MODO HOCKEY!

Woho, igår var som sagt jag, Malin och Sofia ner till Timrå och kikade på timrå-modo, matchen började bra med ett ruskigt snabby mål från modo, malin deppade ihop och kom aldrig riktigt igen.. Modo satte 2-0 på straff precis i sista sekunden vilket inte heller gillades av Mallzen av första perioden, 3-0 kom ganska snabt i 2a och 4an i slutet av 3an, det var kul. Tyckte jag och Sofia iaf, haha Vart ett par cidrar i baren med Idol-Jens och sedanen väääääldigt lång bussresa hem till stan, efterfest vankades med bastinnig osv men vi dissade, åkte hem till mig, käka chirre och poppisar och deckade i sängen. SOVA<3


Jag ser det snöa jag ser det snöa jag ser det snöa igen! :)

Som ni kan läsa i rubriken, det SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖAR =) -JAG ÄLSKAR SNÖ! Min hund fick ett sprallanfall när hon kom ut och marken var vit, hon körde ner huvudet i gräset och mulade sig själv, skuttade och viftade med svansen, en tjej som jag faktiskt tror gillar snön liiiite mer än mig.

Idag har det varit en lugn dag, pluggatpluggatpluggat och jobbat kvällen, nya winprojektet är sketasvårt, igår sålde vi alla varsin  under hela dagen, 9-17 och ikväll 4 timmar sålde jag, dadadadadda FYRA STYCKNA! :) Fick t.om slutaa 15 min tidigare och sedan fick jag en biobiojett med, wiho känns great!

Nu ska jag hoppa i sängen och läsa lite, sedan imorgon blire hockey med tjejerna! WOHOHOHO =) Jag, Sofia och Malin ska gå lös i e.on arenan! HEJA MODO HEJA!

GODNATT ÖNSKAR EN GLAD OCH SPRALLIG MALIN!

High school musical 3

Igår så gjorde jag typ.. ingenting! Städade lite på rummet, pluggade lite  och bara var, njöt totalt av lovet. På kvällen vart det High dchool musical 3 på bion med Malin, den var bra. Sjukt snygg "Troy" är, GRRRR ;) Efter bion vart det en kall prommis hem hit, massa snack och sedan soooove ;) Vaknade däda som 2 sillar idag, ingen av oss hade lust att gå på jobbet, upp kom vi och till jobbet men inte mycket mer än så. Inte varit min dag idag, nytt projekt på jobbet, sjukt svårt!!!!!!

Funderar på att få med mig pappa upp på jysk, vill kika på nya lådor! =) Fick imorse ta vinerjackan för första gången i år, var 0,1 grad varmt imorse, nu är det kallt, vintern står och knackar på dörren! Inte mig emot  :)

Ett år av sorg och saknad, Johan "tallis" Tallbacka!

Idag är det precis ett år sedan Johan lämnade jorden, ett år av sorg och saknad! Fortfarande lite ofattbart, varför någon i ens närhet? Varförvarförvarför, en fråga vi aldrig kommer få redan på, precis som sanningen!? Jag hoppas och tror att du sover gott, vackraste ängeln i himmelen!

Johan "Tallis" Tallbacka 1989/09/17-2007/10/26

Ett liv som släcktes alldeles för tidigt, att bara hinna uppleva slutet på början är inte rättvist!

Klaraste stjärnan vill evigt lysa! Kan inte sluta att le varje gång jag tänker tillbaka på din tid i livet, du hade alltid ett leende på läpparna, var skämtglad och trevlig. Kan ärligt säga att jag aldrig hört något riktigt elakt om denna person, en männsika omtyckt av alla!

Lovely weekend!

