Keep shining

Solen fortsätter att lysa här på Cypern, det är riktigt härligt och jag trivs som fisken i vattnet. Ångrar inte mitt beslut om att åka hit det minsta, visst saknar jag mina älskade tjejer där hemma, min underbara familj osv men här är allt super, folket är trevliga, lite udda men vad kan man annars säga om vinkenfolket? Otroligt sköna är dom iallafall. Tiden här går otroligt fort och att jag har redan varit här i snart en månad och det känns som om jag bara varit är en vecka MAX. Knas.

Tjejer, ni är för fina!


Värmerekord!

Igår var det 37 grader i skuggan och dagen före var det ännu varmare så jag ska inte klaga jag vet, men hehe när det är helt vindstill och det bara steker så man är svett-leffe x 1000 och inte ens poolen svalkar ojojoj vilka i-landsproblem alltså!

Stina och Per är hemma denna vecka då de ska på brölopp osv så jag bor själv hela veckan, helt underbar! Inget illa om dom men grymt skönt, har dock en halvt inneboende vilket jag inte klagar över ;)

En av tjejerna Nina, åkte hem i måndags vilket är sjukt tråkigt. Tomt bakom ryggen på mig nu eftersom att hon satt precis bakom mig :( Indien, aha Kenya!! Hhaha interskämt.

Bjussar på ett par bilder:


Uppdatering=)

ÄNTLIGEN VA?

Sitter just nu på jobbet men slutar  om 35 minuter, och då blir det att gå de 30 sekunder det tar att gå till oss för lite duschning och snabbfixning innan det blir litt utgång för ovanligheternas skull här nere, hehe.  Fortf varmt och gött, idag blev det dock ingen solning i och med att jag, Nina och Nadica var på stan och kekade samt gjorde lite shopping, dock inte för min del, löning nästa fredag WOOOOHO

Imorgon är det arbetsveckans sista dag, här jobar vi somsagt  tisdag-lördag så vår helg är söndag-måndag. Längtar tills mina bruppisar kommer, lovar att ni kommer triiiiiivaaaaas som fisken i vattnet här, hehehehe!!

nej, dax att göra lite nytta nu!

TAKE CARE

Jag lever!

Tänk för att jag lever, woho!! Här i cypern är det varmt och gött, nästan för varmt för att ligga vid vår pool. Har precis pratat med lite brupps och papi, härligt att höra lite kända röster må jag säga =)

Nu ska jag fortsätta jobba två timmar till och sedan lägga mig vid poolen, eller kanske tar en sväng ner till havet!! :D

Miss you all, och grrrrrls on the island... SKÄRPNING!!!!!!!!!!! hehe.

Off we go!

Sådärja, efter ca 2 timmars sömn och en massa hejdån så ska jag strax bege mig söderut. Har nytt mobilnr också för den delen, eftersom att det lika väl går att hitta på hitta eller eniro så kan jag skriva ut det här, 0767834354 är mitt nya nr!!

Ska möta upp Stina i sthlm och mysa, packa om, stina får hjälpa mig dumpa lite saker i och med att väskan väger lite fööööööörmkt just nu, ajjsingvajsing lillekatt!

Sådär nu måste jag bege mig men, alla ni som känner att ni tar åt er, JAG ÄLSKAR ER OCH KOMMER SAKNA ER LONG TIME!!!!!!!!!!! FÖREVIGT<3


Vi ses Härnösand om 3 månader, förhoppningsvis lite brunare =)


RSS 2.0