underbart samtal


Igår påväg till jobbet hade jag de senaste månadernas BÄSTA samtal, fick nämligen prata med mina 3älskade vänner down under, saknar mina stollar sjukt mkt, saknar alla oplanerade träffar, myskvällar, shppingturer på främst coop eller härnöhallen, söndaksbakiskvällar, mysluncher, partykvällar, pratstunder och framförallt, allas otroliga personligheter, mamma maria, och busarna mat och byp.. Det börjar bli outhärligt.. Konstigt nog känner man sig ALDRIG ensam när man har dem i sin närhet.

Detta är nog en typisk bild, alla lika ofukuserade och slamsigt underbara åhåhåhåhåhå cry me a river


Hoffe

Imorgon är det dax för Hoffe i sundsvall, mmmmmmmhm vad jag ska njuta =)långprommis

Har varit helt slut efter åretrippen, det tär på kroppen att inte ha en lugn sekund på 5 dagar! Var så sjukt nice där så åker upp igen om två veckor, wooooho!! Skulle tusan kunna bosätta mig där under vinterhalvåret, gillart väääldigt mkt! Nej, nu kallas magda dax för en långprommis!Bästaste Ems!


Åre

Hemkommen efter 5 galet sköna dagar i Åre, vi har haft strålande sol hela tiden så litt bränd på nosen är man allt. Vart 4 sköna festkvällar och 4 ännu skönare heldagar i backarna!! =D Men sista gången för i år var det troligtvis inte, om 2½ vecka bär det uppöver igen, vi åker nog fre-mån, gaaaaaah att man kan må så bra där, helt galet vad man njuter!! :DUppe utanför bergbanan solades det, klockan var kvart i sex och det stekte fortfPussy och jag på fjälgårdens terass, afterskiiiiEtt stopp på ButamonJag och Josse vid fjällisJosse och Norska Linn innan Timbuktu på byggetJag och norska KimFina PussyJakob, Josse och jag njuterav en kall på afterskiiiin


RSS 2.0