oooops

Råkade precis klicka hem 2 par skor.... inte meningen att shoppa men då det blir sthlm nästa helg så kan det vara kul med nya skor hehe (: Ska blir sjukt kul att träffa frugan, saknat henna som få, sedan berättade hon världens roligaste sak för mig igår vart helt tyst i telefonen och nästan så det kom en tår nedför kinden med.. SÅ GLAD FÖR DIN SKULL ÄLSKLING!!Dessa läckerbitar från friis & co hade jag gärna klickat hem, men 1399kr för ett par skor känns lite 2 much veckan innan löning.. kanske man ska slå till på dessa i sthlm om man råkar springa in i dom av en ren händelse hehe (:


fan

jag har fått halsfluss, är tokförkyld och det grämer mig att termometern visar 28 grader i solen en sånhär majdag... Tusan också!! Helgen var iaf, grym på alla sätt och vis, var länge sedan jag skrattade som jag gjorde. Helt underbart otroligt kul det är med "dygnetruntfester" ? haha
23:21Minnen, bilderna talar, berättar gott, saknad och glädje, oro och lättnad..
Jag ryser när jag kikar igenom bilder från då.
Kan inte ett par år fatta att det är sant, bara en sån sak som att jag bott i usa, NY i 3mån, hur coolt är inte det egentligten, jag skulle ge min högra hand för att få vara med om det igen. Jag vet att jag kommer åka tillbaka, nu när man är i en annan ålder vet man att det man prioriterade förr inte är prio #1 mer.
Jag längtar tillbaks, till imorgon och till den ovissa framtiden.Jag, Dennis och Ems 07 på fest och galenskap hos D -07.Jag och Lollo på spelkväll hos BiggMormor -07.Jag, Elina, Millan, Karro och..vad han nu hette ute i NY -07.Tittar på Nv-nollningen -07På Ellis island, NY -07


Jag låser dörren bakom mig inatt, gör du?

Helt otroligt jävla cp-stört, ett trippelmord har skett i härnösand ikväll.. gör så ont i hjärtat, jag bara ryser!!
Om ryktet som florerar på flashback stämmer så vet jag iaf vem 21-årigen är. Gick på gymnasiet samtidigt som mig och i Härnöta vad alla som sagt vilka alla är.

Tänker på er, vilka ni nu är!22:51

En långdag på jobbet var det idag, vart dock en lång och skön prommis trots regnet som varade under hela turen. kvällen avslutades dock bänkad framför bästa frun , Maria Montazami!! :)sunshine in my eyes baby

Galet var jag hoppas på det bästa beskedet inom en snar framtid och att det sedan gärna får bli slutet på augusti fort hehe ;) HÅller alla mina tummar och tår just nu!

Sedan klantjag glömde att deklarera igår... Dock är Daddycool lite av en räddare i nöden som hjälpe mig att edeklarera nyss då förlängt det en dag pga. problem med deras server igårkväll så jag får hoppas att det går bra och att jag slipper straffavgiften som ligger på massa tusen kronor för sen deklaration.. Vore tråkigt om de inte rillar in några tusen i sommar!!lebb he-he-he

Fan vad skön Peter tungården värkar, dessutom galet snygg!


älskade älskade vän

Hemma igen efter galet underbara fruktansvärt bra dagar i mitt älskade lillpluttroliga favvoställe nr 1, Åååååååre! Förstår inte hur man kan känna sig så "hemma" som man gör där. Känns väldigt dåligt att idag var sista skiddagen i Åre, nu äre stängt, closed, finito tills typ dec då. Men eventuellt äre inte slut för oss iaf, just nu kollas det och frsökts planera för ev en midsommar i riksgränsen på deras avslutning, vore galet coolt! =) Hoppas på att det blir av.

Jobbat konstant hela veckan, och jobbar hela denna vecka med men så gåre när man får byta och ha sig för att kunna åka iväg, lätt värt det att jobba 12 dagar i sträck för att få 5 dagar i åre, mhmhm! Säger jag nu iaf, fråga mig hur det känns på typ onsdagkväll så kanske de blir ett annat svar? haha närå, man får tänka pengar-pengar-pengar!


RSS 2.0