Norrfällsviken

Norrfällsviken var himla trevligt hörrenini, Kom upp lagomt till att pappa grillat och fixat gomaten. Vart käk och massa dricke. Vi hade festen i förtältet med MASSA folk som kom från alla möjliga håll och kanter. Kvällen får 5 av 5 toasters.

Efter inte allt för många sömntimmar väcktes man av att alla började stöka i husvagnen, KUUL! =) Var planerat att vi skulle hem men jag, Malin och Jessica stannade. Vart en solig och lugn dag innan vi återigen korkade upp, höll till hos ett gäng Kramforsare uppe i stugorna, okej fördommar om de har alla men måste säga att de var riktigt trevliga! haha=) Kvällen blev sjukt rolig, var på fänget och shakade och när klockan slog 12  sjöngs det även för papi som fyllde år igår, Grattis Grattis=) Var sedan på efterfest uppe i stugbyn och kom hem kl 6 på morgonen.. hehe var lite trött då familjen tvingade upp en, släkten skulle ju komma och gratta papi. Vart himla varmt ett tag så vi gick ner till bryggan och la oss och solade, mycket skönt =)

Nu sitter jag på jobbet och slutar om cirkus 30 minuter, har jobbat sedan klockan 1 så är lite tröttis nu. Fick även mitt lönebesked idag, känns skönt att det är löning på onsdag, wiiiie! =) Undra så flundra om det blir en resa nu i juli? Vore härligt, någon som är på?!!! =)

Nej, dags att kämpakämpa sista minuterna! Sedan lite prom och mysis med Jenny, fylla i minnet från helgen haha" SKOJJADE MAMI, vet att du läser.

    

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0