Inte ofta det blir ett glatt inlägg på en söndagskväll men nu imorgon börjar novemberlovet, ska bli sååå härligt! :DDock har jag en hel del plugg att ta tag i men det ordnar sig nog =)

KAN ÄVEN MEDDELA ATT VI ÄR KLARA FÖR ALPRESAN! :DWOHOHOHOOH SES I BAD GASTEIN 16DEC! =)

Igår var det paaarty, var en mycket kul kväll. Förfest hos Emme, cykeltur ner på stan som kunde ha slutat mindre billigt, vart stoppade av aspiranter som inte ville att vi skulle skjutsa på cykeln, som var utan lysen, inte cykla när man druckit alkohol eller för den delen dricka cider på cykeln.. Han var iaf väldrigt flörtig och vart generad när vi påpekade att dom bara var aspiranter ändå.. Han gav oss iallafall inga bötrar som tur var haha!

jobba idag, kan säga det att jag vart myket glad då pappa ringde igårkväll och sa att man ställde tillbaka klockan inatt. En extra timmes sömn klagar man inte på utan vidare :)

Nu ska jag snart knoppa, ssssssssssssssses! bjussar på några bilder från Österrike.

Hoppas det blir lika härlig åkning förr oss! =)



Hotellet vi ska bo på, Salzburger Hof


Snatteri på H&M

Idag har det varit en lugn och härlig dag, dock lite kall! :( Började med sovmorgon till 10, hade sedan miljökunskap med världens tråkigaste lärare, vart typ klyftpotatis till lunch och någon böngrejjs, ganska gott. Eller det smakade inte så mkt, tar nästan alltid veg.mat på skolan nuförtiden, känns myket fräschare, men inte alltid! Hade samhälle efter lunchen, roligaste lektionen i veckan, varför går jag NV och in SP? En bra fråga som jag ställt mig tusen ggr och aldrig kommer få svar på, lite sent att göra något åt detta nu.. Läser nästan inga nvrelaterade kurser utan, psykologi, filosofi,svenska c, iof så har jag idrott med.

Nu hålelr jag på att knåpa ihop mitt tal tills imorgon, Svenska B Nationella - Muntliga. Jag hoppas att det kommer att gå bra! Brukar dock lite sjuuuukt nervis när jag ska ha muntligt, uscha!

Justja, var på stan en sväng efter skolan och köpte make up remover, såg då för första gången i mitt liv ett snatteri på h&m, 2 tjejer som snott hårfärg (MED LARM INNUTI) De sa att de köpt dom på Åhlens, men hade slängt kvittot, personal sprang dit och kollade om dom också hade sånna larm med det hade dom inte, väktaren och polis kom, då sa tjerjna att dom kunde springa och hänta penga och betla, sedan sa dom att de köpt det på åhlens i birsta, SNÄLLA NÅN!!!!!!

Jag hatar när larmen går på affärerna, spec nu när det pep när jag gick in. Man känner sig så skyldig, tror att man råkat stoppa ner ngt, glömt att ta av sitt ett provat plagg osvosvosv.

NU, MIDDDDAGSDAX!


Söndag

Då var denna helgen slut, tvärrrrrr! Hade velat haft lite mer tid åt pluggandet som det inte blivit mycket alls av, men kan inte hjälpas, eller kan det? Idag har jag jag gjort en rolig grej iallafa,, vi bokade biljettern till timrå-Modo som är den 30.e i Eon, jag och Sofia är modoiter medans Malin är timråit så ska bli kul haha! =) Somsagt idag har det jobbats, gick bra! Bara en vecka kvar sedan ska jag dra ner på jobbandet, ggr/v MAX! (svårt, det är så kul den 25,e varje månad) tur att man gillar kollegorna iallafall annars hade jag aldrig stått ut! :) Pappa skjutsade farmor till bussen imorse, de skulle åka Cinderella, nämnde igår att jag ville sticka en grå halsduk så hon hade skickat med stickor och garn med Papi, wihho :D

Nu ska jag gå och kika på lite tv sedan är jag somsagt överöst utav plugg.. :(

Måndag: English grammar test 1-12 & jobba
Tisdag: Göra ett genetikprov som jag missat (från förra året) & jobba
Onsdag: English grammar test 2nd part
Torsdag: Jobba
Fredag: Svenska muntilgga nationella & jobba
Lördag: Jobba
Söndag: NJUTA AV ATT DET BLI EN VECKAS LOOOOOOOOV! =)

Kalas!

