Strawberry daquiri

Japp, det är vad som väntar nu, riktigt mumma hoppas jag på!!!


Twilight..

.. i all ära men vampyrer suger var temmetusan as kul den med, fast det hade nog mycket med sällskapet att göra också, knasigare vänner är svårt att hitta.

Har precis haft rast, råkade bli två påsar från systemet.... hehehe nej nu back to work, tog på mig lite övertid nästa vecka också hehe


Nytt försök

Åker ner till Sundsvall nu med älsklingstjejerna för att gå på bio, denna gång hoppas vi på att filmen är värd pengarna, blir Vampiers sucks nu denna gång iaf. Åååååååh, försökt förtränga det såååå länge men går fan inte längre, älskade mammamaria, klantarslet, blondie osvosvosv tar sitt pick och pack och flyttar till Sthlm för plugg, visst kommer hon bli en alldeles utomordentlig sjuksköterska men jag kommer sakna henne!!Underbara älskade


Rubriken talar för sig själv, här är ett litet smakprov på alla mina tusendelar!

Magknip

Galet magknip just nu, blääääää! Känns som att inget hjälper och att fosterställning är det bästa. Uscha och fy, har aldrig haft såhär förut. Duschat och sitter nu här ihopkrupen och ser på timeout medans papi lagar lunchlåda till mig, fantsatisk gött hoppas jag och tvivlar ej på.


Ryggkliniken

Dagen började alldeles underbart, var hos naprapaten klockan 8 och fixade ryggen lite,  visst är det skönt nu såhär i efterhand men kan inte påstå att man njuter när dom håller på att vrida och vända, bända och knäcka osv, vaknade till iaf och nu känner man sig som en ny människa. Nej, nu dax för jobb.


träning

Ikväll joggade jag och Mallz ner till gymmet, gymmade och sedan sprang jag även hem. Spöregnat hela kvällen så var dyngsur när vi kom till gymmet och ännu blötare då jag kom hem.. Skönt att ha kommit igång, vet inte om jag innbillar mig eller om jag redan har blivit piggare om dagarna osv av 3 v träning? Känns bra iaf


Dreaming

Sitter på jobbet och hungrar ihjäl, har sen lunch idag så man får härda en timme till, drömmer mig bort till vinterhalvåret, då det ska surfas i bali bland annat, det är dom tankarna som får mig att stiga upp varje morgon, vetskapen som vad som väntar inom en snar framtid.8.5km

Ikväll har jag varit ute och powerwalkat, enligt jogg.se vart mina runda 8.5km, och det var riktigt skönt med lite musik, vovven i blandad terräng. Skönt att ha kommit igång med lite träning nu, försöker  gå till gymmet ca 3 gånger / vecka plus massa prommisar, sedan är det även slutätit en massa götta, beach 2010 kan slänga sig i väggen, annat med Asien 2011.Emmlan och jag tränar spänst..eller inte


Back to school

Hemma igen efter en fantastiskt trevlig helg i Sudndsvall, var go mat, massa folk, goa drinkar och fantastisk stämning! Sitter nu hemma i soffan och degar, lite småtrött och kikar på Irene Huss och käkar nötter (:

Denna hittade jag på någon sida, gillar den men finns ingen budget för det när man ska ut och bagpacka!Imorgon kliver man på en 40-timmars arbetsvecka igen, plus att mina kurser jag ska läsa upp via komvux startar imorgon, blir en kämpig period med heltidsjobb och plugg.


Puss

Vart filmen Puss igår med skarsgårdarna, hört mycket braom den av kritikerna men jagvarnarer, se den inte gott folk!!

Nu ska jag strax åka till Syndsvall igen för en snabbvisit på Selånger, Birsta och sedan ikväll vankas det stor 50-årsfest så kommer hem imorgon någon gång igen, wiiiiho! :)


I förtältet på midsommar, gisses vilken helg det var!


Vampyrer suger

Firar helgen med bio i Sundsvall ikväll, blir troligtvis vampyrer suger som ser man läst mkt kul om i recesionerna. Vi hår hoppas på det bästa! Blir en snabb powerwalk nu och en dusch innan bara (:


Långklänningar

Jag avskydde dem från start men nu söker jag ständigt efter nya, trots shoppingförbud.. Långklänningar i alla dess färger och former!


nollat..

Sitter på jobbet nu och gör inget, alla mail och allt när helt nollat och ändå släpper de inte hem oss, och då ska ni veta att vi inte sitter i tele efter kl 18 så ja, dumtdumt.

Måste ha varit sista riktiga sommarkvällen i lördags då vi firade Bypp med kräftskiva och satt ute från 17 till klockan var över 12 i linnen utan att frysa. Var en fantastiskt trevlig kväll mina vänner.


Cash is king

Känns som om klockan borde vara minst 16 med tanke på allt jag hunnit med idag, besiktat bilen, tagit en promenix, sovit lunch, lagat lunch och sitter nu på jobbet och blir här tills 21.00.

Längtar till Tubingen i Laos!! :)


Back on track?

Slutade blogg för att det känndes värdelöst, dock sjukt kul att gå tillbaka och läsa vad man gjort, tänkt, sagt osv för ett år sedan och ännu längre tillbaks så ja, nu testar vi igen kompisar!

Och med tanke på vad som händer dec-juni så är blogg/resedagbok ett måste!! :D


Jag och underbara Mallz


RSS 2.0