Sportlov eller något

JAAAA; äntligen lov säger jag såhär fast det är en skoldag kvar och det är morgondagen, har dock bara en lektion och det är miljölabb som börjar klockan 14:15 och pågår en timme så jag är GLAAAAAAAAAD!! :D Ledig tills den 10 mars =) Känns great!

Denna vecka såhär långt har gått sådär lagomt segt, tur att jag fått umgåtts med favortiStina mycket iallafall, mhm planerna vi smider är bra, kommer bli bästbästbäst and you know it baby! =) Skolan rullar på och vi har inga prov elelr något allts denna vecka vilket är supersuperskönt, däremot efter lovet så är det 2 prov första veckan, både biologi och kemi. Tur att man har lov så man kan plugga då.. NOT!

Nu har jag faktiskt precis kommit hem från jobbet, tog på mig ett pass på ib bara för att.. Inte fått några timmar på vinken ännu så ska det bli nå pengar i slutet av mars så fåre bli ib ett par timmar, ska nog även jobba 4h imorgon :)

igår var det vår och idag är det.. VINTER!! Förstår inte, slask är inte kul, hellre 25 minus och massa snö än vår och slask.. BRR menmen, det blir nog fint väder så småningom, eller hur Stins?

Detta vart ett lite hastat inlägg men pappa ska sätta sig med jobbet och spela poker nu så fick skynda mig lite innan jag ska utrymma. Hoppas alla haft en trevlig dag! :)


All over again.

Då var det slut på det roliga igen då.

Fredagen inledde helgen yppeligt, började bra med mysmiddag som jag och Stina tillagade och sedan kom tjejerna hit på spelkväll, vart en mycket lugn och skön kväll med poker,Beenie och superdupergod efterrätt som Sannas lillebror tillagat åt oss! :D

Vart en välbehövlig sovmorgon och annars en hellugn lördag med middag hos farmor där även fastrarna befann sig och sedan melodifestival och Stina, Björn förgyllde dagen med sin skönsång (som var menad till mig egentligen) haha och sedan vart det prommis och lite sällskapsbilåkning innan  det var sängdax igen.

Precis som de andra dagrana så har även söndagen varit superlugn, kikade på världscup staffeterna på tv och pluggade lite, käkade och sedan for jag till Emmy och busa med henne och Hegga innan vi styrde kosan hem till Hegga och C/o där det vart sällskapsspel. Jag och Emmy spöade Hegga och Okke på Coron och sedan vart det Rappa Kalja där tyvär Okke vann.. Kikade  på en hel del, sköna(läs: slurriga) kort sedan inflyttnigsfesten deras och nu har jag precis kommit hem. Ska strax kojsa och ladda inför den nya skolveckan =)

Nu (imorong när jag vaknar) är det bara 9 dagar kvar tills jag fyller 18 år vilket känns super skönt! :D Även att vi bara kommer gå 17 dagar i skolan av 50 dagar som det är till den 11april! YJABBADABBADOOOO

Det är bäst från 2:35 hahah.



Hoppas ni alla haft en lika bra helg som jag även fast den har varit sjuklugn och skön så var den mysis och välbehövlig.

Take Care.

Jag älskar dig Björn Gustafsson!

Så, nu är det ute! Mamma, pappa och alla andra, jag är kär. Han är bara föööör söt och hehe lite rolig kanske också ;) Rör ni så dör ni! Skämt å sido, är han inte för underbar?

image55

Lycka Till Emz!

Nu har Emmy precis varit här för att låna skidkläder av mig, hon ska nämligen åka tjejvasan med en massa andra tjejer från skolan som har det som projektarbete. Pappa har även precis vallat klart hennes skidor så se upp i spåren alla som ska åka på lördag!

Lägger upp detta youtube klipp för att göra en lång historia kort, Emmy kommer bli sjukt taggad och spurta rejält när denna låt ploppar upp i mp3n på lördag kan jag lova! Minnen =)


Torsdagen den 21 februari år 2008

Vad är det för årstid nu? Inte kan man kalla det vinter och inte kan man säga att våren har kommit redan i februari.. Även om jag gillar vädret vi har nu, soliga dagar med lagom temperatur så vill jag innerst inne har en riktig vinter just nu, åka skidor,pulka göra snöänglar och bara kura upp sig i soffan med en filt och dricka varm choklad. Jag gillar inte klimatförändringarna.

Jobbet igår gick sådär, var lite trögt med svar och de flesta jag fick prata med vile inte binda om sig utan ville ha nya boxar, hade sagt upp abonomanget eller var nöjd. Fick dock iväg ett sälj och 3 st som jag skulle återkomma till idag som var mycket intresserade, synd bara att jag inte får chansen attt ringa dom idag haha. Vi fick iallafall sluta en timme tidigare ftersom serven dog så alla tappade internet, för mig dog det mitt i ett samtal, skulle i stort sett precis sätta igång med avtalet och då bröts det.. De var iallafall nöjda med mina insatser och det blev en anställning vilket känns great! Får se när det blir jobb nästa gång, de har precis startat upp ett nytt projekt som de måste komma igång med och sedan blir det massamassa jobb hoppas jag! :D

Idag är det superduper fint väder, får bli ullkappan idag. Ska käka lite frukost(lunch) nu och fixa mig och sedan bege mig till skolan, biologilabben börjar klockan 12 och efter det har jag en kemilab, wiie! Gillar de lektionerna =)

Tänkte bara passa på att slänga upp en bild, en underbar  tunika/klänning från koola Anna. Fyller ju trots allt år om 13 dagar.
image54
PUSSS&KRAAAAAAAAAAAAM!

