Vinterland

Lördagen var sjukt rolig, mys med släkten först, middag och gofika sedan bar det av till Henkan där det vart förfest, vi tjattrade och det spelades gitarr och nhl (?) sedan kvart i nio kom farbro blå, eller det var två kvinliga poliser, någon granne hade ringt och klagat klockan KVART I NIO?????? Det ska ändå vara tyst efter klockan tio och så mycket levde vi faktiskt inte om i den lilla lägenheter!!! Sedan vandrade vi vidare till Anna där det var fest för att sedan vandra vidare ner i snöstrmen till krogen, hatar härnösands jävla skittaxi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :@ Efter lite bird is the word-sjungande på biggan så vart det en kylig prommis hem för att decka.

Vaknade ett par gånger, innan det var da att kliva upp, började jobba klockan elva och mådde suuuper bra =) Vi på vin3 satt utan samtal sisådär i 3h så det var soft, han med ett par omgångar av vändtia. Var och käkade lax hos Pia efter jobbet sedan hem och decka i soffan, somnade till gossip girl och vaknade hav tolv.. sov i soffan i ca 4 tmmar alltså och vaknade inte då pappa försökte väcka mig, men det var skönt att sovabort hela kvällen som skulle penderats med massa plugg.

Hatar lärare om inte kommer till lektionern, spec om man haft håltimme och suttit där enbart för att vänta på denna lektion!!!!!!!!!!!

Sedan att skitjävla modo släppt in typ 21 mål under de senaste 4 matcherna, döööööö så dåliga dom är nu!!!!!!

Bilder sedan jag, soffipropp och snusarn var nere och kikade på när modo pissade på timrå.
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0