Mysssi

Mihi, vart jysisdag med Hanna på stan idag, lunch och fika kanske lite shopping med:) Sedan cykelturen hem var inte allt för roligt, hagel=död i ögonen :( Vart iaf hem och hämta hunden för att kila vidare till farmor&farfar på middag och sedan kl 18:00 var der Yoga, sååå underbart skönt :) Var lite knepigt i början med andningen men sedan gick det finfint,  vi får se om det bli ngon fortsättning, var ganska dyrt om inte mami eller papi vill betala :) Nu är jag iaf ute i skogen hos Empa, vi har gått igenom varenda liten vrå för att rota fram saker till lgh vi får tillgång till IMOROGN!!!! :´D och det har gått ganska bra, Ikea imorgon med va kanske.
 (Empa och jag i sthlm jan-07)
Nu ska jag och empsisen gå och sova, vi har bubblat i hennes nya bubbelbadkar, MOJJSIGT! <3

We can´t change it.
We have to live with it.
Will we ever understand?
I hope you will return from your tripp soon..
Let the sun shine and you will always be the clearest star that shines on our heaven.
 

Morning.

Mhm, upp med tuppen! Går inte att beskriva hur skönt det är med lov, igår låg jag bokstavligt talat i soffan hela dagen och kikade på tv/film. Så härligt med sådanna dagar! MYYYYSI :D Även att pappa jobbar kväll hela veckan så det är alldeles tyst och lungt :) meee like, bara vovvsingen hemma.

Idag har jag väl tänkt att göra något nyttigare och mer välbehövligt haha. Först ner på stan, hem städa och jaa, IMORGON är det inflyttning, jag och Emmy min blivande sambo wiiiie :)Eftersom mamma har flyttat till kramfors där hon är uppvuxen och har sin family samt sin sambo lovade hon att skaffa lgh i stan som jag skulle få bo i eftersom jag har bott varannan v nu i massamassa år, emmy som i sin tur bor i äbro vile också ha ngt inne i stan så nu har vi skaffat en lgh på östanbäcken :) MYYYYYYSII!!! :D

Nej, duschen nu!!! :D

Life is pain

Igår på skolan.
Jag kan fortfarande inte förstå? det är inte sant. varför? jaa. jag kommer nog aldrig riktigt förstå, och om jag kommer det så kommer det ta låååååååång tid!

Jag finner inga ord.. Jag är tom, precis som tomrumemt efter dig. Stort. Ofattbart och GRYMT, rent utsagt förjävligt! Livet är orättvis.

Igår var iaf jag och Emmy på skolan och lämnade lite saker och skänkte några extra tankar till dig och din familj, du är SAKNAD Johan.

Ja, vad ska man säga? Ryser.

Vi ses i Nangijala stjärnan.

Varför, Johan Tallbacka?

...

Igårkväll hörde jag på nyheterna att en 18-åring omkommit i stockholm, brydde mig inte särskilt mycket för det drabbade ju inte mig? Idag fick jag beskedet, det var Johan om omkommit. Förstår inte. Overkligt. Sorg. Orättvisa. ja, vad mer? VARFöRVARFÖRVARFÖR just han? Livet är inte rättvist och det förstår jag nu, Även fast vi inte var dom närmsta vännerna känner jag stor sorg, för dig och dina nära. Kommer aldrig glömma kvällen i våras, då vi fick idén att bada, när Jenny hade silvertejpen och vi alla var glada, vattnet svämmade över på golvet och det vart många snygga posarkort.Vi saknar dig Johan tallis tallbacka och kommer aldrig att glömma dig, ses i nangijala vännen! :)
19890917-20071026

/ Malin, <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0