.

LESSLESSLESS!

Igår fick jag för mig att jag skulle försöka fixa till bloggen, har aldrig gjort något likande så har suttit och lekt mig fram.. Har även lyckats fått menyn längst ner och kan inte få tillbaka den, så är det någon vänlig själ där ute som vill hjälp mig så vore det helt okej för mig ;) haha

Dagen har varit helt okej iallafall, haft engelska, kemi och biologi. Gjorde faktiskt en hel del uppgifter på kmink idag vilket känns great just nu. Vi flyttade även kemiprovet till fredag v.11 eftersom vi tydligen är lediga nästa fredag och sedan är det sportlov! WAAWAWIIIIEWA!  =)

Kom hem och ringde Stina som vart hemma idag, och inte bara det, ringde och VÄCKTE Stina klockan 2 då skoldagen var över och hon trode att hon vaknat för att skolan skulle börja, HAHAHA! GULL =) Har haft mysdagar med henne nu, både måndag och tisdag har vi cyklat hem till mig och slöat i soffan efter skolan, sovit och lagat mat, tur att jag har en sk. Soulmate =)

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen sedan blir det jobb klocka 5, see u later! (och då vill jag ha hjääälp med bloggfixandet hörrenini)

Helgen

Helgen gick fort men ack så mys den var! :)

Fredagen bestod av skola och på kvällen var det dax för klassfest, vi höll till i BIK-stugan  och det var faktiskt mycket trevligt, vissa blev fullare än andra och jaa, alla skötte sig suuper! :D KOm hem redan halv 1 så var skönt att få sova relativt tidigt.

Vaknade även ganska tidigt på lördagen och mådde superduper eftersom jag inte druckit något på festen, var bara hemma och strosa på innan jag åkte till Stinsien för att plugga, göra svenska som ska publiceras till helgen. Vi tog även en prommenad efter melodifestivalen, den så kallade bingorundan som ja.. var sjukt läskig! Kolsvart och massa konstiga ljud.. tur att vi hade varandra säger jag bara! Vi bakade även superdupergod marängtårta innan vi deckade redan klockan 12 :D  Att sova hos Stina är det bästa som finns, okej kanske låter konstigt men att vakna mitt i natten och höra stina konstigaljud får en att känna sig trygg haha. Och vise värsa, jagvet vi är knas menmen.

Söndaen bestod av mitt första testpass på televinken, medlyssnade ca 1½ h innan jag tog modet att börja ringa sjääkv, det gick superduperbra!! :D På 2½ timme sålde jag 6 st vilket är bra, tror man skulle sälja ungefär 1 i timmen. Så jaa, hoppas det går lika bra imorgonkväll då jag ska ha mitt andra och sista testpass! :D efterjobbet åkte jag, papi och farmor och hälsade på farfar på sjukhuset, han har nu blivit förflyttad till rehab då det går frammåt! :)

Nu ska jag hoppa in duschen och sedan trampa iväg mot skolan för att ha kemi! :D

Ha en trevlig dag!

Alla hjärtans dag!

Glad alla hjärtans dag allihopa! :)

Började dagen till ära med en lång och härlig sovmorgon innan det var dax för kemilabb på eftermiddagen, där vi, jag och birgitta var de ENDA i klassen som klarade av att slutföra labben korrekt, den gick ut på att framställa etanol (alltså ungefär 80%spriit) vi började med jäsningen för 3 veckor sedan och idag brännde vi den! Woho:D Var lite kul att göra denna labb eftersom jag annars inte fattar så mycket med alla saker hot och dit i kemins värld!

13:25 skulle Emmy ta bussen till Sundsvall och jag skylle ta 15:25 bussen ner eftersom jag gick längre (trode jag) men seedan visade det sig att vi inte hade någon biologilab så då cyklade (ja precis, cyklade till skolan idag, höll på att blåsa över räcket ner i vattnet) jag ner på stan och han med 13:35 bussen, men vem är det då som segade och tog en senare buss? Jo Emmy, haha så då var det helt plötsligt jag som fick strosa utan henne en timme! Väl nere i Svall hittade vi världens finaste balklänning åt Emzer iallafall, kommer bli intressant att se hur det blir! :) Balens drottning gissar jag på! <3 Shoppad elite med, en body och en thiiiisha och justja, 2 par örhängen slank ner i väskan med.

Nu har jag precis kommit hem från Ärro, var ut med Emz en sväng ut dit och käkade goomaten som hennes mamma och vän käkade, smaskenz! Nej, nu ska jag kila ut en svänglish med Magda innan jag ska sova! Är ensam hemma nu med eftersom papi är söderut på någon skidtävling. LYCKA TILL IMORONG!