Precis hemkommen från Sundsvall, har spenderat hela dagen där hos kussarna. Riktigt myspys =)  Även att dom har 3 ragdoll-kattungar, så busiga och mysiga, synd bara att dom märkte att vi stoppa ner en i väskan.. Bättre lycka nästa gång eller vad brukar man säga?

Vart som sagt inget plugg idag eftersom vi varit borta heeeela långa dagen så blir till att ligga i imorgon på morgonen och efter jobbet, en stressig vecka framför mig nu.. :( Men det är bara att bita ihop som sagt, snart en veckas lov vilket ska bli suprduperskönt =)

Godnatt allisammans
None

Älskade fredag

De två senaste dagarna har jag spenderat på teatern där vi varit med på toppmötet, Energi och KLimat forum har det varit. Kostade egentligen 8000 kr att gå men det fanns platser kvar så skolan fick ett par! =) Har varit mycket duktiga föreläsare där bla. Pär Holmgren, Sca direktör, vattenfalls vice vd osvosvosv Säkert 25 st som föreläst ca 15-20 min var så vart aldrig så man ville somna. Jag har slukat i mig information dessa två dagar, riktigt intressant!

Denna vecka har jag även storjobbat, jobbat mån,tis,ons,tors och ska även jobba söndag men det blir pärningar och förhoppningsvis öven en resa! *peppar peppar*

Imorgon ska jag med familyn till Sundsvall och fira faster, hoppas på att vi även kan svänga förbi gina! :) Nu ska jag hoppa i sängs så jag är utvilad tills imorgon då det klar kalas hela dagen och förhoppningsvis plugg hela natten..

Sov gott allisammans!

Skogsmulle!

Idag var det en härlig dag, sovis till 9:40 och sedan psykologi, alltid lika roligt. Käkade pasa med korvsås till lunch och sedan var det dax för exkursion, vi skulle bedömma den biologiska mångfallden i två olika typer skog gick bra och jobbet ikväll gick pissigt. USCHA! Lesslessless, bara att bita ihop, alltid lika kul den 25e må jag säga! :D

Nu ska jag lägga mig och läsa lite gossip girl, måste även passa på att säga Grattis till faster A-L som fyller år idag! grattisgrattis!

    

1: Jen och jag, 2: Poolen Cypern, 3: Random deckad kille på kalypso ca 07.00, 4: En strand i Cypern, 5: VA SAAAARU?

förändring!

Sitter och kikar på massa bloggar medans jag pluggar och läser teen  vouge från förra sommaren. Jag vill klippa mig mera, klippt ju 2dm för snart 2 veckor sedan och det känns tråkigt att ha sådär varken kort eller långt, vill ha det precis ovanpå axlarna, inte mer inte mindre. Sedan vill jag att min lugg ska växa ut, tur att mitt hår växer fort! =) Och justja, brunt eller blont vad säger panelen?

Jobbet gick bra och höjdpunkten var nog min, malin och johans fruktstund, sura clementiner, MUMMIT! =) Fick även mina böcker jag beställt idag, gossip girl 2 &3 så nu ska det läsas!

SOOOOOOOOOOOOOOOV GOTT!


   None

Helgen har bara svischat(?) förbi!

Jobbade både fredag ocvh lördag och det gick okej. Inte mer, inte mindre. Var sedan på middag i lördags ovch keka kräftor, lite sent men gottigotti:D kikade även på Sverige-Portugal, tyckte att sverige var värda att vinna, enligt min mening hade de mycket mer målchanser och spelade bättre (sedan är inte jag någon expert och snacvkade bort mesta delen av matchen). Var iallafall roligt att få se några nya namn visa upp sig och de gjorde ett mycket bra jobb må jag säga, Safari tex. aldrig hört talas om förut men som sagt så är jag inte så suuuuper insatt heller.

Igår pluggade jag och kikade på tv hela dagen, städade lite och badade vovvsingen. Hob luktade sååååååååå gott efteråt.

Nu ska jag träna lite mer på vokabula och sedan skriva lite svenska, keke ovch efter det ä'r det, tro det eller oj.. DADADADADDAD.. jobb.  Vi ska klara det. 

Regn.

