått av mami:( Känns surt måste jag säga! Vart mys vid elden med som vi hade igång på varje sätlle vi stannade i stort sätt. Bra jobbat killar!

Var myskväll med Josse och Emmy i fredags, vi köpte gofrukt, hyrde film  som jag såg bakom ögonlocken, var kul att träffa brudarna.

I lördags tog jag mig en sovmorgon innan det vat en lunch på waynes och lite inhandling av diversa saker inför kvällen. Var kräftskiva på jobbet, göttans! =) Var lite uppdrag, singstar, gitarrhero osvosv, MYKET SKOJ! =) Synd bara att ****** ***** *** skulle förstöra kvällen för en viss person! Skaffa dig ett liv.

Sitter nu här och toksnörvlar, är förkyld men biter ihop! Var ruggigt tungt att kliva upp imorse men kom till första lektionen kl 8 anyway=) Idag har jag varit på syndundersökning, ska på en till nästa vecka sedan blire glasögon. höhö, less på linserna nu! Känner mig helbilnd nu när jag är förkyld och inte kan använda dom. Så glasisarna kommer kännas bra, att slippa pilla i ögnonen och tänka på linerna, vätska osvosvosv.

Nu ska jag kila iväg och läsa lite psykologi och dricka en kopp te med papi som kikar på hockeyn=)

Äventyrar!=)

Den absolut bästa kursen på gymnasiet är äventyrs-kurserna! =) Haft det som indivuduellt val 1,2 oh 3an. Första året var vi mest här runt om stan, lungön osv medans vi förra året började med en 5-dagars fjällvandring ungefär denna tid. Det var sjukt jobbigt men samtidigt superduper kul. I våras var vi till fjällen och bodde i nybyggda stugor med allt som man kunde tänka sig, vi åkte alpint 5 dagar och kvällarna spenderades med bubbel inne och ute, bastu, film, mys osv=)

Imorgon sticker vi ut till lustholmen där vi ska segla jollar och ro såndär 11-mannabåt, blir bastu och mys och givetvis tältning där, på torsdag sticker vi ut med kajakerna, vi ska paddla upp till åbordsjön eller något liknande där det blir övernattning innan vi på fredag paddalr vidare mot sandö, kommer bli sjukt jobbigt för armarna men man får stå ut! =)

WIIIHIEI, kommer bli sjukt kul! =)

Här kommer några bilder från den sjukt mysiga resan i våras=)  funkade inte..

long time ago, iiiiigen!

sitter på skolan i datasalen nu och arbetar med vårat miljöprojekt som handlar om miljögiftet PCB. Slutar nu, ska kila och käka och sedan har vi 3 timmars hål innan samhällslektionen börjar!

have to go now, take care!

RSS 2.0