oho.

Nyuppstingen och ska bara hoppa i mjukisarna och kuta ner till badhuset, lite gym och ev lite smining nu innan lunch sedan upp till murberget på ngt jäkla sameutställning med klassen. Blir nog lunch out idag med klassen va? :) hoppashoppas :D

Nej seså, sovit runt 11 timmar inatt men fortf totaly tierd. JObbe igår gick bra, bara det att jag sista timmen fick byta projekt till sthlmsprojektet,inte föräns efter 47 min fick jag ett svar i telefonen. Då vare tjat om nix med.. Dumma idioter som skaffar nix men inte vet vad det riktigt innebär. menmen det var det ända svaret jag fick med, och eftersom det inte var dialer så höll jag mig vaken iaf.

Gymmegymme NUUUUU!! :D HEEEEEEEEEEEEEEEEELG,

SälensälenSÄÄÄLEN

WHEEEHEEEY, ändrade planer. Det blir nu sälen-stöten över nyår istället för Åre, kommer bli KULKULKUL WAAHAHAHAHA längtar, börjar räkna ner :) Sedan är det ju Emmy som nu fixat allt här på sluttampen (heheh bytt stuga 3ggr, avbokat massa stugor osvosvosv) men men iaf har emmy privileget att välja säng först ochoch OOOOCH hon och jag ska dela rum, en myspysskönaste dubbelsängen ska vi ha. I LOVE U HUN. :):)

Annars så har jag inte skrivit på et tag nu. Ska försöka smamanfatta tiden som varit.

Fredags förra veckan var det iaf skola, måla lite i lgh, hem fixa och åka till Faster som fyllde år, även farmor fyllde år och var där. MYCKET trelivgt :) vart en hel del wii-spelande och singstar (uhhuum, min sångröst är inte en vackraste kan jag medge) även att faster hade lagat världens godaste hallon/blåbärspaj. MHM! Eftersom att du läser, ge mig receptet!

Löedagen bestod av jobb och sedan donken, MHm var mycket gott. På kvällen vart de plump och massa skitsnack i lgh. grr
kuligg.

Söndagen bestod av.. STÄDNINGEN, har börjar rensa ur mitt rum, har så fruktansvärt mycket småskit överralt som kan kommas för användning nåågongång och därför inte ska slängas, menmen jag svalde min stolthet och har nu fått ihop 2 sopsäckar med diverse kläder och skit. GOD JOBBBBBB MEJLIN!

Måndag,tisdag och onsdag har väl varit ungefär likadana, väckarklockan har fått sig en redig smäll alla 3 mornar, HATAR att kliva upp när man kan sova. :( Skola, hem, plugga,datorn,städa,plugga och idag har jag även jobbat, ska även jobba imorong och på lördag med, katjingkatjing i kassan den 25/dec plus alla julklappspengar, MHMHMHMH kan behövas till mina 3 kommande resor under jullovet, vemdalen,sälen och sthlm :) CAN'T WAIT!! :D I måndags var jag och Papi även och köpte en ny persien (big time stavning), nya gardinder och en jättefin ljusgrejjsimojjs till mitt rum. me like, wooohoh. Har även satt upp massa kort på mitt rum, har 3 garderober på rad så dom är täckta med massa kort på mig och emmy från diverse resor och andra festligheter. MYCKET NICe blir så glad när jag ser dem, hehehe massa massa minnen. Ja hena, du förstår ju vad jag snackar i.HAHAHA

Jenny ringde även nyss, hon ska nog också åka till Sälen över nyår, ;MHMHMHMHMHm, baby it's gonna be sooo much fun! tralalalala.

Biologiprov hade jag idag med, det gick nog sådär iaf, känndes ganska bra :) Nej, nu ska jag gå och ta mig en macka och ett glas juice eller varför inte en smoothie Stina? :)

Sooooo long flagstång

Time goes by, slowly? FAAAAST!!!

Jahaja, då har ännu en skolvecka passerat med inte en liten sen ankomst ens, PRICKFI vecka! DENI :D:D mycket stolt. haha, veckorna går så otrolit fort nu för tiden, fredagar är dom bästa skoldagarna och dom räknas inte ens, sovmorgon-idrott-lunch-kemi-HELG :) mr like.

Denna vecka har jag och Jessica hunnit med att jobba tisdag och torsdag (blir även lördag) för att skrapa ihop so money till jullovet då ett X antal kronor kommer att spenderas på diverse saker. 26/12-29/12 =VEMDALEN 30/12-3/1 ÅRE STHLM ett par dagar med innan skolan börjar :) kommer bli helt awsume.

