17

Nyäten och har precis hamnat i paltkoma! Har precis lunchat med Pussyjosse, länge sedan vi han träffas och inte hinner de bli mycket emr heller kommande halvåret då även hon ska ut och utforska världen, fast på andra sidn atlanten.

Igårkväll var vi som sagt hemma hos Sofia, kikade på hockey, käkade pizza och drack lite vin.  Uppskattar dessa tillfällen då man hinner att andas ut lite tillsammans och prata om framtiden, meningsfullt till tusen!

Ikväll blir det först mys till max och sedan inpå småtimmarna ska nog jag min blackjackpolare ner på svennsons och spela en omgång hehehe ;)


18

Jobbar på som en galning idag, slutar om 1½ h och då blir det gymmet fort som tusan innan man samlar lite vuxenpoäng och åker och handlar innan det blir hockeykväll hos Soffan, är ju derby ikväll så man får hoppas på det bästa, dock har jag inte den bästa magkänslan just nu inför kvällens match!

Var även och beställde den första julklpannen idag, till lilla luddelidudd som förövrigt blir hela 5 månader på söndag!

Ipod

Har precis varit och hämtat ut min ipod jag köpt via blocket, gav bara 500 kr  för en ipod nano 8 gb 5th g så är mycket nöjd, hade inte ens en repa på sig så! Dock var det ett litet minus och det var att den är knallrosa menmen det får gå an!


20

Älska jobbet ibland, sitter och kikar på modo-luleå på en tv precis framför mig, brevid står en till tv som mallzen spännar ögonen i eftersom timrå-matchen visas på den, tur att man bara sitter på admin ikväll så man kan kika lite ( mycket)

Längtar galet till Torsdag med, blir modo-timrå hos soffan med  lite bruds, lite vin och lite gött hehehe, på lördag är det inflyttningsfest med middag osv hos Nikki i Sundsvall och efter det Daniel Adams ray på stadshuset wooooho! :D


21

 Mallz visade mig en ny benövning igår och idag vet jag inte om jag ska skratta eller gråta.. Helt död i benen, joggade till gymmet ikväll och höll på att dö (kanske har lite att göra med minus 15 grader som det är) så försökte göra denna övning idag igen men icke sa nicke kunde inte ens göra 1 rep innan benen gav upp, JÄVLA TRÄNINGSVÄRk!! (älskar, men hatar iaf)

Fick skjuts hem och tog direkt vovven ut på en långprommis, gick lite senvägar och tillslut hamanade jag på bowlinghallen där pappa var så åkte hem heheheh med daddycoool!

Nu har jag precis gjort iordning lite kyckling och wookgrönsaker som får bli morgondagens middag, jobbar kvall för första gången sedan typ aug/sept? :) Lyckades byta till mig och fick två kvällspass så blir både imorgon och på onsdag.

Nu blir det till att se ett par satc-avsnitt innan man somnar.


DEAL!!

Yes, jag och Mallz har en deal om att hoppa fallskärm nästa sommar! DET KOMMER BLI HELT AWSOOOOME!!


22

Hänt otroligt mycket sedan jag bloggade sist för över 2 veckor sedan, hunnit med en helt galen finlandskryssning med jobbet, två helger i sthlm, släktkalas och massa jobb, även hunnit vara lite sjukis men nu jävlar är det gasen i botten sista 3 veckorna innan den förhoppningsvis 6månader långa semestern börjar!!


Helt slut efter ett gympass på jobbet med Mallz, inte hunnit/orkat träna på typ 2 veckor så nu jäklar är det hårdträning i 3veckor!!!!!!!


TIMRÅ-MODO

Just nu spelas det en hockeymatch nere i Eon arena i Timrå, är derby och just nu går det vägen. Står 0-2 till mitt älskade lilla Modo, hoppas dom vinner efter den lite (mycket) knackiga sista tiden!! :D

Borde packa med, åker ju på Finlandskryssning imorgon med jobbet och sedan stannar jag i Sthlm hos Byppsi och Maria i 3dagar, ska bli underbart! :D


Morgonprommis

Höll på att dö imorse när papi väckte mig, klockan var 05:50 och det var dax för en morgonprommis med honom innan jobb. Gick ett var runt stan med lite omvägar så var ute en 45 mintuer innan det var dags för en duscha och frulle innan jag cyklade till jobbet. Nu sitter jag här och har nyss börjat,

Dagens to do list:

Systemet inför morgondagen
Köpa strumpbyxor
Tvätta
Packa
Ladda kamerabatteriet
Tömma minneskortet
Träna Aerobice


sjusovaren

Var pigg efter jobbet igår, ställde mig och gjorde gi-våfflor direkt efter jobbet och han med ett längre smatal med älskade mary i Sthlm, i väntan på träningen la jag mig i soffan och kikade på tv, vilket jag aldrig skulle ha gjort... Somnade strax innan 7 och vaknade kvart i 12, missade alltså träningen OCH allt jag skulle hinna med typ tvätta osv inför helgen.. Fick mig 12 h sömn iallafall så det var ju skönt!


frukost

Halleluja moment imorse när man kom ill jobbet strax efter halv 8, storfrukost uppdukad för att vi presterat så höga siffror under oktober. Vilken tur att man inet käkade frulle innan man cyklade till jobbet då hehe. Och ja, jag cyklade faktiskt idag trots fallet igår, tog det dock riktigt försiktigt och höll bara på att slira till en gång! :D


HELVETESJÄVLASKIT!

ajjj, mitt kä! Vurpade på cykeln påväg till jobbet nu, vägen svängde men inte min cykel. Har svinont i armbågen och i högra knäet, varit och torkat bort lite blod också, sedan ett hål på thigtsen är inte så vackert men what to tooo?

Nu är det en kortvecka, som kommer bli lång. Jobbar fram till torsdag och på fredagmorgon blir det finlandskryssning med jobbet, efter det stannar jag även 3 dagar i syhlm hos tjejerna igen!! Ska bli underbart!! :D

RSS 2.0