Idag har det regnaaaaat hela långa dagen. vaknade imorse och ville inte kliva upp ur sängen med tanken på att det vore skönare att ligga kvar under det varma duntäcket och kura ner huvudet bland de gosiga kuddarna än att gå den 25 minuter långa vägen i regnvädret till skolan för att ha tråkigaste ämnet, miljö! Hörde att pappa var hemma så drog mig upp iaf. och tiggde till mig skjuts till skolan. SKÖNT!

Dagen gick ganska fort, vi var ner på banken och öppnade konto för Tysklands-resan och satt in lite, samhällen är alltid rolig och sedan var jag förbi ind. dans och kikade om jag ville läsa den kursen och det vill jag inte göra!! Vart sedan raka vägen upp till farmor med familyn och keka lax med gósåsen, mumsillibabba (góefterrätten med förstås). Tog med mig mina polkisar som vi säljer för klasskassan och skulle proppsa  på henne en eller möjligtvid två styckna men hon ville köpa hela påsen alltså 7 st. TACK! =)Jag hade lätt kunnt köpa dom själv om jag bara tyckt om dom vilket jag inte gör..

Nu ikväll har jag varit leeedig från jobbet vilket alltid är skönt och bara haft lite plugg, 25 st svenskaord som det är förhör på imorgon men jag gjorde det med ackuratess så det ska säkert gå bra och inte bli någon batalj mellan mig och läraren! ;)

Nu, ... ZzZZZzzzZZzZZZzZzz

Österrike!

satan vad jag är sugen alltså, gäller att jag och Malin jobbar ihop de 96 timmarna som krävs för att få åka, och framförallt behålla våra topp tio platser! Jag ligger på 3e plats nu och hört att 1an och 2an inte ska åka pga. att de inte kommer hinna jobba 96 timmar. MALLZ&MALIN, nu måste vi kääääääämpa! höhö. Nog om det.

Skoldagen gick bra, Engelskan var intressant, såg en dokumentär om hur man gör skilnad på männsikor, de var ett experiment där de var blåa vs bruna ögon som gällde. Mycket intressant. Sedan vart de PA-möte, gick också super, fick massa nya tips osv, efter det var det Historia, de flästa babblade bort de 80 minterna ist för att arbeta med frågorna och även vår lärare drog roliga historier. Tillsist var det psykologi och nu äntligen fattar jag allt, de föll riktigt på plats idag, känns super!

Fick även ett roligt sms idag, mitt h&m-paket hade kommit till hellstrands, woooh! :D Vart att kuta hem, testa kläderna, keka och sedan kuta till joppet! NUUUU SOVA efter att ha kikat på oskyldigt dömd!

Sovaaaaaaaaa!

Wiho, gick super bra att jobba ikväll, tror aldrig det gått så bra faktiskt! Prommenixade hem från jobbet, var superhärligt ute, inte för kallt och inte för varmt. Väl hemma vart det till att kika på sista delen av serien som gått 4 tisdagar irad på tv4a, mycket bra serie tycker jag! Nu ska jag sova, eller försöka sova iaf. huvuudvärken ligger kvar dock känns det lite bättre nu efter trehundrafemtioelva liter vatten.

Imorgon blir det skola, hem och sedan jobb igen. Vi har även vårt första möte med vår PA-handledare. Hoppas på god skolmat imorgon för det är en lång skoldag. Sovasovasova nu, godnatt allisammans! =)

Vem ÄRU?

Förra veckan bara rusade förbi, klippte av 2 dm av håret, pluggade, jobbade,festade, pluggade, bara var, såg film osv.

Idag har jag schviiiiiiiiiiinigt ont i mitt huvuud, ajjsingvajjsing! Denna vecka är fullspäckad den med, massa plugg, lite jobb och lite andra saker. Tur att det bara är två veckor kvar tills det är lov, en hel veckas supermojjs! LÄÄÄNGTAR=) Ska gå och ta nått att käka sedan dax att bege sig på jobbet, och jobba järnet så man får åka till Österrke den 16dec med jobbet. Håller tummarna! Wiiiiho (:

Uscha och fy vad min blogg ser tråkig ut, någon som ill fixa den? ;);)


RSS 2.0