I förrgår var jag och Emmy och målade vardagsrummet i lägenheten med, färgen som vi kletade upp på väggarna var dun (blandning mellan vitt och sand) vart mycketfinis sedan idag hade Emmy varit där och målat lite till, sedan någon dag ska vi även måla fondväggen, coffe :) sedan på lördag har vi ju det vi gör, då ska köket målas wwaawawiiieeeaawaaa:D kommer bli SÅÅÅÅÅ fint.

Nejmen annars har det inte hänt så mycket i veckan, skolan går inte så bra, matte-c KILL ME!!! fattar inget, då menar jag INGET :( fyfyfy. Imorgon ska jag iaf till faster i sundsvall och gratta henne och farmor som båda fyller år. grattis på dom. kommer bli kul med lite singstar och nintendo wii, gillar att leka, speciellt med min Hena, om någon har ett spel över så GIVE US, WEEEE WANT IT! :)

ska gå och läsa lite kemi nu, buffertlösningar osv så jag för en gångs skull kan få briljera på en kemilektion med att kunna en fråga eller så. haha jag vet, hena vet, kommer gå raka vägen till sängen pch sooova.

Godnatt allesammans!

Every step I take, every move I make I'll be missing YOU!

Ja, helgen har varit lite  sisådär. Begravningen i fredags var iallafall väldigt vacker, domkyrkan var fullsatt och det var nog inte någon som lämnade kyrkan utan att flodar av tårar runnit ner för kinderna. Var nog inte riktigt föräns i fredags som jag förstod vad som hänt, eller började att förstå vad som är på väg att hända, att vi aldrig kommer få se dig igen.  Var riktigt jobbigt att vara där, men samtidigt så fint.. ja, obeskrivligt. Din föräldrar, oj vilka trelivga och starka mäniskor, du är dom upp i dagen och som du pratat om dem, hur stolta du varit över dem, ja.. jag förstår nu varför.

Efter begravningen och den något avslappnande minnesstunden for vi hem och käkade tacos, fick ta en iprem och lägga mig och sova en timme för att försöka få huvudvärken att släppa men ack de gjorde den inte, vart iaf väckt var fika och tog 2 nya tabletter sedan spelade vi, jag, pappa, pia och Jessica plump, hur det gick tänker jag inte berätta haha. Såg även Idol.

Lördagen var bara mysis, fortfarande lite skakis från gårdagen men vart iaf lunch på stan med mami osv, lite snack som behövdes osv. Mycket skönt sedan vart det att köpa en farsdagspresent, ett par skinnhandskar och en reflexväst till papi sedan träffade jag Jenny på stan, hon skulle köpa lite grejjs på Åhléns sedan for vi på statoil och hyrde film och sedan hem till Jenn för att se - Arthur och minimojonerna. mysis att bara få ligga i soffan med filten över sig och se barnfilm :D Me like. Sedan kom papi och hämtade mig och det vart porterstek till middag MUMS vart även på lördagen lite plump där JAG VANNNN!!! :D sedan vid 9 var det filmkväll hos mig och emmy, vi var 15 personer i vår lgh och det var faktsikt helt okej, inte alls så trångt som vi trott det skulle vara :) Var riktigt kul att bara mysa och se film måste jag säga :)

Idag söndag har jag inte gjort så mycket, varit hemma och läst lite, varit hos farmor och farfar med släkten och käkat gott osv och nu är jag hemma, gillar även att så mycket snö kommit, SÅÅÅÅÅ mysigt MHMHMHMHHMm, hihi. 

Nej nu ska jag se på tv lite, sooo long. 

image7


Grattis Pia!!

Jahaja.. bara för att jag ännu en gång skrivit riktigt mycket så försvann det.. ett superbra virusprogram kanske ska önskas i julklapp? Jobbade iaf igår, fick ringa på sif och htf grejjen om föräldraledighet. (OM det finns någon som har ett jobb över, kontakta mig.

Idag var första dagen på jättelänge som jag fick lov att ta bussen, cyklat till och från skolan nu hela hösten men idag var det lite för halt för gammdäcken. Var ruggigt kallt att stå och vänta på bussen som var 10 minuter sen???!!!!:( Skoldagen var iaf lugn och skön med matte, svenska, matte, lunch och sedan kl 15:00 var det dax att tenta av engelska-a som jag valde att ta ett ig i, har förbättrat mig gaaanska så mycket i engelska sedan jag nu i sommras spenaderade 3 månader i USA- New York :) Så i det  tre och en halv timme långa hålet var jag och Stinsen på stan, beställde blommor tills begravningen imorgon och shoppade llite,s sedan vart det some piano i aulan grr ;) TEntningen gick iaf bra även om jag ej han renskrvia allt har dock 4 delar kvar, 1 är avklarad, 3 görs på lördag på prövningslördagen och en senare.