Och justja, fick iallafall världens finaste armband av älskade mami idag i alla hjärtansdagspresent! I LOVE YOU<3 

image49

I LOVE U!


trötter

AAAH. så trött! Ögonen håller på att sjunka in av trötthet. Menmen, ska äntlkigen uppdatera lite.

Sedan sist jag skrev har det inte hänt så mycket, var en hel-lugn helg med lite städing, sömn, titta på skidtävlig, vara familje-social, hälsa på farfar på sjukhuset osv. Riktigt lugn med andra ord. MYCKET BEHÖVLIGT!!:D Annars har veckan börjat bra, 100% närvaro och idag har jag varit på mitt nya (förhoppningsvis) jobb. Var utbildning på televinken från 13-21, och innan det var det skola så har inte varit lugnt en sekund idag. Utbildningen gick bra och det verkar intressant och roligt, skall sälja Viasat, iallafall till att börja med. Ska jobba/medlyssna/börja ringa på söndag mellan 11-15 och på onsdag 17-21 sedan ska vi ha ett samtal om hur det har fungerat och då får jag veta om det blir en anställnig eller ej med. Hoppas jag får iväg ett par sälj så det går min väg men det ska nog inte vara allt för svårt! :D *peppar peppar ta i trä*

Imorgon är det biologi prov, hade superduper planer om att jag skulle plugga jätte mycket biologi ihelgen men sedan på fredag kväll när jag ska börja kommer jag på att böckerna ligger kvar i skåpet, my bad så det kommer inte gå så bra imorgon eftersom jag ska gå och decka i sängen nu!!

Igår gjorde jag något jag inte gjort på länge, jag åkte skidor med papi, körde även magda en bit! :D sjukt halt dock men ramlade inte! WOOHO! :D

Nej, nu blir det nack to bed!

Fettisdagen!

Wiie, tjockisdagen idag! :D Var faktiskt och tog en mysfika med Stinis idag på Tullportens konditori. Var mycket nice måste jag säga även om vi båda mer eller mindre rullade ut därifrån..

Tillbaka till helgen så var den helt underbar. Emmy som fyllde 19 år i fredags bjöd hem oss alla på godmat och party, Sanna som fyller i helgen firades även hon. For in till stan och ner på kajutan till 1-tiden och var faktiskt mycket mer folk än vad vi trode eftersom Petter spelade på Lougen (stavning) Possitivt överraskad måste jag säga att jag blev.

Lördagen bestod av en sväng på stan med jenn och Madde, inhandling av inflyttnigspresenter ocg diverse saker. Sedan vart det goofika hos Madde, hennes mamma var en riktig storbakare!! ;D Fick skjuts av Jenn och Stefan till Hegga & C/O så jag kunde hämta min väska jag lämnat där och sedan vart det bara hem och hoppa i duschen innan det blev go-middag hos Pia, porterstek, MUMMS! :D Vart tillfixning för både mig och Jessica eftersom det var dax för party once again. Var hos Emxernz med henne och Anna K innan vi åkte till grabbarna på inflyttningsfest, var sjuktroligt där måste jag säga. Gå lös, och det gjorde vi! haha, nejmen en suverän kväll måste jag säga att det var.

Söndagen spenderades i sundsvall på sjukhuset, pappa, jag och farmor åkte ner och hälsade på farfar. Han var ganska pigg och gubben han delade sal med var en rolig en.. hahaha! Vart även en sväng in till faster ( Hej på dig eftersom jag vet att du läääser) där det gosades med kusins hundar, gosigaste och mysigaste Siri fick jag också träffa, en 12 veckor gammal vovvsing som var busigare än busigast. Var sååå nära att jag snodde med henne hem.

Annars ruller det på, skolan är fortfarande lugn. Biologi prov nästa vecka och kemi prov v 9 är vad som kommer den närmsta tiden. Sedan är det idag endast 29 dagar kvar tills dagen d, dagen då jag blir myndig, dagen då jag fyller 18 år. WOOOHOHOHOHOOHO!!! :D Längtarrrr.

Nej nu ska jag gå och kika på tv lite och sedan vet man aldrig om det blir en sväng till Pia ikväll för att hälsa på Charlie, ny hund införskaffas nämligen idag.

SEEEEEEYALATER¨

want you to come back and carry me home
Away from this long lonely nights
I'm reaching for you, are you feeling it too
Does the feeling seem oh so right
And what would you say if I called on you now
And said that I can't hold on
There's no easy way, it gets harder each day

All night looooong! =)

Wiiie, helghelg sweet helg : Sitternu hos bror och väntarpå Emzer sedan blir det paaartyparty! Känner på mig att detta kommer bli en sjukt roligt kväll, haha gårdagen var den också heltunderbar! :D

nananan, Stina gjorde etyt utomordentlikgt jobb igår med tackar så hemskt mycket!! :D LOOVE U!

puss&kram In i dimman.

Och Milla, jag kommer NUUUU ( om det inte hade varit för att jag är luspank..) Men till sommarn blire ju reunion hoppas jag=) MIssu

.

RSS 2.0