Nu har jag precis käkat tååårta, bulle och kaka :) Pia fyller nämligen år, GRATTIS!!!!!!! så massa folk här nu och tjockar sig. ÄVen att Emmy kom och hämtade mig efter skolan så vi kunde åka och hämta färgen som ska målas ihelgen i lgh och lite sånt, Tack Hegga :D

nejnejl nu är jag bara less för att det som jag skrev igår försvann.. menmen what to do? ska gå ner och vara lite social nu med WIIIHA :D

Jag grämer mig inför morgondagen, fyyy......

Slings

Jadu, idag har jag mått pyton.. förkyldare än förkyldast:( Just nu gör jag iaf slingor på Jessica, hon håller på att skölja ur dom som vi gjort med hetta och nu ska vi pensla lite bak i nacken osv sedan kanske det blir förlänging igen.. vem vet :)  Hon har även bakat mockarutor MHHHHM :D

Annars har det inte hänt mkt idag alls, hunnit med att pratat med emmy 3 ggr as usial och varit ute på prommenix med magdisen. Och nu ska jag fortsätta fixa och trixa med Jess hår sedan blir det nog till att kika lite på bowling ikväll, pappa har som vanligt korpmatch haha!

Sooooo long.


Fint.

Ja, igårkväll skrev jag ett tooooklångt inlägg och skulle precis spara det då jag kom på att jag skulle lägga upp en bild.. och DÅ hängder sig datorn och det gick inte att göra något, så jaja..

idag var det iaf en sisådär dag på skolan, började as usial med sovmorgon sedan kl 10 var det minnes stund i aulan för att hedra minnet av Johan, var så fint där. Skolchefen Jim Dawe pratade, prästen Arne Wiig och mycket fin musik spelades upp, Var en super fin bild på Johan där framme och en masssa ljus.  Var ledsamt att se alla sitta och gråta, tjej som kille, gammal som ung. Alla grinade. Och värre lär det bli på fredag när Johans begravning äger rum, uscha :(

Skoldagen rullade på lite halvdant, kom lite tårar ner rinnandes ner på kinderna även fast man satt på lektion. Fick tillbaka ett matte prov och ett biologi prov idag.. kan ju säga att det gick inte ALLT för bra på dem, men bara att kämpa på tills kursproven :)

Efter skolan cyklade jag till lgh där jag la mig under täckena och tittade på film, somnade även till en stund hehe sköööönt :) Sedan halv 6 cyklade jag hem och satte mig vid datorn, har pluggat lite, sett på tv, prommenerat med vovvsisen och pratat med Emmy ca 7 ggr. Nyss kom pappa hem från jobbet med.

Vill bara säga att jag  älskar hösten och vintern, mörkret osv, sååå mysigt. mihi, tycker även om min gosishund med, att ett djur kan betyda så mkt, hon finns alltid där, kommer och puttar på en i sängen, hoppar upp och trampar på mig i sängen, kommeroch slänger hennes leksaker på en, åhh, alltid min gosisi, i alla väder :)

image6

Ensam mamma söker

Ja, nu ikväll såg man finalprogrammet av Ensam mamma söker som pappa fått mig att kika på haha! Var väll ganska väntade val de gjorde. Just ja, zappade in på Nickielodien Kids awords (stavning) med nu ikväll, där Millas storasyster, latjolajban carro var med.. Fick mig att saaakna brudarna over there! Justja, Elli fyllde 20 år härromdagen, GRATTIS PÅ DIG SNYGGVE!! :D Present får du när du behagar dig att komma tillbaks hit, snartsanrtsnart mars/april :D LÄÄNGTAR, party på västkusten grr ;)

Pappilojsen har även tvingat i mig te nu 2 ggr denna vecka för det ska vara bra för min hals, har därmed slagit rekord i tedrickning eftersom jag vanligtvis dricker en mun /år ungefär i snitt. Han lagada även gooooaste hemgjorde hamburgarna idag! :)

Shit, vilken bloggare jag blivit.. ganska skönt att skriva av sig måste jag säga, även fast kanske ingen bryr sig i vad jag skriver ( även fast det är många som går in på bloggen) och där blev det även många "även" hahaa. kanske bara skrivit mkt för att det är lov och för att jag njuter  till fullo :) WAAWAWIIIIEWAA.

Nejnej, nu ska jag hoppa in i duschen och sedan läsa lite H.P som jag ska ORKA läsa klart denna vecka, alltså kommande vecka:) PUSSIKRAMI

Skitdag!

Söndagar är inte en inte allt för rolig dag, speciellt inte efter ett lov, menmen What to do? Igår kom iaf Emmy och hämtade mig med racern så pkte vi till Andreas där det var lite fest, vi var dock inte därså länge men det var trevligt, sedan åkte vi ner på stan en sväng och spanade in alla halloweenfolk, hehe snyggingar :D Eftre det for vi hem, sov tills nu då pappa kom in och startade datorn osv, dumma pias dator som låååååååter såååååååå hööööögt!!!!


Idag hoppas jag att det blir lite plugg gjort, har inte så mkt men ändå, var grymt skönt att få göra bort allt nu innan lovet :D ME LIKE.

Soffan och film NUUUU!:D

Maaaaat!

Ja, idag blev det 3-rätters middag osv SÅÅÅÅ GOTT! :D Just nu sutter jag här vid datorn efter en helsocial kväll med resten, ska iaf snart ut på en cykeltur med Emzerrr'n sedan hem och soooovalullen tror jag, ska jag :) VIll bara påpeka att jag älskar snön!!!!! punkt slut. Så mys bara :)

Nejnej, vuxenpoäng på mig som kollat lite på bingolotto ikväll, deni:D WAAWAWIIIIIWA!

Got to noooow,

Lördag!

Ja, gårdagen var iaf helt okej :) Föst goooomiddag hos Kurtan och Ulla, efterrätten vad smaskensch :D Sedan kom Hanna och Ante förbi och hämtade mig för att sedan åka ut till Älandsbro och Åsa, där var det lite blandat med folk osv men trevligt värre :) Var dock bara där till niosnåret innan Ante skjutsade oss till Hegga. Hos Hegga var det massamassa killar, säkert 20 killar när vi kom och då 3 tjejer hehe menmen :) Vi drack och folk kom, var mycket kul och även att ett skivställ som var sorterat efter bokstavsordning vältes och i hallen vart det ett hål i väggen :( UH! Vart prommenix ner i snövädret på stan och efter lite snacka och sånt slutade det med att jag gick hem till Papi och sov, var hemma redan kl 01:15, såå skönt :D
 
Idag har jag sovit och läääääst bok, jag vet jag ljuger inte!! :D Har fått för mig att det är en oskriven lag att ha läst alla Harry Potter böckerna så började läsa den första nu som jag började läsa året den kom ut men bara läste typ 3 sidor i.. skam:( Nu ska jag cykla till Pia på middag, och ikväll har jag ingen clue vad som händer, kan bli allt från inte vet jag till mjukisar framför soffan! ( låter inte allt för dåligt om jag säger så) Men nejnejnej nu måste jag cyklacykla i snövädret till Pia om jag ska få någon Middag! Lax skulle det bli, MHHMH! :D

1a nattenavklarad!

Ja, nu har vi sovit första natten i lgh, gick alldeles utmärkt även fast emmy klev upp kl 5 för att kila iväg på jobbet, trode det skulle bli lite scary men inte då ;)

Idag har jagiaf nte pluggat ngt alls.. Var på stan och käkade lunch med Jennygummsan sedan hem, har nu slingat Pias hår och duschat, ska strax iväg till hennes föräldrar på middag sedan kommer Hanna förbi och hämtar mig där så skavi ut till Äbro och Åsa och sedan in till Stan igen :) WAAWAWIIIIIEWAA.
 
Även att jag snackade med Elli från NYC igår i telefonen, var superduper kul att få höra hur allt var osv, saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaknar dom :( Får se om nyår spenderas där? :D Mankan ju iaf alltid drömma :)

Nejnej, nu ska jagsnabba mig att platta håret kanske finputsa luggen med saxen..? hehe PUSSSSKRAM have a nice fridayeve :)

Just ja, begravning på fredag :(

Skönt!

Ja, nu är vi ganska inflyttade och det känns riktigt bra, är så fint så där! :D wooho, Telegrafgränd 5, i  hörnet på östanbäcken, myojjsigt! Ska iväg och hämta soffa oh tv ikväll bara sedan kommer det vara grrr ;)

Jaja, annars vad händer? Det är lov och det är snart slut, USCHA! Imorogn ska jag vara med Jenny och måste även plugga lite, tyvärrrrr. Sedan imorgon är det ju middag med hos Pias föräldrar sedan är det paaarty. Woho, V.I.P inbjudningen bestämde att det blev utgång annars hade jag sagt nej :)

Nu ska jag kasta i mig lite käk sedan rota fram lite mer saker till lgh och sedan åka dit igen, Emmy har träning och bror ska skjutsa lite saker ikv efter han kommit hem från sundvall så det blir nog Mysi!

Uscha, MATMATMAT nu :)


Dagen med det stora D:et, Östanbäcken!!

Ja, IDAG händer det! vi ska nu alldeles strax åka in till stan och få nyklarna och börja flytta in :) kommer bli sååååå mysi! :D WAAWAWIIIIEWA! Var meningen att vi skulle åka in imorse kl 8 men efter strul med nyklar från tidigare boende blir det nu ist :) LALALALALALALALALALALALA, jag är såååå glad just nu mitt i allt detta :D KOmmer bli underbart, mojjsimojjsi :D

Yeah, bilder kommer senare:)

/ Happy girl

RSS 2.0